سلام خسته نباشید دوستان
الان ارزون ترین قیمت xbox360 توی بازار چنده؟
یعدش این تفاوتی به غیر از وسایل جانبیشون دارن یا نه ؟
سلام خسته نباشید دوستان
الان ارزون ترین قیمت xbox360 توی بازار چنده؟
یعدش این تفاوتی به غیر از وسایل جانبیشون دارن یا نه ؟
كلن ايكس باكس هاي موجود تو بازار الان به 4 دسته تقسيم ميشن:
1:اركيد :ارزونترين نوع ايكس باكس كه به رنگ سفيد هست و بدون هارد و فقط وسايل ضروري توي پكيجش وجود داره.300تومن
2:الايت: كه يه موقع بهترين نوع ايكس باكس بود(قبل از ورود اسليم) يه كنسول مشكي با گيم پد مشكي و 120گيگ هارد.400تومن
3:باندل ها: كه همون كنسول هاي فت هستن اما با 250 گيگ هارد و يه دسته اضافه و يه بازي اورجينال.(قيمت ندارم)
4:كنسول هاي اسليم: كه اخرين نسل از اين كنسوله كه تا به حال معرفي شده.و داراي wifi داخلي و در دو ظرفيت 4 و 250 گيگ و پورت كينكت و در چند باندل مختلف كه از 440 تومن داره تا 600
فت ها فقط وسايل جانبيشون با هم فرق داره اما اسليم ها با فت ها زمين تا زيرزمين فرق دارن.
سلام. فکر کنم با این وجود به ۲۲۰ ۲۳۰ هم میرسه. حالا شنبه قیمت دقیق رو تو سایت میزارمبه به! می بینم که روز به روز داره قیمت کینکت ارزون تر میشه! به به!
آقا میثم ، الان قیمت کینکت چنده؟![]()
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
والا تاریخ دقیقش که اصلا مشخص نیست. کم شده چن دیگه ماکرو سافت الان خیلی وقته دیگه تولید نمیکنه.خب یعنی میگید تا کی صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا فت ها کم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حدالامکان میخوام اینور سال بگیرم. اسلیم به نظرتون کی کپی خور میشه درست و حسابی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه طور میتونم x360 رو به سینما خانگی وصل کنم؟
چند صفعه پیش یه توضیحی بود ولی نفهمیدم
Last edited by hasankachal; 31-12-2010 at 11:21.
من با کابل HDMi زدم به TV از TV هم یه HDMI دادم به سینما صدا دالبی تصویرم HD
سلام!
یه سری از قیمت ها رو آدم میبینه یه جوری میشه
360 مدل آرکید شده 300 تومن؟!!
یا خدا!! خوب شد من همون تابستون خریدم وگرنه دیگه نمیشد بخرم!
دوستان این کینکت هم احتمالا 30-40 تومن دیگه ارزون میشه.حالا هنوز اولشه و ملت دارن میخرن...
فکر کنم کینکت از 230 پایین تر نیاد چون قیمت دوبی الان 200 هزار تومنه البته خدا کنه پایین تر هم بیاد
سلام
دوستان من حدود 450 تومن بودجه دارم می خوام کنسول بخرم ولی بین xbox و ps3 موندم
با توجه به اینکه ps3 -- شده خریدن ازش داره وگرنه همون xbox رو بر می داشتم
ps3 بازیهای انحصازی خیلی توپی داره که متاسفانه xbox خیلی ضعیفتره
ولی من توی سیتی گیم که با هر دو کلی بازی کردم نمی دونم چرا با دسته ps3 حال نمی کنم سبک خیلی خوش دست هم نیست ولی در مقابل دسته xbox خیلی توپه
لطفا بدون تعصب راهنمایی کنید !! من قسمت ps3 رو پیدا نکردم !!
حالا اگه تصمیم به خزیدن xbox کردم الایت بخرم یا اسلیم؟
پستتون رو اینجا بزنید تا یک طرفه راهنمایی تون نکنند . چون اینجا تاپیک X360 هستش و همه می گن X360 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی فت دیگه تولید نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب قیمت اسلیم الان چنده ؟؟؟ 250 گیگ ؟؟
به نظرتون برم اسلیم بخرم و نگه دارم تا آپدیت خوب بیاد واسه کپی خور شدنش چی ؟؟؟ چون شما میگید درست و حسابی آپدیت نشده ؟؟؟ یعنی چه بازیهای کپی رو میشه اجرا کرد الان با اسلیم؟؟؟
خرید اسلیم الان یا تا قبل از عید توصیه میشه ؟؟؟؟؟؟ آخرین قیمت رو هم بگید ممنون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)