حامد من كه مشكلي با اين موضوعات نداشتم
غير از همون صداي مكالمه
حامد من كه مشكلي با اين موضوعات نداشتم
غير از همون صداي مكالمه
آقایون خبری از 16M رنگ نیست!؟ اصلا امید داشته باشیم که همچین امکانی در آینده اضافه میشه!؟ آخه من خودم بین این گوشی و c7 موندم... بعد این که الان 65000 رنگیه، کاملا مشهوده و زنندست!؟ شما خودتون یه نظر بدین، به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره...
Last edited by Dead Space; 30-12-2010 at 12:15.
با عرض سلام
آقا تا 1:30 ساعت دیگه میخوام گوشی بخرم! این همه صفحه رو ما هرچی خوندیم نفهمیدیم که چی به چیه. یکی ایثار کنه و ما رو رک و پوست کنده راهنمایی کنه در این موارد:
1- بالاخره میشه با این گوشی البته اندروید 2.1 سایتهای فارسی رو یا همین فروم خودمون رو باز کرد یا انقدر اذیت میکنه که بهتره آدم بیخیال بشه؟( بیشترین استفاده بنده همینه )
2- مولتی تاچ بالاخره چی شد.با 2.1 میاد؟ با2.2 میاد؟ اصلا شایعه بوده یا واقعیت؟ از 6 ماه پیش هنوز کسی ندیده این مولتی تاچ رو!!
3- خیلی از دوستان از صدای مکالمات گوشی شکایت داشتن. آقا واقعاً مشکل سازه یا بعضی دوستان خیلی حساساً؟؟ چون همین که کار آدمو راه بندازه کافیه. یعنی نهایتاً توی خیابون فقط آدم بفهمه طرف چی میگه کافیه.( خیلی از دوستان از صدای مکالمات راضی بودن )
ممنون
ممنون
16 ام فعلا نمیاد.یعنی شاید نیاد.
من که تفاوتی نمیبینم.
شما بین 2 تا گوشی با تفاوتهای زیادی میخواین تصمصم بگیرین.موارد مهمتری جز اینا هم هست.
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
شمایی که میخوای بخری:
با روت فارسی میشه ولی شما الان که میخری باید آپدیتش کنی که متاسفانه آپدیت جدید روت نشده تا حالا.پس تا زمان روت شدنش نمیتونی از فارسی استفاده کنی.
2.مولتی تاچ(dual touch در واقع) میاد.خیالت راحت.
3صدی طرف رو میشنوی.دیگه انقدرم بد نیست ولی باید گوشی رو فشار بدی به گوشت..
البته با یه هندزفری بلوتوث 15.000 تومانی قابل حله!
دوستان میخواستم بپرسم اپدیت ۲.۲ کی میاد؟ضمنا باتری گوشی من هرروز ۱بار شارژ میخواد!قضییه چیه؟چیکار باید بکنم؟
بعد زاینکه مصرف باتری به چراغ چشمک زن گوشی رسید شما میتونین با گوشی حدودای یک روز هم کارکنین ومکالمه انجام بدین
ضمنا قیمت روز 410 تومن
آپدیت شاید نیاد البته 2.2 ها.
یه اپدیت 2.1 دیگه تو راه هست.
اگه 1.6 داری شاید بری روی 2.1 بهتر بشه.بستگی به مصرفت داره.من تا 4 روز هم تونستم نگهش دارم ولی بیشتر 2-3 روز میشه که بنظرم خیلی خوبه.
من گوشی رو همون روزه اول به ۲.۱ up کردم از طریق se update service اما مگه چند تا up ۲.۱ میاد؟ایا حجمش عین این زیاده؟یا نه؟جه مزایایی داره؟
سفید یا مشکی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته وقتی من گرفتم 440 زده بود تو این سایت ولی من 500 گرفتم بیشتر از 10 تا مغازه رفتم قیمت همین بود
با آپدیت 2.1 کیفت تصویر 16 میلیون نشده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)