تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 1291 اولاول ... 981481881941951961971981992002012022082482986981198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 12902

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود..
    دوستان هرکس مشکل ریست شدن مودم داره با مدل BM635 حتی روزی یک بار..
    من با یکی از مسئولین فنی شبکه وایمکس ایرانسل در ارتباط هستم و قرار شده هر کس مشکل ریست شدن داره این اطلاعات رو به من بده تا من به ایشون انتقال بدم تا به روند بر طرف شدن مشکل سرعت ببخشن..
    شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه..
    به این ایمیل:
    mahyari.ali@gmail.com
    1-آدرس مک مودم..
    2-شناسه وایمکس..
    3-نام و فامیل کامل طرف قرار داد با وایمکس ایرانسل..
    4-آدرس کامل محل نصب مودم..
    5-یک شماره موبایل و یک شماره ثابت ..

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته دوستمون در تاپیک مبین نت راهنمایی کرد که :
    البته طبق گفته های دوستمون قاعدتا باید همچین امکانی باشه..
    ولی..
    شاید بتونی ببین..
    اطلاعات آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید؟: در صورتی که می خواهید مودم وایمکس توسط شرکت ایرانسل برای شما تهیه گردد گزینه بلی و در صورتی که تمایل دارید از مودم اشتراکی استفاده نمایید گزینه خیر را انتخاب نمایید. چنانچه در همسایگی شما دوستان و آشنایان از سرویس وایمکس استفاده می نمایند شما می توانید برای سرویس وایمکس ثبت نام کرده و به جای خریداری مودم از مودم آنها به صورت اشتراکی استفاده نمایید برای این کار شما باید شناسه وایمکس و آدرس مک مودم را از مالک مودم دریافت نمایید و در قسمت مربوطه در فرم ثبت نام وارد نمایید و پس از دریافت تاییدیه مالک مودم توسط سیستم شما قادر خواهید بود ثبت نام خود را تایید کرده و نسبت به پرداخت هزینه های مربوطه اقدام کنید نحوه تهیه مودم: در حال حاضر فقط می توانید با خرید نقدی مودم مالک آن شوید مدل مودم: با توجه به نیاز خود مدل مودم را از بین گزینه های ارائه شده انتخاب نمایید مودم داخلی (Indoor BM 632): "مودم داخلی، با قابلیت نصب و کاربرد بسیار آسان و بدون نیاز به خط تلفن، متناسب با فضای منزل و یا دفاتر کار طراحی شده است." مودم فضای باز (Outdoor BM 8301): مودم فضای باز، که در خارج از ساختمان نصب می گردد، به خط تلفن نیاز نداشته و به علت قدرت گیرندگی بالا، برای مکانهایی که به علت فشردگی ساختمان ها و یا هر دلیل دیگر، فرکانس ها ضعیف تر است، طراحی شده است. مودم داخلی با قابلیت Wi-Fi- BM 635) Wi-Fi): مودم Wi-Fi ایرانسل، با ابعادی کوچک بدون نیاز به خط تلفن، اینترنت را به صورت بی سیم در فضای منزل و یا محیط کار در اختیار شما قرار می دهد. مودم اشتراکی: در صورتی که تمایل دارید از مودم اشتراکی استفاده نمایید لازم است که آدرس مک و شناسه وایمکس مالک اصلی مودم را ارائه نمایید. پس از ارائه این اطلاعات یک اطلاعیه به مالک اصلی مودم ارسال می گردد تا درخواست شما را تایید نماید. لطفا در نظر داشته باشید که شما تنها زمانی قادر خواهید بود که ثبت نام خود را تایید نمایید که مالک اصلی مودم درخواست شما را قبول نماید. در غیر این صورت شما یا باید مودم دیگری را جهت استفاده اشتراکی انتخاب نمایید و یا یک مودم از ایرانسل تهیه نمایید. تاریخ و ساعت تحویل گرفتن مدارک از کاربر (در صورت انتخاب مودم اشتراکی): تاریخ و زمان مد نظر خود را جهت ارائه مدارک مورد نیاز در این قسمت وارد نمایید.
    تمامي حقوق براي شركت خدمات ارتباطي ايرانسل (سهامي خاص) محفوظ است

3. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amihs's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

درود..
    دوستان هرکس مشکل ریست شدن مودم داره با مدل BM635 حتی روزی یک بار..
    من با یکی از مسئولین فنی شبکه وایمکس ایرانسل در ارتباط هستم و قرار شده هر کس مشکل ریست شدن داره این اطلاعات رو به من بده تا من به ایشون انتقال بدم تا به روند بر طرف شدن مشکل سرعت ببخشن..
    شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه..
    به این ایمیل:
    1-آدرس مک مودم..
    2-شناسه وایمکس..
    منم از همین مودم استفاده میکنم و مودمم ریست میشه! طوری که باید از پریز بکشمش بیرون و بعد یکی دو دقیقه دوباره روشنش کنم! یه وقتایی حدود یه هفته مشکلی نیست و نیازی به ریست شدن نداره و یه روزایی هم روزی چند بار ریست میشه!

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

من از 5 شنبه شب ترکیدم وایمکسم قطع شده

جمعه صبح زنگ زدم مشکلات رو گفتم قرار شد زنگ بزنن خبری نشد شنبه شب یعنی دیشب زنگ زدم گفتن زنگ میزنن بیان برای تعویض مودم یکی دو روز دیگه خبری نشه قاطی می کنم میرم ایرانسل رو میارم پایین
    اگه آدرسی چیزی ازشون پیدا کردی به منم خبر بده که بدجوری به خونشون تشنه ام! ( رجوع به پست بعد )

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

من دو سه ماهی میشه از ایرانسل وایمکس گرفتم! دو هفته ی اول همه چی آروم بود و مشکلی نداشتم تا اینکه یهو چن روز اینترنتم قطع شد! با بدبختی بعد یکی دو روز پشتیبانی رو گرفتیم یه بار گفتن جای مودمو عوض کن .. یه بار گفتن ویندوزتو عوض کن!!! خلاصه هر سری یه جوری پیچوندنمون و آخرشم تنها راه حلشون این بود که مودمو از برق بکشم و دوباره بزنم به برق! تا یکی دو ماهم با این روش سر کردیم و حتی بازم چن بار دیگه زنگ زدیم بازم جواب نگرفتیم تا بالاخره یکی دو هفته پیش کلا قطع شد و مودم اصلا سیگنال نداشت! این بار هم مث سریای قبل پیچندنمون! یه بار گفتن منطقه تون مشکل داره تا چن ساعت دیگه درست میشه .. یکی دو ساعت بعد زنگ زدم گفت آنتن تو منطقتون فوله و اصلا مشکل نداشته! تا اینکه بالاخره یه شماره پیگیری دادن گفتن باهاتون تماس میگیرن! یکی دو روز هم منتظر تماسشون بودیم تا اینکه ظهر عاشورا!! بالاخره زنگ زدن و اون موقع هم خونه نبودم و جواب ندادم! بعدشم که اومدم خونه زنگ زدم ایرانسل گفتن تا 24 ساعت دیگه تماس میگیرن دوباره! 3 تا 24 ساعت گذشت و زنگ نزدن! هر موقع هم که زنگ میزدم بازم همون جمله ی معروف تا 24 ساعت دیگه .... رو تکرار میکردن! بالاخره اونقدر زنگ نزدن که بعد یه هفته خودش درست شد! تازه آقایون لطف کردن دو سه روز بعد زنگ زدن که گفتم مشکل حل شده! جالب اینه که حتی یه آدرس یا شماره ی دیگه ای به غیر از 707 ندارن و اینجور موقع ها آدم نمیدونه باید دردشو به کی بگه! زنگ زده بودم میخواستم شماره ی مدیریتش رو بگیریم که گفتن اصلا نمیشه با مدیریت صحبت کرد و به جز این شماره ی دیگه ای نداریم!
    جالب اینه وقتی بخوان سرویساشونو بهت قالب کنن روزی صدبار بهت زنگ میزنن! یکی دو روز بعد این اتفاق واسه سرویس 512 به صورت مودم اشتراکی ثبت نام کردم در عرض دو روز 4،5 بار بهم زنگ زدن که بگن سرویستون فعاله و میتونین شارژش کنین و ازش استفاده کنین!
    خـــــــلاصه ... ایرانسل واقعا پشتیبانی ضعیفی داره و اپراتوراشم خیلی آدمای باسوادی نیستن و کارتو راه نمیندازن!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم از همین مودم استفاده میکنم و مودمم ریست میشه! طوری که باید از پریز بکشمش بیرون و بعد یکی دو دقیقه دوباره روشنش کنم! یه وقتایی حدود یه هفته مشکلی نیست و نیازی به ریست شدن نداره و یه روزایی هم روزی چند بار ریست میشه!
    موافقم ولی فقط تو 707 اطلاعات طوطی واری یاد گرفتن و هر بار زنگ میزنی تکرار میکنن.. من یکی رو تو پشتیبانی فنی پیدا کردم..
    این مشخصاتی که گفتم رو میل کنید.. حتما.. هر چی تعداد بیشتر باشه سریعتر پیگیری میکنن..

mahyari.ali@gmail.com
    1-آدرس مک مودم..
    2-شناسه وایمکس..

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

موافقم ولی فقط تو 707 اطلاعات طوطی واری یاد گرفتن و هر بار زنگ میزنی تکرار میکنن.. من یکی رو تو پشتیبانی فنی پیدا کردم..
    این مشخصاتی که گفتم رو میل کنید.. حتما.. هر چی تعداد بیشتر باشه سریعتر پیگیری میکنن..

1-آدرس مک مودم..
    2-شناسه وایمکس..
    پشتیبانی فنی با پشتیبانی 707 فرقی داره آیا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پشتیبانی فنی با پشتیبانی 707 فرقی داره آیا؟
    بله.. 707 مثل روبات تکرار میکنن.. همونا 3 بار الکی مودم من رو عوض کردن با گارانتی ولی مشکلم حل نشد..
    ولی یه هفتست شدیدا با پشتیبانی فنی شبکه در تماس هستم نتایج هم قابل ملاحضه بوده..

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

خو چه جوری باهاشون تماس گرفتی اونوقت؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خو چه جوری باهاشون تماس گرفتی اونوقت؟!
    من تقریبا زنگ زدن به 707 شده بود جزئی از برنامه رورانم.. من چون از BM635 به عنوان access point استفاده میکردم این ریست شدن زجر آور بود مثلا شما وسط کپی کردن یا دیدن فیلم با لپ تاپ از روی PC فک کن ریست شه مودم هیچی دیگه باید کلی ور بری تا دوباره کانکت شه!!!
    گفتم بعد از 3 بار تعویض مودم و عدم رفع مشکل.. دیگه کار درستاشون بهم زنگیدن.. خدایی هر روزم زنگ میزنه پیگیره.. حتی من گفتم خیلیا اینجورین اکثرا متوجه ریست شدن نمیشن ، که گفت اون اطلاعات رو بدم بهش.. الانم وضعم خیلی بهتره.. شما صفحات قبل رو ببین من از همه شاکی تر بودم..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من 11 روزه پول ریختم براشون میگن آنتن منطقتون قطعه!از بچه های همشهری هم پرسیدم میگن مال ما 22-23 روزه قطعه!!!!!!
    هنوز نیومدن نصب کنند.یعنی پول همه چیزو ریختم آنلاین بعد گفتن قطعه وقتی وصل شد میاییم نصب میکنیم.
    به نظرتون با این مشکل ریست شدن مودم و غیره فسخ کنم باهاشون همین الان؟ضمنا من ADSL هم دارم یعنی نیاز خیلی فوریه فوری ندارم به وایمکس.
    نظرتون چیه؟؟

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مشكل ريست شدن مودم به علت قطع شدن تماس مودم با شبكه ايرانسل است و اين يعني قطع و صل شدن شبكه به دلايل فني و مطمئن باشيد خودشان دقيقا ميدونند كدام محل و كجا مشكل دارند يا ندارند .
    اين روش پرسيدن چندباره مشكل و گرفتن اطلاعات به اصطلاح كامل و...... فقط براي دفع وقت و گرفتن فرصت كافي است و لاغير.....
    فقط بايد اميدوار باشيم اين سرويس و تعميرات اينها زودتر تمام بشود.

12. این کاربر از tetis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •