تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: خرابی انجمن

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض خرابی انجمن

سلام من از دیروز با اینترنت اکسپلورر نمیتونستم وارد انجمن بشم اول فکر کردم از ویندوزه ویندوز رو عوض کردم درست شد اما حدود 10 دقیقه بعد دوباره خراب شد و ارور 403 forbidden میداد که ارور قطع دسترسی هست اما موزیلا هیچ مشکلی نداره این دفعه restore کردم دوباره درست شد به مدت حدود 30 دقیقه اما بعد دوباره همین آش و همین کاسه حالا یه سوال از بقیه کاربرا دارم مال شما هم همین طوریه؟ اینی که من دارم میگم مربوط به همین خرابکاری اخیر هست؟ و اگر این خرابکاری مربوط به ویروسه ما هممون ویروسی شدیم؟
    از مدیران هم خواهش میکنم که این تاپیک رو قفل و یا پاک نکنن چون خواستم تو انجمن سرآغاز بزنم اما نتونستم و انجمنی درباره مشکلات اینترنتی هم نداریم و فکر میکنم این سوال خیلی های دیگه هم هست ممنون

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

دوست عزیز این تاپیک رو ندیدی شما مگه؟!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من از دیروز با اینترنت اکسپلورر نمیتونستم وارد انجمن بشم اول فکر کردم از ویندوزه ویندوز رو عوض کردم درست شد اما حدود 10 دقیقه بعد دوباره خراب شد و ارور 403 forbidden میداد که ارور قطع دسترسی هست اما موزیلا هیچ مشکلی نداره این دفعه restore کردم دوباره درست شد به مدت حدود 30 دقیقه اما بعد دوباره همین آش و همین کاسه حالا یه سوال از بقیه کاربرا دارم مال شما هم همین طوریه؟ اینی که من دارم میگم مربوط به همین خرابکاری اخیر هست؟ و اگر این خرابکاری مربوط به ویروسه ما هممون ویروسی شدیم؟
    از مدیران هم خواهش میکنم که این تاپیک رو قفل و یا پاک نکنن چون خواستم تو انجمن سرآغاز بزنم اما نتونستم و انجمنی درباره مشکلات اینترنتی هم نداریم و فکر میکنم این سوال خیلی های دیگه هم هست ممنون

منم همین مشکل رو دارم و Ip رو به لینکی داده بودن فرستادم

اینترنت اکسپلورر همین ارور رو میده برای من و اصلا انجمن باز نمیشه ..اوایل فقط با فایر فاکس باز میشد که الان با فایر فاکس هم باز نمیشه

البته بعضی مواقع با زحمت زیاد و refresh هم اسپلورر هم فایر فاکس انجمن رو باز میکنه ولی الان فقط فایر فاکس باز
    میکنه که اونم یکی دو ساعت دیگه اصلا باز نمیکنه ..

ویرووووووووووس؟؟؟؟؟؟؟ ممکنه ویروسی بشیم ؟ خواهشن یکی بیاد جواب این سوال رو بده

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم و Ip رو به لینکی داده بودن فرستادم

اینترنت اکسپلورر همین ارور رو میده برای من و اصلا انجمن باز نمیشه ..اوایل فقط با فایر فاکس باز میشد که الان با فایر فاکس هم باز نمیشه

البته بعضی مواقع با زحمت زیاد و refresh هم اسپلورر هم فایر فاکس انجمن رو باز میکنه ولی الان فقط فایر فاکس باز
    میکنه که اونم یکی دو ساعت دیگه اصلا باز نمیکنه ..

ویرووووووووووس؟؟؟؟؟؟؟ ممکنه ویروسی بشیم ؟ خواهشن یکی بیاد جواب این سوال رو بده

سلام..

خير دوست من. بنده الان با همه مروگر ها به راحتي وارد مي شم.. دوستاني كه نمي تونن وارد شن به

پي سي ورد Ip بدن..

5. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من 1 ساعت بعد از پیغامی که Sina گذاشتن ip خودمو فرستادم ..ولی هنوز مشکل دارم الان 4 -5روز میشه

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من هنوز با اینترنت اکسپلورر مشکل دارم و بعضی وقت ها میاد بعضی وقت ها هم ارور 403 فوربیدن میده ولی موزیلا مشکلی نداره این یک باگ هست رو IE از طرف سرور ,کاملا مشخصه , لطفا دوستان دیگه با IE تست کنن ببینین میتونین بیاین یا نه؟ البته من دفعه اول مشکل ندارم ولی وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم بعدا روشن میکنم مشکل دار میشه

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

در ضمن من این مشکل رو هم با کامپیوتر و هم با نوت بوک دارم بنابراین مشکل از کامپیوتر نیست و نوت بوک هم همین هفته پیش ویندوزش رو عوض کردم و هاردش رو هم فرمت کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله منم هنوز مشکل دارم بعضی وقتا باز میشه با Explorer بعضی وقتا باز نمیشه ..الانم باز نمیشه همون ارور که گفتین میاد..

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من بعضی روزها eror forbidden رو به صورت شبانه روزی دارم .با اینکه از دایال آپ استفاده میکنم .اما از خطوط پر سرعت هم دو سه باری همین مشکل برام پیش اومد.من هیچ آی پی نفرستادم و از این بی اطلاعم گاهی که ارور میده میبندم و روز بعد باز میشه ..الان به راحتی با IE8 باز شد ..یه فکری واسش بکنید ..من فکر نمیکنم مربوط به مرورگر باشه چون آدرس سایت رو به چند دوست دیگه در شهرای مختلف دادم اما همشون بسته بودن و ارور میداد براشون.مرسی.

11. این کاربر از TeachMe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •