مادربرده خوبی هست.
همینو تهیه کنین.
مادربرده خوبی هست.
همینو تهیه کنین.
به توصیه جناب CORE i 7 میخوام این برد ر وتهیه کنم و قید usb3 رو بزنم.ASUS M4A785T-M
چطوره؟
به نظر من کار درستی میکنی اصلا سمت گیگابایت نرو Asus صد شرف داره به Giga من خودم USB3 داشتم یک ماه نشده کارت صدای آنبوردش سوخت یه گیگا دیگه هم داشتم که از روز اولی که خریدم اسلات رم هاش مشکل داشت ارور Blue Screen میداد همون Asus M4A785T-M بخر عالیه
موفق باشی
ربطی نداره گیگابایت هم مدل های بسیار عالی داره ... شانس شما بوده که اون طور شده یا مشکلی یوده ...به نظر من کار درستی میکنی اصلا سمت گیگابایت نرو Asus صد شرف داره به Giga من خودم USB3 داشتم یک ماه نشده کارت صدای آنبوردش سوخت یه گیگا دیگه هم داشتم که از روز اولی که خریدم اسلات رم هاش مشکل داشت ارور Blue Screen میداد همون Asus M4A785T-M بخر عالیه
حق با توئه شاید خیلی ها مادربورد گیگا دارن تا حالا هم مشکلی براشون پیش نیومده باشه من چون این دوستمون نظر خواست با وجود این مشکلاتی که با Giga داشتم نظرم رو گفتم چون با این مشکلات من کلا دور Giga رو خط کشیدم
چه نیازی به گرافیک آنبرد هست؟همون 770 گیگا بهتره باز usb3 همراشه البته سری 800 انتخاب به روز تریه.
مادربرد پیشنهادی:MSI 870a-g54 = 150t
خودم دارم ،سگ جونه راحتم گیر می یاد همه چیشم تمومه.
سلام دوستان گلم
من یه مادربردی میخوام با مشخصات زیر
سوکت 1156 یا 1366 باشه (دوستان چه فرقی بین سوکت 1156 و 1366 هست)
هم USB2 داشته باشه هم USB3 البته من دقیقا نمیدونم آیا مادربردی که فقط USB3 داره USB2 را ساپورت میکنه یانه ؟؟؟؟
DDR3 باشه
ساتا 3 یا ساتا 2 برام فرقی نمیکنه
ترجیحا MSI باشه من 8 یا 9 ساله که با MSI کار میکنم و خیلی ازش راضیم برند دیگه ای هم نمیخوام
بودجه هم همونی که عنوان تایپیک هست
این سایت رو نیگاه کنین یه مدلشو بهم بگین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 23-12-2010 at 20:08.
USB3 گرون درمی یاد !p55-gd85: 260t
باید گیگا بگیری: h55-usb3: 144t
سلام خوبی
این مدل P55A-GD55 چنده؟؟
اینم که USB3 داره
تازه دکترموس هم داره!!!![]()
کارتهای usb3 موجوده اگر لازم دارین میتونین از بازار تهیه کنین/
بودجتون برای مادربرد چقدره؟بقیه سیستم هم بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)