تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 755 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزيزم اون فنر كه گفتي فشار بين غلطك پرس و فيلم فيوزينگ رو تنظيم ميكنه. من تو ايرانشهر تاحالا با مشكل پيچيدن كاغذ و گير كردن كاغذ برخورد نداشتم البته خودمم ميگم كه 315 دستگاه خيلي ضعيفيه.
    .... .
    به نکته ظریفی اشاره شده !!!!
    بله یکی از عیب های که ممکنه به وجود بیاد همینه ولی کار با اون فنر اگه کمی حساب شده باشه و فقط یک رول رو ازش کم کنیم به نظر شخصی من ممکنه ایرادی نداشته باشه .
    البته باید بگم خودم هم زیاد بهش مطمعن نیستم برای همین در فروم مطرح شده که اساتیدی مثل شما هم نظراشون رو بدن تا خلقی از این وضعیت راحت بشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض مقایسه پرینترها

سلام دوستان عزیز
    من قصد دارم یه پرینتر A4 جوهر افشان بخرم واسه کار خودم میخوام هر از گاهی نقشه ای رو پرینت کنم و شاید متن بیشتر برای خونه میخوام
    اما بین سه تا برند canon epson و hp گیر افتادم نمیدونم کدوم بهتره کدوم کیفیت پرینت بهتری داره قطعات و پشتیبانی کدوم بهتره شارژ کارتریج کدوم یکی کمتر هزینه داره و خلاصه ... کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ خودم نظرم روی hp هست و بدون گارانتی بودنش برام مهم نیست
    تا 60 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نکته ظریفی اشاره شده !!!!
    بله یکی از عیب های که ممکنه به وجود بیاد همینه ولی کار با اون فنر اگه کمی حساب شده باشه و فقط یک رول رو ازش کم کنیم به نظر شخصی من ممکنه ایرادی نداشته باشه .
    البته باید بگم خودم هم زیاد بهش مطمعن نیستم برای همین در فروم مطرح شده که اساتیدی مثل شما هم نظراشون رو بدن تا خلقی از این وضعیت راحت بشن
    آقا هركي توي تعميرات باشه ميدونه كه يك سري كارها رو انجام مي ده كه نه اصوليه نه علمي ولي كار راه اندازه.
    نميشه كه به مشتري گفت فيكسينگ دستگاهتون خرابه 200 تومن بديد تعويض كنيم!
    هرچند قسمت حساسيه و احتمال ايجاد مشكل هست ولي اگه جواب بده مشكلي نيست وگرنه توضيحات دوستمون كاملا علمي و اصولي بود.
    من نظر شخصيم اينه كه اكثر كساني كه ليزري رنگي دارند كاغذ گلاسه به پرينتر مي دن همين باعث ميشه روغن موجود توي برگه توي قسمت پرس ميمونه و به مرور پرز كاغذ هم اضافه ميشه بعد چه شود!

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

سلام دوستان عزیز
    من قصد دارم یه پرینتر A4 جوهر افشان بخرم واسه کار خودم میخوام هر از گاهی نقشه ای رو پرینت کنم و شاید متن بیشتر برای خونه میخوام
    اما بین سه تا برند canon epson و hp گیر افتادم نمیدونم کدوم بهتره کدوم کیفیت پرینت بهتری داره قطعات و پشتیبانی کدوم بهتره شارژ کارتریج کدوم یکی کمتر هزینه داره و خلاصه ... کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ خودم نظرم روی hp هست و بدون گارانتی بودنش برام مهم نیست
    تا 60 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم
    بهترين انتخابي كه مي توني داشت باشي 3 كاره سري deskjet از hp هست.
    مثل f2483 و اينها.
    از نظر كيفيت و شارژ راحت و ارزون و كم هزينه و... كاملا مناسب مصارف كم و خونگي هست.
    اصلا تو نخ گارانتي نباش.

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تلفن بانك كه بهت گفت كليد استارت دستگاه فكس رو بزن كافيه پرينترت به خط وصل باشه و كليد استارتش رو بزني.
    اين روال كلي فكس هاست!
    ممنون
    ولي نه دوست عزيز!
    وقتي گفت استارتا بزن پيشفرض هين پرينتر اينه كه *9* را شماره گيري كنيم از تلفن و شروع به دريافت ميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

[QUOTE=mohammad.t;5708884]آقا هركي توي تعميرات باشه ميدونه كه يك سري كارها رو انجام مي ده كه نه اصوليه نه علمي ولي كار راه اندازه.
    نميشه كه به مشتري گفت فيكسينگ دستگاهتون خرابه 200 تومن بديد تعويض كنيم!
    هرچند قسمت حساسيه و احتمال ايجاد مشكل هست ولي اگه جواب بده مشكلي نيست وگرنه توضيحات دوستمون كاملا علمي و اصولي بود.
    من نظر شخصيم اينه كه اكثر كساني كه ليزري رنگي دارند كاغذ گلاسه به پرينتر مي دن همين باعث ميشه روغن موجود توي برگه توي قسمت پرس ميمونه و به مرور پرز كاغذ هم اضافه ميشه بعد چه شود!

البته به گفته دوست خوبمون يكي از بزرگترين اشتباهاتي كه انجام ميشه گذاشتن كاغذ گلاسه توي دستگاه ليزري هست. به دليل حرارتي كه هيتر ايجاد ميكنه تمام روغن روي فيلم و پرس ميشينه و واويلا. بهتره به كساني كه اين مشكل رو دارن حتما بگين كه از اين گونه كاغذ براي دستگاهشون استفاده نكنن.

6. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه چاپگر تک کاره لیزری بخرم.اما موندم رنگی بخرم یا سیاه و سفید.تا 400 تومن میتونم هزینه کنم.به خاطر هزینه چاپگر های رنگی نمیخواستم بخرمش .یه سوال:
    بعد از چاپ چند برگ باید کارتریج هاشو شارژ کنیم و چقدر پول شارژ باید بدیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

سلام.
    میخوام IP4840 بخرم.
    اما مشکلای زیادی در مورد استفاده از کارتریج قابل شارژ با پرینتر IP4700 و IP4600 شنیدم.میترسم این مشکلات برای منم تکرارشه.
    مثلا میگن جوهر میپاشه تو دستگاه و جوهر سریع تموم میکنه ( با 3 -4 تا پرینت کارتریج خالی میشه ) و یا میگن کارتریج رو نمیشناسه.
    بعد یه سوال دیگه که دارم اینه که اصلا این مدل کارتریج قابل شارژ داره یا خیر و چند تا پرینت با یه شارژ کارتریج میشه گرفت ؟

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه چاپگر تک کاره لیزری بخرم.اما موندم رنگی بخرم یا سیاه و سفید.تا 400 تومن میتونم هزینه کنم.به خاطر هزینه چاپگر های رنگی نمیخواستم بخرمش .یه سوال:
    بعد از چاپ چند برگ باید کارتریج هاشو شارژ کنیم و چقدر پول شارژ باید بدیم؟
    هیچ کس جواب مارو نمیده

داره خودمونی میشه marahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    اگر کارتریج جدیدی برای پرینتر Samsung ML-1915 (به جز کارتریج اولیه) خریداری کنم، آیا کاتریج جدید قابل شارژ و استفاده‌ی مجدد (بدون نیاز به تغییرات سخت‌افزاری در چیپ روی پرینتر و یا reset‌ نرم‌افزاری) خواهد بود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان و خسته نباشيد
    من يه سوال داشتم و ميخواستم كه منو راهنمايي كنيد!
    من ميخوام يه پرينتر رنگي بگيرم هزينه تا 300 حالا يه كم كمو زياد مهم نيست!
    فقط نميدونم كه ليزري بگيرم يا جوهرافشان!
    مصرف هم شركته كه زياد كار خاصي انجام نميديم ! شايد ماهيانه 50 صفحه متن پرينت كنيم!
    اما من يه پرينتري ميخوام كه در كنار اون بتونم بعضي وقتا عكس رنگي هم چاپ كنم!
    خودمم انگار بيشتر از hp خوشم مياد !
    حالا ممنون ميشم اگه منو يه كم توجيه كنيد! چون ميخوام همين دو روزه آينده بخرم.
    ممنون از همه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •