تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 32 اولاول ... 192526272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 313

نام تاپيک: بررسی LCD ـهای 2010 سامسونگ از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

من هم می خوام c695 بخرم ولی امروز دیدم پشت مدلهای موجود made by samsung هم ننوشته و فروشنده گفت مونتاژ سام سوریس هستند کمی مردد شدم. آیا کلا اینجوری هستند یا جدیداً اینجور شده ؟
    عیبی نداره. خیالت تخت باشه که کیفیتش فرقی نداره با Made Samsung.
    الآن مانیتورهای LCD سامسونگ هم پشتشون زده سام سرویس. کیفیتشونم خیلی توپه.

3. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

عیبی نداره. خیالت تخت باشه که کیفیتش فرقی نداره با Made Samsung.
    الآن مانیتورهای LCD سامسونگ هم پشتشون زده سام سرویس. کیفیتشونم خیلی توپه.
    -همينطوره كه poonel عزيز گفتند تفاوتي ندارند از خريدتون لذت ببرين

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peyman_astan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!!
    باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه

توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
    آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه

از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .

یک سوال هم داشتم :
    من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و ‍زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
    توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .

7. این کاربر از peyman_astan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-من پيشنهاد ميكنم سراغ c6200 برين -كنتراست بهتري داره وديزاين وطراحي بهتري
    -بعد هم بايد ببينيند توي ريجن اسيايي ايا اين مدل هست من توي بازار خيلي كم ويا اصلا نديدم
    یعنی میفرمایین کنتراست 6200 بهتر از 6900 هستش؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یعنی میفرمایین کنتراست 6200 بهتر از 6900 هستش؟
    -نه ناصر عزيز ايشون منظورشون مدل ديگه اي بود از سري 6 كه توي ايران هم كم گير مياد نه c6900

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آیا میشه به تلویزیونهای سامسونگ اسپیکر وصل کرد.منظورم اسپیکر بدون دستگاه پلیر است. مثل اسپیکرهای کامپیوتر؟؟؟
    اون فیش پایین که نوشته DIGITAL AUDIO OUT OPTICAL چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!!
    باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه

توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
    آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه

از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .

یک سوال هم داشتم :
    من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و ‍زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
    توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .
    شهر شما دیجیتال داره؟
    باید از آنتنهای که بیرون وصل میشن استفاده کنی مثل سیماران. سیستم دیجیتال مثل م.ا.ه.و.ا.ر.ه سیگنالش کم و زیاد میشه که با آنتن رومیزی فکر کنم سیگنالش ضعیفه یا NO Signal است.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آیا میشه به تلویزیونهای سامسونگ اسپیکر وصل کرد.منظورم اسپیکر بدون دستگاه پلیر است. مثل اسپیکرهای کامپیوتر؟؟؟
    اون فیش پایین که نوشته DIGITAL AUDIO OUT OPTICAL چیه ؟

-بله ميشه وصل ميكرد
    -اون هم خروجي اپتيكال هست براي صداي ديجيتال 48KHZ ‌

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

-بله ميشه وصل ميكرد
    -اون هم خروجي اپتيكال هست براي صداي ديجيتال 48KHZ ‌
    خیلی ممنون از پاسختون.
    اسپیکرهایی که من دیده ام همگی با چند تا فیش به کامپیوتر یا وسایل دیگر وصل میشن ولی برای این تلویزیونها فقط یه فیش خروجی وجود داره! میشه یه مدل اسپیکر که بشه به این تلویزیونها وصل کرد معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •