تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 252 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

محمد جان ممنونم از پست معقولانت

مثل پارسال که سپاهان و ذوب آهن اول و دوم بودم و اون تبلیغات ضد وجود داشت امسال هم به همین صورت

به جای اینکه بررسی کنن ببینن مشکل فوتبالشون و فوتبال مملکت کجاست که از تیم های پایتختی بگیر تا تیم ملی در این وضع مفتضح هستند به این رفتار رو میارن
    دوست من نميشه كه اونهمه اشتباه داوري كه پارسال به سود سپاهان شد رو فقط تبليغات دونست
    چجور قلعه نويي حتي بعد از بازيي كه ميبره از اشتباهات داوري گله ميكنه
    اما بقيه تيما حق ندارن حرف بزنن
    در اينكه فوتبال ايران مريضه شكي نيست
    و در اينكه فوتبال اصفهان از اين بحران استفاده ميكنه هم براي من جاي شكي نمونده
    نميخواستم اين حرف رو بزنم اما احساس ميكنم اصفهانيها از بحران توي استان هاي ديگه بدشون نمياد
    وقتي فوتبال پرجمعيت ترين استان ايران به زور داره تخليه ميشه و همزمان مديران اصفهاني از تيمهاي زياد در تهران گله ميكنن چه نتيجه اي بايد گرفت
    من خوزستانيم و از اوضاع استان خودم بيشتر خبر دارم
    نزديك به شش نفر از فاميلاي درجه يك من توي شركت فولاد كار ميكنن كه همشونم اخبار فولاد رو به شدت دنبال ميكنن
    بعد از قهرماني فولاد به ناگاه اعضاي هيئت مديره شركت فولاد تصميم گرفتن بودجه اين تيم رو به يك سوم كاهش بدن
    همون سالي كه اگه يادتون فولاد نتونست بازيكناي خودش رو نگه داره و مقدمه سقوطش به ليگ يك فراهم شد
    كجاي قضيه جالبه اينكه 7 نفر از اعضاي هيئت مديره شركت فولاد كه 12 نفر هستن اصفهاني هستن كه هم شركت فولاد مباركه رو زير نظر دارن هم شركت ملي فولاد رو (كه به همين خاطر فولاد نوين رو به فولاد خوزستان فروختن)
    ولي همون سال از بودجه دو تيم اصفهاني كم كه نشد هيچ اضافه هم شد
    هر سال هم ميگن كه قراره كم بشه اما هيچ اتفاقي نميفته
    اما فولاد خوزستان بايد با بودجه كم شده اش بسازه
    در اينكه مديران اصفهاني بايد به فكر منافع خودشون باشن حرفي نيست ( كه انصافا اين كار رو خوب هم انجام ميدن)
    ولي حرف اينه كه اين منافع بعضي جاها به قيمت به بحران كشوندن استانهاي ديگه به دست اومده
    مگه ميشه همه تيما كاسه گدايي دست بگيرن دو تيم اصفهاني غرق پول باشن اونم وقتي اكثر تيما دولتي هستن
    چرا مديران همين دو تيم هميشه به كمك تربيت بدني به استقلال و پرسپوليس كه تيماي خودشن اعتراض ميكنن
    نقل و انتقالات اول فصل گذشته كه يادتون هست
    قرار شد توي نقل انتقالات تربيت بدني به استقلال و پرسپوليس يكي دو ميليارد كمك كنه
    بلافاصله قلعه نويي اعتراض كرد و گفت دو ميليارد قبل از شروع ليگ و در فصل نقل و انتقالات يعني 4 ميليارد
    و بعد هم با كلي تاخير بعد از دو سه ماه به نصف اين پول رسيدن
    من هيچوقت نميخواستم اينجوري حرف بزنم اما وقتي ميبينم يه طرفه داره قضاوت ميشه مجبور شدم
    خوزستان بالاترين ثروت ملي ايران رو داره
    نفت گاز گندم نيشكر فولاد
    اما به ريشه دارترين تيمش كه استقلال اهواز باشه اينقدر كمك مالي نميشه كه ورشكست ميشه
    اصفهانيهاي عزيز ناراحت نشن اين حرفم ربطي به فوتبال نداره اما به اقتصاد خوزستان كه ارتباط مستقيم با ورزش اين استان داره كاملا مرتبطه
    اگه اين روزا به اهواز بياين ميبينين كه تقريبا چيزي از پرآب ترين رود ايران يعني كارون نمونده
    چرا؟؟؟
    به خاطر اينكه نيمي از سرچشمه اين رود رو براي آب رساني به زاينده رود منحرف كردن
    حرف من اينه كه مگه 90 درصد تيماي ايراني دولتي نيستن پس چرا به جز اصفهان بقيه تيما دارن براي خريد دو بازيكن جون ميكنن
    خب اگه همونجوري كه دست شركتهاي اصفهاني رو در حمايت از تيماشون باز گذاشتن دست شركتاي خوزستاني رو هم باز بزارن كه تيماي خوزستاني به تيماي ديگه باج نميدن با اين همه ثروت بومي بايد از پس رقابت با تيمهاي اماراتي و قطري هم بر بيان
    در اينكه مديران خوزستاني بي لياقتن شكي نيست و در اينكه وسعت و قدرت عملكردشون هم به اندازه مديران اصفهاني نيست هم شكي نيست
    خلاصه كلام اينكه لابي مديران اصفهاني فعلا قويتره
    و فعلا دور تيمهاي اصفهانيه
    هر وقت فوتبال خوزستان در اوج بوده ايران توي آسيا حرف اول رو زده
    اميدوارم حالا كه اصفهان توي اوجه يك دهم فوتبال خوزستان به فوتبال ايران خدمت بشه
    اگه دوستان اصفهاني از اين پست ناراحت ميشن معذرت ميخوام به بزرگي خودتون ببخشيد
    بيشتر يه درد و دل بود يه ذره از بغض اين استان زخم خورده
    Last edited by گرافيكار; 24-12-2010 at 01:31.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

امسال هم کلی به نفع استقلال گرفتن پس چرا این همه سر و صدا نشد؟

دوست من شما کلی بحث انحرافی کردین

اول بگم که این بحث بردن آب از کارون به زاینده رود یه حرف بی پایه هست که قبلا هم زده شده و باید بگم از زاینده رود به خیلی از جاها بردن نه اینکه به زاینده رود بیارن!همین الانش رود خونه خشکه!

بگذریم

در مورد اون مسایل هم کلا وضعیت کشور اینه اما در کل اگه منظور شما اینه که تیم های اصفهانی از منابع مالی تیم های دیگه سود میبرن باید بگم که ذوب آهن و فولاد مبارکه انقدر درآمد دارن که به این کارها نیاز نباشه و این حرف از بنیاد اشتباهه

البته شاید برای برخی مسایل کمک هایی به این کارخونه ها شده باشه ولی ربطی به کمک به باشگاه نداره
    ولی این هم که من میگم درآمد بالا منظورم نسبت به وضعیت ایران هست وگرنه همین فولاد مبارکه و ذوب آهن هم جزو همین ایران و همین اقتصاد هستند و ما که اینجا هستیم و آشنا ها و این حرفها میدونیم تا حدودی چه خبره
    کلا وضع اقتصادی رو میدونید دیگه
    و دلیل بهتر بودن وضع این دو کارخونه اینه که جزو ستون های اصلی اقتصادی هستند (شاید ستون های باقی مونده!)
    در کل هم حرف شما درسته مشکل یکی 2 تا نیست و فقط ریشه در مدیریت فوتبالی نداره که بحثش هم مجاز نیست
    Last edited by satttanism; 24-12-2010 at 02:00.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من شما کلی بحث انحرافی زدین
    يه كم قبول دارم اين حرف رو
    ولي فقط يه جا كه گفتم اونم به اقتصاد خوزستان كه مرتبط با كليه مسلئل اجتماعي هست ربط داره
    اول بگم که این بحث بردن آب از کارون به زاینده رود یه حرف بی پایه هست که قبلا هم زده شده و باید بگم از زاینده رود به خیلی از جاها بردن نه اینکه به زاینده رود بیارن!همین الانش رود خونه خشکه!
    پس يه سر به سرچشمه كارون بزنيد
    تلويزيون يكي دو بار مستندش رو هم نشون داد
    در مورد اون مسایل هم کلا وضعیت کشور اینه اما در کل اگه منظور شما اینه که تیم های اصفهانی از منابع مالی تیم های دیگه سود میبرن باید بگم که ذوب آهن و فولاد مبارکه انقدر درآمد دارن که به این کارها نیاز نباشه و این حرف از بنیاد اشتباهه
    من اصلا نگفتم كه اصفهانيها از منابع مالي تيمها يا استانهاي ديگه استفاده ميكنن
    گفتم دست بقيه شركتها و تيمها به اندازه اين دوتيم باز نيست يعني اين دو تيم دسترسي بيشتري به بودجه دولتي شركت خودشون دارن
    و دلیل بهتر بودن وضع این دو کارخونه اینه که جزو ستون های اصلی اقتصادی هستند (شاید ستون های باقی مونده!)
    البته ستون اصلي اقتصاد ايران نفت و گازي هست كه از خوزستان استخراج ميشه
    دركل به قول شما مشكلات يكي دوتا نيست
    البته اين رو بايد اعتراف كرد كه مديران اصفهاني به خودشون كمتر خيانت و بيشتر خدمت ميكنن

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

كفاشيان: منظور دايي فدراسيون نيست
    در انتقال نفت به اراك نگراني‌هايي وجود دارد
    اگر سازمان ليگ موافقت كند، ديدار مس و ذوب آهن تكرار مي‌شود

علي كفاشيان در برنامه تلويزيوني "ورزش و مردم" در مورد آخرين وضعيت انتخاب مربي براي تيم ملي فوتبال بزرگسالان، استعفاي پيرواني از تيم اميد، سخنان علي دايي، داوري‌ها در ليگ برتر، تكرار بازي مس و ذوب آهن و انتقال نفت تهران به اراك سخن گفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس فدراسيون فوتبال در رابطه با اين شايعه كه گفته مي‌شود فدراسيون فوتبال براي پست سرمربي‌گري تيم ملي با افرادي مانند كلينزمن، اريكسون و ... مذاكره كرده، گفت: خير، ما با هيچيك از اينها مذاكره‌اي انجام نداده‌ايم. فقط سه ماه پيش با اريكسون براي كميته فني مذاكره كرديم كه ايشان هم در ابتدا قبول كرده بودند، اما ما ديگر مذاكرات را پي نگرفتيم.

علي كفاشيان ادامه داد: هنوز صحبت خاصي را با هيچ مربي براي سرمربي‌گري تيم ملي پس از جام ملتها انجام نداده‌ايم و فقط چند ايميل به چند مربي زده‌ايم. ضمن اينكه از مربيان داخلي نمي‌توانيم استفاده كنيم، چرا كه مربي‌هاي خوب باشگاهي ما در حال حاضر درگير تيمهايشان هستند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فدراسيون هيچ مذاكره‌اي با زيكو داشته يا خير، گفت: اصلا با ايشان صحبتي نداشته‌ايم. در كل به دنبال مربي هستيم كه در اين چند وقت اخير فعال بوده و سابقه خوبي داشته باشد و خوشبختانه از آنجايي كه سعيدلو گفته مشكلي در پرداخت پول نداريم به دنبال يك مربي خوب هستيم. در هر صورت شرايط آن مربي نيز بايد با ما مطابقت داشته باشد.
    كفاشيان در مورد حرف و حديث‌هايي كه پس از مصاحبه برخي افراد مسوول در فدراسيون به وجود آمده بود، گفت: به طور كلي من اعتقاد ندارم كه فقط يك نفر در فدراسيون حرف بزند و بقيه گوش كنند. هر كسي بايد نظر خود را بيان كند و در اين ميان ممكن است در مصاحبه‌ها يكسري حرفهاي ضد و نقيضي زده شود، اما هيچ مشكلي نيست و ما همه در فدراسيون با هم هماهنگ هستيم.

رييس فدراسيون فوتبال همچنين در مورد وضعيت تيم ملي اميد نيز گفت: در چند روز گذشته من از پيرواني خواهش كرده بودم كه طبق برنامه‌اي كه به ما داده بود و تا ارديبهشت براي تمرين‌هاي تيم ملي برنامه‌ريزي كرده بود، بيايد و به كار خود با اين تيم ادامه دهد،‌اما به هر حال پيرواني به دليل برخي مسائل و فضايي كه بين كميته ملي المپيك و فدراسيون به وجود آمده بود ناراحت بود و ما هم به او حق داديم. فدراسيون آنگونه كه بايد نتوانست از پيرواني حمايت كند و من هم احساس كردم كه او ديگر دلگرمي براي ادامه كار ندارد. در عين حال از كميته فني خواسته‌ايم كه فعلا بازيكنان را جمع كنند و تمرينات منظم را انجام دهند.

وي افزود: ضمن اينكه بايد بگوييم نتيجه تيم ملي اميد در بازي‌هاي آسيايي خيلي هم بد نبود و آنها به راحتي به جمع چهار تيم برتر راه يافتند، اما در بازي با ژاپن بدشانسي آوردند و در مقابل كره جنوبي هم در دقايق پاياني خوب بازي نكردند. به هر حال عملكرد خوبي داشتند و از نظر ما قرار گرفتن در رتبه چهارم بين 16 تيم رتبه بدي نيست!

كفاشيان درباره‌ي صحبت‌هاي علي دايي كه گفته بود برخي نمي‌خواهند پرسپوليس موفق شود و اينكه آيا ناكامي‌هاي اخير اين تيم ارتباطي با فدراسيون فوتبال دارد، گفت: اصلا اينگونه نيست. مطمئنم اگر دايي چنين صحبتي كرده منظورش ما نبوده‌ايم.

رييس فدراسيون فوتبال در مورد وضعيت داوري در ليگ و همچنين بحث‌هاي مربوط به رييس كميته داوران نيز گفت: سعي مي‌كنيم در نيم‌فصل دوم داوراني كه كمي مشكل داشته‌اند را كنار بگذاريم يا از آنها كمتر استفاده كنيم به هر صورت بايد يك بازبيني ساختاري در كميته داوران صورت بگيرد تا ديگر شاهد مشكلات داوري نباشيم.

كفاشيان درادامه در رابطه با ديدار تيم‌هاي مس و ذوب آهن در هفته نوزدهم ليگ برتر و درخواست باشگاه كرماني براي تكرار اين بازي گفت: ما چيزي به فيفا اعلام نكرده‌ايم و در فدراسيون خودمان مقررات مشخص است. اگر كميته انضباطي راي به تكرار اين بازي داده ما هم هيچ بحثي نداريم، اما سازمان ليگ هم بايد موافقت كند و در آن صورت است كه اين بازي تكرار خواهد شد.

رييس فدراسيون فوتبال در رابطه با انتقال تيم فوتبال نفت تهران به استان مركزي هم گفت: بازيكنان نفت تهران در اين مورد نامه‌اي به ما داده‌اند و از ما درخواست كردند كه اين كارانجام نشود، اما ما دو نگراني براي اين موضوع داريم. يكي بحث اسپانسر و حامي مالي است كه البته گفته‌اند در مركزي هم هيچ مشكلي نداريم و مي‌توانيم به كار خود ارائه دهيم. بحث دوم مربوط به مديريت استان مركزي است و اين موضوع كه اگر خودشان تيمي بسازند و به ليگ برتر بياورند اين بسيار شيرين‌تر خواهد بود. در كل اگر حامي مالي نفت تغيير نكند مي‌توانند به اراك بروند.

كفاشيان در مورد اسپانسر تيم ملي بزرگسالان هم گفت: متاسفانه ما در اين سه سال نتوانستيم اسپانسر مناسبي بگيريم. ضمن اينكه از ميان اسپانسرهاي خارجي هم كسي پيدا نشد كه با ما قرارداد ببندد، اما بسيار اميدواريم كه اگر تيم ملي نمايش خوبي كه در جام ملتهاي آسيا داشته باشد و در صورتي كه يك مربي خوب هم براي اين تيم انتخاب كنيم با يك اسپانسر خوب قرارداد ببنديم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از عملكرد شريفي در كميته انضباطي راضي هستيد، گفت: اگر خدا راضي باشد ما هم راضي هستيم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

اگر خدا راضي باشد ما هم راضي هستيم.
    حالا از كي بپرسيم ببينيم كه خدا راضيه يا نه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رختکن پرسپولیسی ها بعد از برد سایپا

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حجازي: بايد از تعطيلات ليگ خوب استفاده كنيم
    بازي با ذوب آهن از زيباترين بازي‌هاي استقلال بود

ناصر حجازي رئيس کميته فني استقلال از بازي استقلال- ذوب‌آهن به ويژه در نيمه اول ابراز رضايت کرد. او معتقد است اين بازي، يکي از زيباترين بازي‌هاي ليگ تا به امروز بوده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجازي در مورد بازي روز گذشته گفت: استقلال در مقابل ذوب‌آهن خوب بازي کرد. به نظر من بازي روز گذشته صرف نظر از نتيجه، يکي از بازي‌هايي بود که تماشاگر استقلال از تماشاي اين بازي لذت برد. در اين بازي، مخصوصا در نيمه اول همه چيز خوب بود و بازيکنان استقلال بازي خوبي را به نمايش گذاشتند. در نيمه دوم البته مي‌توانستيم با بعضي‌ جا به جايي‌ها بهتر کار کرده و شرايط را به نحو ديگري پيش ببريم.

وي ادامه داد: با اين حال در نيمه دوم هم بازيکنان موفق شدند موقعيت‌هايي را روي دروازه‌ حريف به وجود آورند که البته با بدشانسي دو موقعيت از دست رفت و دو بار هم با بي‌دقتي‌ بازيکنان دروازه‌ خالي حريف از باز شدن نجات پيدا کرد. البته ذوب‌آهن هم بسيار خوب بازي کرد و به دليل بازي خوب هر دو تيم، شاهد يکي از زيباترين بازي‌هاي ليگ بوديم.

رئيس کميته فني استقلال در پايان خاطرنشان کرد: استقلال بايد از تعطيلات ليگ به درستي استفاده کند و اگر اين مهم صورت بگيرد و با ادامه روندي که بازيکنان در بازي با ذوب‌آهن ارائه دادند، پس از تعطيلات مطمئنا شاهد شرايط بهتري از تيم استقلال خواهيم بود.
    لینک منبع خبر:
    کد:
    آرش برهاني بازي آتي استقلال را از دست داد

آرش برهاني با داشتن سه كارت زرد، بازي بعدي تيم استقلال در ليگ برتر را از دست داد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) آرش برهاني - مهاجم تيم فوتبال استقلال - با دريافت کارت زرد در بازي مقابل ذوب‌آهن اصفهان سه اخطاره شد تا بازي با استيل‌آذين را از دست بدهد.
    برهاني به دليل محروميت نمي‌تواند استقلال را مقابل استيل‌آذين همراهي کند. تيم‌هاي فوتبال استقلال و استيل‌آذين در نخستين هفته پس از تعطيلات به مصاف هم خواهند رفت.
    لینک منبع خبر:
    کد:
    پورحيدري: استقلال بهترين بازي‌اش را انجام داد
    اگر دستمان بسته نبود بهتر نتيجه مي‌گرفتيم

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرپرست تيم فوتبال استقلال در گفت‌وگويي با سايت رسمي اين باشگاه درمورد شکست آبي‌پوشان مقابل ذوب‌آهن اظهار كرد: استقلال يکي از بهترين بازي‌هاي خود را مقابل ذوب‌آهن انجام داد، اما شايد بدشانسي و بي‌دقتي در زدن ضربات آخر سبب شد که ما اين بازي را واگذار کنيم.

پورحيدري در ادامه گفت: مظلومي در اين بازي دستش بسته بود، تا جايي که ما مجبور شديم 2 بازيکن مصدوم خود يعني مجيدي و روانخواه را وارد ميدان کنيم. اگر دست کادر فني در اين بازي بسته نبود قطعا استقلال خيلي راحت مي‌توانست به پيروزي برسد اما تعداد بالاي مصدومان تيم سبب شد تا استقلال نتواند باتمام قوا به مصاف حريف خود برود تا در نهايت ما بازنده بازي باشيم.

پورحيدري در پايان اعلام کرد: مسلما استقلال در تعطيلات نيم فصل به تحول اساسي دست پيدا خواهد کرد. چرا که در اين زمان مصدومان تيم مي‌رسند و با رفع آسيب‌ديدگي‌شان کادر فني نفرات بيشتري را در اختيار خواهد داشت تا در نهايت استقلال باتمام نيرو به مصاف حريفان خود برود. ما بايد از اردوي خود نهايت استفاده را ببريم تا با ساختن استقلال به امتيازات بيشتري در نيم فصل دوم دست پيدا کنيم.
    لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس فردا برگزار مي‌شود

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي که سرخپوشان تهراني پس از پيروزي در برابر سايپا به تعطيلاتي يک هفته‌اي رفته‌اند، کميته فني اين باشگاه صبح فردا (شنبه) در دفتر حبيب کاشاني در باشگاه تشکيل جلسه مي‌دهد.

اين جلسه با حضور اعضاي کادر فني و سرپرست تيم و حبيب کاشاني تشکيل مي‌شود تا درباره آخرين وضعيت سرخپوشان بحث و تبادل نظر شود.

جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس در فصل جاري، پس از هر بازي و معمولا در روزهاي دوشنبه تشكيل مي‌شود که اين بار در اولين روز هفته برگزار مي‌شود.

تيم فوتبال پرسپوليس در آخرين بازي خود پيش از شروع تعطيل‌هاي نيم فصل، ميزبان خود، سايپا را با نتيجه يک بر صفر در ورزشگاه تختي تهران شکست داد.
    لینک منبع خبر:
    کد:
    سرپرست پرسپوليس: با هيچ كس تعارف نداريم
    اجازه ندهيد حاشيه درست شود

حبيب کاشاني پس از برد يک بر صفر سرخپوشان مقابل سايپا در اتوبوس و پيش از خداحافظي با بازيکنان گفت: نبايد اجازه دهيم برخي افراد مانع پا گرفتن تيم شوند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرپرست باشگاه پرسپوليس در صحبت هاي خود از بازيکنان خواست در مدت زمان تعطيلات پس از اين بازي، با رفتار و عملکرد حرفه اي خود و در نظر گرفتن منافع خانواده پرسپوليس اجازه درست شدن حاشيه و ايجاد اختلاف را ندهند.

وي به بازيکنان تاکيد کرد: به هر حال ممکن است برخي بخواهند با ميان کشيدن برخي مسائل و اختلاف افکني ها در مجموعه باشگاه پرسپوليس مانع پا گرفتن تيم شوند، اما نبايد به هيچ کس چنين اجازه اي بدهيم.

کاشاني به بازيکنان يادآور شد: براي ما فرقي نمي کند، هر کدام از اجزاي تيم از بازيکن گرفته تا ليدر و تدارکات و غيره بايد به مسائل تيم فکر کنند و با هر کسي که بخواهد خلاف مسائل باشگاه حرکت کند تعارف نخواهيم داشت.
    لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اعتراض شديد علي كريمي به نشاط جو
    كاپيتان استيل‌آذين: "عنايت" اين تساوي را به نفت تقديم كرد

علي كريمي گفت: "مسعود عنايت" باعث شد كه استيل آذين بازي امروز را نبرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاپيتان تيم فوتبال استيل آذين پس از به تساوي كشيده شدن ديدار اين تيم مقابل نفت تهران در دقايق پاياني بازي با انتقاد شديد از عملكرد داور مسابقه گفت: همه ديدند كه روي دروازه‌بان ما خطا شد، اما داور آن صحنه را خطا نگرفت.

كريمي ادامه داد: عنايت (رييس كميته داوران) بود كه اين تساوي را به نفت تقديم كرد، در غير اين صورت استيل آذين پيروز اين بازي بود.

به گزارش ايسنا، پس از اين كه بازي تمام شد و بازيكنان استيل آذين وارد رختكن شدند، علي كريمي با عصبانيت فراوان به عملكرد نشاط جو دروازه‌بان اين تيم اعتراض كرد و مرتب اين جمله را كه "هزار بار بهش گفتم توپ را مشت كن" در رختكن استيل آذين فرياد مي‌زد.

ديگر بازيكنان استيل آذين نيز در پايان بازي نسبت به عملكرد داور انتقاد شديدي داشتند و معتقد بودند كه تيم داوري مانع پيروزي آنها شده است.
    لینک منبع خبر:
    کد:
    دروازه‌بان استيل آذين: كريمي بزرگتر تيم است و من حرفي ندارم
    بايد از داور بازي بپرسيد كه چرا با نفت مساوي كرديم

دروازه‌بان تيم فوتبال استيل‌آذين در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي تساوي تيمش در مقابل نفت و گلي كه در دقيقه پاياني بازي از حريف دريافت كرد، گفت: بايد از ممبيني بپرسيد كه چرا امروز مساوي كرديم. سه صحنه يك شكل را بر روي من خطا نگرفت كه در همه آن صحنه‌ها مهاجمان نفت بر روي من خطا كردند. ممبيني بايد پاسخگوي اين وضعيت باشد.

نشاط ‌جو همچنين در مورد اعتراض علي كريمي به او در رختكن گفت: به هر حال كريمي بزرگتر تيم است و به خاطر نتيجه ناراحت بود و من هم حرفي ندارم. انشاءالله از بازي‌هاي آينده امتيازات كامل را كسب مي‌كنيم.
    لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نظري جويباري: مذاكره‌اي با هاشميان نداشتيم
    پي گير شكايت از هوارملامحمد هستيم

نظري جويباري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شكايت باشگاه استقلال از بازيكن تيم ملي فوتبال عراق اظهار كرد: همچنان پي‌گير اين شكايت هستيم و از مراحل حقوقي آن اطلاعي ندارم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيكني را جايگزني وي خواهيد كرد، گفت: براي رقابت‌هاي داخلي كه نمي‌توانيم كسي را جايگزين كنيم. اگر بازيكني بگيريم، تنها مي‌تواند در ليگ قهرمانان آسيا براي استقلال بازي كند.

قائم باشگاه استقلال درباره اين كه آيا اين شكايت مي‌تواند مانع حضور هوارملامحمد در تيم ملي عراق شود، پاسخ داد: بعيد مي‌دانم چنين امكاني وجود داشته باشد. نمي‌دانيم شكايت از هوار چه زمان به نتيجه رسيده و در نهايت چه الزام‌هايي را ايجاد مي‌كند اما، فكر مي‌كنم بازي‌هاي ملي ارتباطي با اين نوع شكايت‌ها نداشته باشد.

نظري جويباري با بيان اين كه هيچ مذاكره‌اي با وحيد هاشميان انجام نشده است، گفت: مذاكره با بازيكنان مختلف منوط به خواست و نظر كادر فني است. سرمربي تيم تاكنون نظري درباره اين بازيكن نداشته است.
    لینک منبع خبر:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •