نه بابا X6 خوب نیست.هم سیستم عاملش ضعیفه هم پردازنده داخلی.تازه صفحه نمایشش هم خازنی نیست!
نه بابا X6 خوب نیست.هم سیستم عاملش ضعیفه هم پردازنده داخلی.تازه صفحه نمایشش هم خازنی نیست!
دوست عزیز با توجه به سرچیات بنده باید از خیر اندروئید بگذری.حد اقل نو نمیتونی زیر 330 گیر بیاری.تنها گزینه های خوب که اندروئید داشته باشن X8 , X10 mini سونی اریکسون هستند که هر دو صفحه نمایش به شدت کوچکی دارن!
نظرت راجع به سیمبیان چیه؟
بادا پطور؟(سیستم عامل جدید و اپن سورس سامسونگ)
گفتین که باید از خیر آندروئید نو زیر 330 تومن بگذرم مگه نگفتین دست دو نخرم بعد گفتم که زیاد با سیمبین حال نمیکنم ویندوز موبایل توی این رنج مدلی نیست ؟
این دو مدلی از سونی اریکسون رو هم که معرفی کردین هم دیدم اصلا و اصلا جالب نیستن نظظرتون راجع به HTC WildFire چیه ؟؟
باتشکر فراوان از نظراتتون![]()
نه تو این رنج وینمو و اندروی دحسابی نیست(مگر ریمارک و تقلبی).
از خیر وشر دست دو بگذر و قید وینمو رو بزن. اجبارن راه ها به سیمبین ختم میشود!![]()
نه من سیمبین دوست ندارم![]()
خوب باشه دست از خواسته هام بر میدارم آرزوهایم را با خود به گور میبرم آه ژولیت
ببخشید خیلی احساسی شد
پس نظرتون همون X6 هستش ولی X6 رم و سی پی یو قوی نداره!!!
نه داداش x6 که مزخرفه!نه شوخی کردم مزخرف نیست اما خوب هم نیست.صفحه نمایش TFT و CPU زیر 500MHz که بدرد نمیخوره!
من قول میدم تا فردا ظهر یه گوشیه توپ پیشنهاد کنم.![]()
شما 380 بده ویو بگیر
اگه قرار باشه با هزینه تاچ این گوشی بیفته 350 خب با همین 350 میتونی اچ دی 2 کارکرده از جای دیگه یافته و بخری
دردسرهای تعمیری هم نخواهی داشت
پس منم تائید نمیکنم خرید از فامیلتون را
در کل با 350 و این عیار قیمت ویندوز موبایل و آندروئید توپی نمیتونی پیدا کنی
البته ویندوز موبایل x2 هست که بد نیست
x6 اره رمش 128 هست سی پی یو ضعیف داره
مزیتش صدای خوب و تاچ خازنی هست
ویواز سی پی یو 720 دار با رم 256 و سرعت خوبی داره
ایراد اینم ضعف صدا و نداشتن تاچ خازنی هست و در کل از x6 بهتره
پیشنهاد من اینه که یا بودجه را افزایش داده و حداقل یک HTC Desire بگیری
و یا با بودجه 350 تومن یک sony sericsson xperia x2بخری
و یا یک سیمبیان بخری حالا ویواز یا x6
اگر میل به خرید سیمبیان نداری و خسته شدی بهتره بجای خرید htc wildfire گوشی x2 را بگیری
اولا صفحه نمایش را با تاچ اشتباه نگیر
در ثانی تاچ x6 خازنی هست
Desire دوست عزیز بالای 500 تومنه هااا زیاد اختلاف نداره با 330 تومن ؟!پیشنهاد من اینه که یا بودجه را افزایش داده و حداقل یک HTC Desire بگیری
اگه قرار به افزایش بودجه باشه نزدیکترین گزینه و بهترین گزینه فک کنم همون ویو 380 تومنی باشه که آقا حسن هم گفت , اگه هم تا اون مقدار میتونن بودجه شون رو افزایش بدن که هیچی, Desire بردارن
آقا سعید عزیز با حداکثر بودجه ی 330 تومن و انتظاراتی که از گوشی دارید هم بهترین گزینه HTC Wildfire هستش
Last edited by Atropates; 24-12-2010 at 09:41.
اول ممنون از همه اساتید که راهنمایی میکنند
بنده با ویواز پرو کار کردم و زیاد باهاش حال نکردم همین طور با X6 هم دوستان داشتن و باهاش کار کردم با اون هم زیاد حال نکردم
ویو هم به خاطر سیستم عاملش باهاش مشکل دارم
نظر خودم روی HTC WildFire هست ولی هنوز شک دارم که بخرمش یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)