تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 194 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دستگاه را گرفتم

--
    ۳تا عینک باهاش هست و یک فیلم بلویر سه بعدی Monsters Aliens 3D و یک دانگل.(فکر میکنم ۲ تا عینک همراه با تلویزون و یکی همراه با bd)
    قیمت برای ما ۳،۷۵۰،۰۰۰ تومان شد (تلوزیون و bdc6900)
    -----
    من متوجه نشدم چگونه میتوان به لپتاپم وصلش کنم که فلیمهام را باهاش شر کنم کسی انجام داده تاکنون[COLOR="Silver"]
    من میخواستم بلوری رو حذف کنم تا بتونم 3400 این مدل رو بگیرم
    فقط موندم اگر بلو ری رو حذف کنم اون فیلم و دانگل و یکی از عینک ها رو حذف میکنن یا نه فقط به جای 3 تا عینک 2 تا عینک میدن؟!!
    بعد این که دقیقا کار این دانگل که میگید چی هست ؟

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

این دانگل چیه که روش گرفتی؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من میخواستم بلوری رو حذف کنم تا بتونم 3400 این مدل رو بگیرم
    فقط موندم اگر بلو ری رو حذف کنم اون فیلم و دانگل و یکی از عینک ها رو حذف میکنن یا نه فقط به جای 3 تا عینک 2 تا عینک میدن؟!!
    بعد این که دقیقا کار این دانگل که میگید چی هست ؟
    وصل میکنی به تلویزیون امکان ارتباط از طریق وایرلس را برای تلویزیون محیا میکند که بتوانی به کامپیوتر یا اینترنت وصل بشی(خود تلویزیون به تنهای این امکان را ندارد). ولی من هنوز نتوانستم به این روش به لپتاپم وصل بشم باید یک برنامه را اجرا کنم و از آن طریق به کامپیوتر وصل بشم (برنامه تحت ویندوز هست من سیستم عاملم مک هست هنوز امتحان نکرده ام).
    و آنگونه که من دیدم دانگل با bd بود! فیلم هم جدا بود متوجه نشدم با تلویزیون هست یا با bd

4. این کاربر از meim007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وصل میکنی به تلویزیون امکان ارتباط از طریق وایرلس را برای تلویزیون محیا میکند که بتوانی به کامپیوتر یا اینترنت وصل بشی(خود تلویزیون به تنهای این امکان را ندارد). ولی من هنوز نتوانستم به این روش به لپتاپم وصل بشم باید یک برنامه را اجرا کنم و از آن طریق به کامپیوتر وصل بشم (برنامه تحت ویندوز هست من سیستم عاملم مک هست هنوز امتحان نکرده ام).
    و آنگونه که من دیدم دانگل با bd بود! فیلم هم جدا بود متوجه نشدم با تلویزیون هست یا با bd
    فکر کنم برای اتصال هدفون بی سیم به تلویزیون هم کاربرد داشته باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام من بالاخره داستان اين گزينه هايی که ميگفتم راجب 3d رو فهميدم شما وقتی ميری رو بخش 3d سه گزينه برای انتخاب داره که يکی دو بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه يکی هم تصوير رو دوتا ميکنه از بقل و آخری هم تصوير رو دوتا ميکنه از بلا پايين
    من ديشب يک رس ی و ر خريدم hd داشتم تو کانال ها ميگشتم ديدم يک کانال sport 3d داره بازش کردم ديدم تصوير دقيقاً از وسط tv دوتا شده زود زدم دکمه 3d و حالت دوتاهی از بقل رو زدم شد 3d جاتون خالی چه حالی کردم يک کانال ديگه هم شنيدم آلمان داره فقط film 3d ميزاره هنوز گيرش نياوردم اگه کسی اسمی ازش داره بهم بده ممنون ميشم

7. این کاربر از sabzefosfori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من بالاخره داستان اين گزينه هايی که ميگفتم راجب 3d رو فهميدم شما وقتی ميری رو بخش 3d سه گزينه برای انتخاب داره که يکی دو بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه يکی هم تصوير رو دوتا ميکنه از بقل و آخری هم تصوير رو دوتا ميکنه از بلا پايين
    من ديشب يک رس ی و ر خريدم hd داشتم تو کانال ها ميگشتم ديدم يک کانال sport 3d داره بازش کردم ديدم تصوير دقيقاً از وسط tv دوتا شده زود زدم دکمه 3d و حالت دوتاهی از بقل رو زدم شد 3d جاتون خالی چه حالی کردم يک کانال ديگه هم شنيدم آلمان داره فقط film 3d ميزاره هنوز گيرش نياوردم اگه کسی اسمی ازش داره بهم بده ممنون ميشم
    با سلام
    رس ی و ر که خریدی مارکش چی بود آیا hdmi 1.4 رو ساپورت میکنه ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من گوشی سامسونگ گلکسی دارم که اين سيستم رو روش داره ولی تلويزيون رو نميدونم داره يا نه چون بعضی ها ميگن داره بعضی ها ميگن بايد بخری کسی اطلاع نداره مدل تلويزيون c8000 3d

رو تلويزيون قسمت all share ميرم چيزی پيدا نميکنه رو گوشی قسمت all share ميرم اونم چيزی پيدا نميکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با درود.من 46c6900 گرفتم!
    1- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
    باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
    راستی اینها رو گفتم که متوجه منظورم بشید , میدونم علمی نبود
    راهی هست؟
    2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟

3-یه سوال برای اطلاع عمومی از دوستانی که LED 3D مدلهای 8000 و 7000 و 9000 خریدن و مدتهاست دارن استفاده میکنن دارم! آیا در مجموع از قابلیت 3D تلوزیون هاشون راضی هستن و فکر میکنن مثلا تا چند سالی با همین تلوزیونهایی که دارن تصوایر 3 بعدی رو جواب میده یا اینکه هنوز این تکنولوژی تثبیت نشده و باید تا رسیدن به یک استاندارد واحد صبر کرد؟؟ یعنی خلاصه همین الان این تلوزیون در حالت پخش 3D کاملا براشون کارا هست یا اینکه این تلوزیونهای فعلی 3D براشون فقط جنبه استفاده از تکنولوژی جدید و سرگرمی گهگداری رو داره؟؟؟
    اعلام شده سال 2014 حدودا 2/3 مردم ایالات متحده تلوزیون 3 بعدی خواهند داشت.
    Last edited by dr-ali; 23-12-2010 at 13:50.

11. 2 کاربر از dr-ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم 6900 دارم ولی به این مسئله دقت نکردم
    احتمالا مربوط به گزینه کاهش نویز میشه که تصویر را ثابت نگه میداره و زمانی که یکم تکان خورد مشکل بلور پیش میاد

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
    باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
    راستی اینها رو گفتم که متوجه منظورم بشید , میدونم علمی نبود
    راهی هست؟
    2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟
    1- احتمالا مربوط به گزينه هاي تنظيم تصويرتون هست نويز يا ----- يا Eco mode ...
    من هم اين tv ‌رو دارم وبا چنين مشكلي بر نخوردم
    2-من هم مثل شما گرفتم از همين مدل متاسفانه فعال نيست وهمچنان دنبال راهي براي فعال كردن اون ميگرديم

14. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •