سلام.از اون حرفاست!! اگر بشه كه واقعا مسخره هستش.
من بعيد ميدونم!!!
اگر اين كارا رو بكنن كسي مثل همين دوستان ازشون خريد نميكنن ديگه و عملا همين كنسول ها رو دست وارد كننده ها باد ميكنه و كسي ازشون نميخره.
همين الانش هم اسلم بخاطر گرونيش نسبت به مدل هاي ديگه فروش كم داره.
كي مياد 800 900 تومن بده واسه كنسول؟؟
بالاخره تاثیر میزاره ولی نه اونقدر.
راستی از وقتی کنسول گرون شده فروشش بیشتر شده مخصوصا ارکید
سلام. بی شوخی بیخیال کنترل شو چون اصلا کار نمیکنن.راستی من دیشب رفتم کنترل ایکس باکس رو بخرم ، اون کوتاه 15 تومن بود بزرگ تره رو میگفتن 18 تومن یه جا هم گفت من اورجینالش رو دارم 75 !!
حالا واقعا این کنترل ارزون ها درست کار میکنن یه بار مصرف نیستن ، پک هاشون که خیلی شکیل بودن
کینکت هم هست بالای 320 قیمتشه
بازیش رو من هنوز ندیدم
ولی میگن 50 تا براش ساختن
ولی خوب به اسم 2010 به من فرو کردن ها !!!![]()
کینیکت هم پالش ۳۱۰ تومن هست. بازی هم بین ۱۰ تا ۱۵ عنوان داره کم کم.
سلام. به سلامتی .
آقا در آینده ما هم امیدواریم مزاحم بشیم واسه کنسول !!!! ( البته هرچه زودتر )
یعنی چی اگه ماله 2010 باشه لیبل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این جدیدا چی ؟؟ همون اسلیم ؟؟؟ اینا هم مشکل لیبل دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه آقایی بکنید بگید قیمت کنسولهای XBOX چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و در ضمن این فاینال فانتزی خریدش به صرفه نیست ؟؟؟؟؟؟؟ چون ظاهرش که خیلی اغوا کننده ست با یه بازی اورج و دسته و ...ممکنه تا اوایل اسفند قیمتهاشون تغییر بکنه ؟؟؟؟؟ کدومشون رو بگیریم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چرا ؟؟؟؟ ممنون .
واسه اینکه جنشونو به قیمت بالاتری بفرشون. نه اسلیم که همشون ۲۰۱۰ هستن. در مورد قیمت هم به محل سکونتم یه نیگاه بنداز
نه زیاد ارزش نداره ولی بدم نیست. ظاهرش هیچ فرقی با ارکید نداره. والا ۳۶۰ تی خوبه که هارد داشته باشه. حالا میخواد ارکید باشه الایت باشه. اسلیم باشه
اقا شما بگو بیارن ه ک نمیخواد که.آقا یه سوال:
بالاخره بگین برامون کینکت بیارن یا نه؟ بالاخره هــک شده؟
این آپدیت جدید بالاخره نسخه نهاییش اومد؟ که دیگه نیاز به پچ کردن هر بازی هم نداشته باشه؟
اپدیت هم ۱.۱ اومده که فکر کنم بازم میخواد