دلیلم فقط کانفیگ خیلی شاخشه.
یه مدل که نزدیک این مدلم باشه تو این رنج قیمت تو بازار ندیدم.
بیا تو فروم HP envy 15 1104-tx نظرتو بگو.
اونجا مطالبی از طرف دوستان هست که میگن داغ نمیکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلم فقط کانفیگ خیلی شاخشه.
یه مدل که نزدیک این مدلم باشه تو این رنج قیمت تو بازار ندیدم.
بیا تو فروم HP envy 15 1104-tx نظرتو بگو.
اونجا مطالبی از طرف دوستان هست که میگن داغ نمیکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب ممكنه داغ نكنه مال من خيلي فرق مي كرد كانفيگش با اون مدل
در ضمن من صرفا تجربه شخصيم رو گفتم
همون جور كه يكي از دوستان در مورد dv5 گفت و خودم خلافش رو گفتم
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
در ضمن من مدل با كانفيگ مشابه بهت پيشنهاد دادم فرقش گرافيك بود فقط
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
گرونه
ارزونتر هم پيدا مي شه
من با 130 تومن پول گارانتي 1240000 گرفتم
والا تو تهران من پایینتر از این نتونستم پیدا کنم شما کجا تشریف دارین جناب lovelord2020 ؟ البته قیمتها هم بالا پایین میشه الانم که ملت ایران پولدار شدن (با یارانه ها) فکر کنم گرونتر هم بشه . البته چه غم که یارانه رسید .
خودتون از همین مدل دارین ؟ اگه دارین و اگه امکان داره نظرتونو در مورد کار باهاش میگین معایب محاسن . ممنون
دوست گلم من شمالم
تو چند تا صفحه قبل تر هم عكساشو گذاشتم هم نظرم رو كلا راجع به اين مدل گفتم
lovelord2020 جان (ببخشید اسمتونو نمیدونم) . امروز من توی فروشگاهی این مدلو دیدم رفتم باهاش یکم کار کردم فقط یه مسئله ای بود در مورد track pad ش ، اینکه کل صفحه ترک پد به موشن حساس بود که البته فضای کار رو بزرگ میکنه ولی مشکل اینجاست حتی روی کلیدهای Right و left هم به حرکت حساس بود که این مورد یکم کلیک کردن سخت میکرد (یخورده هم عجیب بود) چون وقتی می خواستی اینکارو بکنی و دست رو میبردی روی مثلا left click یه حرکت کوچکی به Arrow وارد میشد (ناخواسته) و مثلا از روی اون ایکون حرکت میکرد و دیگه نمیشد بازش کرد (نمیدونم مطلب رو خوب رسوندم یا نه) ، حالا میخواستم بدونم شما که تو review تون از تنظیم ترک پد صحبت کردین میشه این مسئله رو هم حل کرد که سطوحی که مربوط به راست و چپ کلیک هستند مثلا جوری بشه که دیگه به حرکت حساس نباشن و یه جوری disable بشن . ممنون![]()
خواهش
من مسعودم
منم اين مشكل رو داشتم باز مال شما چپ و راست رو داشتين ولي من اول اونو نداشتم
اون تاچ پد كپي شده از اپل هستش
تو ويندوزاي ديگه مشكل نداره ولي نمي دونم چرا با ويندوز 7 رو اچ پي يه خورده مشكل داره
مي شه فضا رو واسش مشخص كرد و بهش مختصات داد الان ديگه لازم نيست حتما فشار بياري واسه لفت و رايت با لمس كردن هم كارشو مي كنه اما وقتي بردم پيش دوستمون كه ازش مي خرم ايشون يه بار 1 ساعت و بار دوم تو چند ثانيه درستش كرد(بار اول گفت بذار واسه دفعه بعد فكرم متمركز شه)
به من هم نگفت چه جوري درستش كرده گفت رموز كارمه و اگه بهت ياد بدم گارانتي ديگه بيخود مي شه
كلا لپ تاپاي اچ پي مشكل عمده اي كه دارن مانيتور هستش تو اين سري كه از رزليشن پاييني بهره مي برن همراه با يه عيب ديگه كه مربوط به كيفيت ساخته كه من رو ازار داد
لبه هاي پشت مانيتور يه جورايي لپ تاپ رو يه لپ تاپ ارزون نشون مي ده وقتي لمسش مي كني يه خورده ازار دهنده هستش كه انچنان عين بزرگي نيست فقط زد تو ذوق من! هيچ كس بهش توجه نمي كنه فكرنكنم جز خودم هيچ كس اينو تو اين فروم اشكال گفته باشه.
انتخاب نسبتا خوبيه
البته اگه خودم بخوام بگيرم واسه خودم تو اين سري فقط لپ تاپي كه الان دارم رو مي گيرم يعني 3175
وگرنه زياد هم پيشنهاد نمي دمش اگه قرار باشه واسه اشنايانم بگيرم
واسه گيم خوبه
واسه اناليز و پروسس خوبه
ديزاينش خوبه
واسه فيلم ديدن بيشتر از 1 نفر خوب نيست
كلا واسه كسي خوبه كه فقط خودشه
و كم پيش مي اد بخواد با كس ديگه اي چند دقيقه تقسيمش كنه
ايرادايي داره مثل همونايي كه گفته شد اما تو رنج قيمتي كه داره از كانفيگ و ديزاين بالايي بهره مي بره
اعتبار اسم اچ پي هم يه خورده اين موضوع رو قوي تر مي كنه اما انتظاري كه از يه بردن امريكايي مي ره رو كامل براورده نمي كنه البته اين مدلا صرفا واسه خاورميانه هستن و كانفيگ بالاشون علاوه بر عرضه يه محصول سنگين يه جورايي جنبه تست هم داره
معمولا اين نوع نظر دادنم مربوط مي شه به پيغاماي خصوصي ولي اين بار همينجا گفتم
[QUOTE=lovelord2020;5709615]خوب ممكنه داغ نكنه مال من خيلي فرق مي كرد كانفيگش با اون مدل
در ضمن من صرفا تجربه شخصيم رو گفتم
همون جور كه يكي از دوستان در مورد dv5 گفت و خودم خلافش رو گفتم
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
خیلی ممنون که وقت میذارین و از تجربیاتتون در اختیار ما میذارین.
مدل پیشنهادی شما دارای سی پی یو core i7-720qm و کش 6 و همچنین تصویر HD بود
Envy 15 1104-tx دارای سی پی یو core i7-820qm کش 8 و همچنین تصویر Full HD است.
موفق باشید.
1099 سي پي يو 740 هستش البته
گرافيك 5650 البته اون سري كه تا 4 شر مي كنه
تصوير همون جور كه فرمودين اچ دي (اگه معني اچ دي High-Definition باشه كه همه لپ تاپاي اچ پي تصوير اچ دي دارن)
درايور اينترنال داره
سي پي يو از نظر من خيلي زياده همين هم و يا كمتر از اين مثل 720
قيمت اين لپ تاپ هم US $ 2245 هستش اين قيمت خاور ميانه مي شه
اينا مربوط به 1099
اما ان وي 15 ساپورت بيشتري داره
ساپورت رم و گرافيك متفاوتي داره
همچنين سي پي يو
در صورتي مي شه ان وي رو پيشنهاد داد كه به هر كدوم از اونا احتياج باشه
مثلا من از 15گيگ رم لپ تاپم استفاده كردم بارها
تصوير خوب هم كه خوب حق هر كسي هستش كه اين همه پول قراره بده
استفاده از گرافيك زياد پيشنهاد نمي شه از طرف هيچ كس رو لپ تاپ چون اولين دليل ايجاد گرماست و بعد از اون سي پي يو
از اونجايي كه پروسس گرافيك و سي پي يو در هم اميخته هسستش در حين كاراي گرافيكي اين باعث افزايش بيشتر گرما و اسيب مي شه
نظر شخصي خودم و خيلي از دوستانم كه تو كار خريد و فروش هستن مهمترين برتري ان وي ساپورت 16 گيگ رم هستش
كه اون هم كلي اما و اگر داره
نرم افزاراي خاص هستن به اين مقدار رم نياز دارن و اگه بخوايم يه خورده روراست باشيم اون نرم افزارا اكثرا تو ايران نسخه 64 بيتي درست و حسابي ندارن كه از رم بتونن كار بكشن
البته چندتايي هستن
با قيمتي كه دوستان از اون مدل خاصي كه مد نظرتونه گذاشتن من هم 15 رو پيشنهاد مي دم جدايي از مسائل داغ كردن
سلام خدمت همه بر و بچ..
میخواستم بدونم کسی 3190 داره، حدود قیمت و کیفیتش چطوره؟
آیا مدل به روزی هست؟
تفاوت LCD ایش با مدل های سونی چقدره؟
و آیا پیشنهاد میده که بقیه این مدلو بخرن؟
.
.
.
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
سلام من لپ تاپ اچ پی 3174 از دبی خریدم
اما نمیدانم به تازگی که وارد وین7 میشم یه لحظه (یکی دو ثانیه) تمام آیکون های دسکتاپ شکل کاغذ میشن بعد دویاره درست میشن
حتی ریکاور هم کردم درس نشد آنتی ویروس پاک کردم بازم نشد.
مشکل از چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)