تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 502 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    انتخاب بدي نيست
    اما اگه تخصصي بخواي به اين موضوع نگاه كني اچ پي به صرفه نيست برات به عنوان فروشنده
    1 گارانتي
    2 كيفيت مانيتور اچ پي نسبت به سوني خيلي پايينه
    3 ميتوني سوني رو قيمت خيلي گرون تر و در نتيجه سود بيشتر بفروشي
    4 قديمي كاراي بازار لپ تاپ ته پيشنهادشون اچ پيه و اون رو به عنوان بهترين برند مي شناسن بر خلاف شركتاي وارد كننده
    5..
    6..
    7..

كيفت تمام برندا اومده پايين
    ولي از طرفي كيفيت ساخت چين رفته بالا
    شما كه وايو كار مي كني حتما اين موضوع رو مي دوني مدلاي اسفارش امريكا (به اسم امريكايي با لپبل كانادايي ) و مدلاي چيني (به اسم سفارش امريكا) از نظر كيفيت الان ديگه تفاوت خيلي زيادي ندارن بر خلاف گذشته

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

ان وي 15 كلا تو پارت خاورميانه تعريف نشده
    خوب از اولم كه درايور اپتيك اكسترنال داشته پس زيادم تاثيري نداره
    مشكل داغ كردن كلا قابل حل نيست
    كول پد تا در نقش يه برنامه كوتاه مدت جواب ميده اما در نهايت نتيجه همونه
    بقول يكي از دوستان قرار بعد 1سال بندازي دور با كول پد بعد 1سال و 1 ماه مي ندازيش دور

دليلتون واسه اين انتخاب چيه؟
    كانفيگ خيلي شاخي نداره مخصوصا اينكه ان وي بخاطر رم بالاي 8 گرونه نه رم 8

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

دوست عزيز در حال حاضر چين ميزنه مدلايي كه مربوط به خاور ميانه هستش
    اونايي كه نيستم به سفارش امريكا و اروپا مي زنه

اگه پولت به ان وي نمي رسه 3175ee رو بگير از dv6
    يا 1099Ee از سري envy14
    دلیلم فقط کانفیگ خیلی شاخشه.
    یه مدل که نزدیک این مدلم باشه تو این رنج قیمت تو بازار ندیدم.
    بیا تو فروم HP envy 15 1104-tx نظرتو بگو.
    اونجا مطالبی از طرف دوستان هست که میگن داغ نمیکنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

خوب ممكنه داغ نكنه مال من خيلي فرق مي كرد كانفيگش با اون مدل
    در ضمن من صرفا تجربه شخصيم رو گفتم
    همون جور كه يكي از دوستان در مورد dv5 گفت و خودم خلافش رو گفتم

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

در ضمن من مدل با كانفيگ مشابه بهت پيشنهاد دادم فرقش گرافيك بود فقط

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

من تو بازار خودمو جر دادم تونستم نهایت تا 1.150 پیدا کنم 3150 رو تو تهران بدون گارنتی . با گارانتی 1.170 اقا هرکی نظری داره در مورد این لب تاپ بگه . ممنون .

گرونه
    ارزونتر هم پيدا مي شه
    من با 130 تومن پول گارانتي 1240000 گرفتم

3. 2 کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گرونه
    ارزونتر هم پيدا مي شه
    من با 130 تومن پول گارانتي 1240000 گرفتم
    والا تو تهران من پایینتر از این نتونستم پیدا کنم شما کجا تشریف دارین جناب lovelord2020 ؟ البته قیمتها هم بالا پایین میشه الانم که ملت ایران پولدار شدن (با یارانه ها) فکر کنم گرونتر هم بشه . البته چه غم که یارانه رسید .

خودتون از همین مدل دارین ؟ اگه دارین و اگه امکان داره نظرتونو در مورد کار باهاش میگین معایب محاسن . ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

دوست گلم من شمالم
    تو چند تا صفحه قبل تر هم عكساشو گذاشتم هم نظرم رو كلا راجع به اين مدل گفتم

6. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست گلم من شمالم
    تو چند تا صفحه قبل تر هم عكساشو گذاشتم هم نظرم رو كلا راجع به اين مدل گفتم
    lovelord2020 جان (ببخشید اسمتونو نمیدونم) . امروز من توی فروشگاهی این مدلو دیدم رفتم باهاش یکم کار کردم فقط یه مسئله ای بود در مورد track pad ش ، اینکه کل صفحه ترک پد به موشن حساس بود که البته فضای کار رو بزرگ میکنه ولی مشکل اینجاست حتی روی کلیدهای Right و left هم به حرکت حساس بود که این مورد یکم کلیک کردن سخت میکرد (یخورده هم عجیب بود) چون وقتی می خواستی اینکارو بکنی و دست رو میبردی روی مثلا left click یه حرکت کوچکی به Arrow وارد میشد (ناخواسته) و مثلا از روی اون ایکون حرکت میکرد و دیگه نمیشد بازش کرد (نمیدونم مطلب رو خوب رسوندم یا نه) ، حالا میخواستم بدونم شما که تو review تون از تنظیم ترک پد صحبت کردین میشه این مسئله رو هم حل کرد که سطوحی که مربوط به راست و چپ کلیک هستند مثلا جوری بشه که دیگه به حرکت حساس نباشن و یه جوری disable بشن . ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

lovelord2020 جان (ببخشید اسمتونو نمیدونم) . امروز من توی فروشگاهی این مدلو دیدم رفتم باهاش یکم کار کردم فقط یه مسئله ای بود در مورد track pad ش ، اینکه کل صفحه ترک پد به موشن حساس بود که البته فضای کار رو بزرگ میکنه ولی مشکل اینجاست حتی روی کلیدهای Right و left هم به حرکت حساس بود که این مورد یکم کلیک کردن سخت میکرد (یخورده هم عجیب بود) چون وقتی می خواستی اینکارو بکنی و دست رو میبردی روی مثلا left click یه حرکت کوچکی به Arrow وارد میشد (ناخواسته) و مثلا از روی اون ایکون حرکت میکرد و دیگه نمیشد بازش کرد (نمیدونم مطلب رو خوب رسوندم یا نه) ، حالا میخواستم بدونم شما که تو review تون از تنظیم ترک پد صحبت کردین میشه این مسئله رو هم حل کرد که سطوحی که مربوط به راست و چپ کلیک هستند مثلا جوری بشه که دیگه به حرکت حساس نباشن و یه جوری disable بشن . ممنون
    خواهش
    من مسعودم
    منم اين مشكل رو داشتم باز مال شما چپ و راست رو داشتين ولي من اول اونو نداشتم
    اون تاچ پد كپي شده از اپل هستش
    تو ويندوزاي ديگه مشكل نداره ولي نمي دونم چرا با ويندوز 7 رو اچ پي يه خورده مشكل داره
    مي شه فضا رو واسش مشخص كرد و بهش مختصات داد الان ديگه لازم نيست حتما فشار بياري واسه لفت و رايت با لمس كردن هم كارشو مي كنه اما وقتي بردم پيش دوستمون كه ازش مي خرم ايشون يه بار 1 ساعت و بار دوم تو چند ثانيه درستش كرد(بار اول گفت بذار واسه دفعه بعد فكرم متمركز شه)
    به من هم نگفت چه جوري درستش كرده گفت رموز كارمه و اگه بهت ياد بدم گارانتي ديگه بيخود مي شه
    كلا لپ تاپاي اچ پي مشكل عمده اي كه دارن مانيتور هستش تو اين سري كه از رزليشن پاييني بهره مي برن همراه با يه عيب ديگه كه مربوط به كيفيت ساخته كه من رو ازار داد
    لبه هاي پشت مانيتور يه جورايي لپ تاپ رو يه لپ تاپ ارزون نشون مي ده وقتي لمسش مي كني يه خورده ازار دهنده هستش كه انچنان عين بزرگي نيست فقط زد تو ذوق من! هيچ كس بهش توجه نمي كنه فكرنكنم جز خودم هيچ كس اينو تو اين فروم اشكال گفته باشه.
    انتخاب نسبتا خوبيه
    البته اگه خودم بخوام بگيرم واسه خودم تو اين سري فقط لپ تاپي كه الان دارم رو مي گيرم يعني 3175
    وگرنه زياد هم پيشنهاد نمي دمش اگه قرار باشه واسه اشنايانم بگيرم
    واسه گيم خوبه
    واسه اناليز و پروسس خوبه
    ديزاينش خوبه
    واسه فيلم ديدن بيشتر از 1 نفر خوب نيست
    كلا واسه كسي خوبه كه فقط خودشه
    و كم پيش مي اد بخواد با كس ديگه اي چند دقيقه تقسيمش كنه

ايرادايي داره مثل همونايي كه گفته شد اما تو رنج قيمتي كه داره از كانفيگ و ديزاين بالايي بهره مي بره
    اعتبار اسم اچ پي هم يه خورده اين موضوع رو قوي تر مي كنه اما انتظاري كه از يه بردن امريكايي مي ره رو كامل براورده نمي كنه البته اين مدلا صرفا واسه خاورميانه هستن و كانفيگ بالاشون علاوه بر عرضه يه محصول سنگين يه جورايي جنبه تست هم داره
    معمولا اين نوع نظر دادنم مربوط مي شه به پيغاماي خصوصي ولي اين بار همينجا گفتم

9. 2 کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[QUOTE=lovelord2020;5709615]خوب ممكنه داغ نكنه مال من خيلي فرق مي كرد كانفيگش با اون مدل
    در ضمن من صرفا تجربه شخصيم رو گفتم
    همون جور كه يكي از دوستان در مورد dv5 گفت و خودم خلافش رو گفتم

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

خیلی ممنون که وقت میذارین و از تجربیاتتون در اختیار ما میذارین.
    مدل پیشنهادی شما دارای سی پی یو core i7-720qm و کش 6 و همچنین تصویر HD بود
    Envy 15 1104-tx دارای سی پی یو core i7-820qm کش 8 و همچنین تصویر Full HD است.
    موفق باشید.

11. این کاربر از amaska بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

1099 سي پي يو 740 هستش البته
    گرافيك 5650 البته اون سري كه تا 4 شر مي كنه
    تصوير همون جور كه فرمودين اچ دي (اگه معني اچ دي High-Definition باشه كه همه لپ تاپاي اچ پي تصوير اچ دي دارن)
    درايور اينترنال داره

سي پي يو از نظر من خيلي زياده همين هم و يا كمتر از اين مثل 720
    قيمت اين لپ تاپ هم US $ 2245 هستش اين قيمت خاور ميانه مي شه
    اينا مربوط به 1099

اما ان وي 15 ساپورت بيشتري داره
    ساپورت رم و گرافيك متفاوتي داره
    همچنين سي پي يو

در صورتي مي شه ان وي رو پيشنهاد داد كه به هر كدوم از اونا احتياج باشه
    مثلا من از 15گيگ رم لپ تاپم استفاده كردم بارها
    تصوير خوب هم كه خوب حق هر كسي هستش كه اين همه پول قراره بده

استفاده از گرافيك زياد پيشنهاد نمي شه از طرف هيچ كس رو لپ تاپ چون اولين دليل ايجاد گرماست و بعد از اون سي پي يو
    از اونجايي كه پروسس گرافيك و سي پي يو در هم اميخته هسستش در حين كاراي گرافيكي اين باعث افزايش بيشتر گرما و اسيب مي شه

نظر شخصي خودم و خيلي از دوستانم كه تو كار خريد و فروش هستن مهمترين برتري ان وي ساپورت 16 گيگ رم هستش
    كه اون هم كلي اما و اگر داره
    نرم افزاراي خاص هستن به اين مقدار رم نياز دارن و اگه بخوايم يه خورده روراست باشيم اون نرم افزارا اكثرا تو ايران نسخه 64 بيتي درست و حسابي ندارن كه از رم بتونن كار بكشن
    البته چندتايي هستن

با قيمتي كه دوستان از اون مدل خاصي كه مد نظرتونه گذاشتن من هم 15 رو پيشنهاد مي دم جدايي از مسائل داغ كردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه بر و بچ..
    میخواستم بدونم کسی 3190 داره، حدود قیمت و کیفیتش چطوره؟
    آیا مدل به روزی هست؟
    تفاوت LCD ایش با مدل های سونی چقدره؟
    و آیا پیشنهاد میده که بقیه این مدلو بخرن؟
    .
    .
    .
    پیشاپیش ممنون از پاسختون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من لپ تاپ اچ پی 3174 از دبی خریدم
    اما نمیدانم به تازگی که وارد وین7 میشم یه لحظه (یکی دو ثانیه) تمام آیکون های دسکتاپ شکل کاغذ میشن بعد دویاره درست میشن
    حتی ریکاور هم کردم درس نشد آنتی ویروس پاک کردم بازم نشد.

مشکل از چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •