پس چه پرینتری خوب است رنگی منظورم است
hp photosmart c4683 يا پرينترهاي hp كه مشابه باشند بدليل شارژ ارزان و راحت و كم هزينه بودن پيشنهاد ميشه.
اين دستگاه 3 كاره و حدود 100 تومن قابليت چاپ از روي حافظه هاي مختلف و نمايشگر و ... برخورداره.
میدونم تاپیک قدیمیه ولی من هم دقیقا همین مشکل عدم شناخت کارتریج رو دارم. کسی از دوستان راه حلی براش پیدا نکرده؟ استارتر تاپیک،شما مشکتون حل شد؟
تی 50 اپسون
برد کانکتور
البته شما باید پشته کارتریج های 1 پلاستیک 2 جدارس بینش ابر بزار تا یکم به بیرون فشار بیاره
اگر تان داری شاید چیپت سوخته
این شماره مرکز خدمات شرکت 88491584
باز اگر مشکل حل نشد تماس بگیر
تشکر دوست عزیز بابت راهنماییتون، چیپ رو هم تست کردم سالم بود. حتی یک سری کارتریج نو گرفتم ولی باز هم مشکل رفع نشد. این رو فراموش کردم بگم که با هر روش و ترکیبی تا پنج تا کارتریج رو بخوبی و بدون مشکل شناسایی میکنه ولی تا ششمی رو جا میزنم دیگه اون قبلی ها رو هم نمیشناسه و روی همشون ضربدر قرمز میزنه! این عدم شناخت فقط مربوط به یک کارتریج خاص نمیشه. من حتما با اون شماره تماس میگیرم. ممنون
دوست عزیزم
احتمالا برد کانکتور مشکل داره
نگران نباش حل میشه
روی کاکتورات دستمال کاغذی بکش
ادرس
ایرانشهر شمالی
بعد از چهار راه اذر شهر کوچه خسرو پلاک 16
واحد 1
دستگاه مخزن داره؟
دوست عزیز ممنون. من امروز با اون شماره تماس گرفتم ولی مثل 118 همش اشغال بود! انشاا.. فردا دوباره تماس میگیرم. پرینتر هم کارتریج قابل شارژ داره. کانکتورها رو هم اینقدر تمیز کردم که عین طلای 24 میدرخشه ولی بازم نشد.
هزینه تعمیر و یا تعویض برد کارتریجش حدودی چقدر میشه؟
برد تا جوهری نشه خراب بشو نیست در حالت عادی
با سلام اگه ممكنه نرم افزار ريسيت اپسون 1410 رو برام بزارين ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)