سلام
نتیجه بنچمارک گوشی ها با cpu های مختلف!!!
فکر کنم تصویر گویای همه چیز باشه
![]()
سلام
نتیجه بنچمارک گوشی ها با cpu های مختلف!!!
فکر کنم تصویر گویای همه چیز باشه
![]()
سلام دوستان
من میخواستم یه رم 16 گیگ واسه گوشیم بگیرم
چه مارک و مدل و غیرهای پیشنهاد میکنید ؟
حدود قیمت هم اگه لطف کنید که بسیار ممنون میشم
پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
+++
ساری
یه سوال دیگه
من از وقتی jpjpg ریختم
مارکت دیگه تو منوهام نیست
چرا ؟ برای همه همینجوریه ؟
جور دیگه ای نمیشه بهش دسترسی داشت ؟
مشکل سه دکمه یا مشکل سه دکمه ی وسط ؟!
سه دکمه ی وسط مشکلی ندارن , فقط توو یه سری از گلکسی ها (اکثرا اونایی که از سنگاپور اومدن) یه مشکلی وجود داشت که بهش میگفتن مشکل سه دکمه اونم به این صورت بود که وقتی می خواستی با گرفتن ولوم بالا + دکمه ی Home + دکمه ی پاور بری صفحه ریکاوری یا با گرفتن ولوم پایین + دکمه ی Home + دکمه ی پاور بری صفحه ی دانلودینگ این عمل انجام نمیشد چون سامسونگ موقع ساخت خودش عمدا توو این گوشی ها جلوی اینکار رو گرفته بود , به این گوشی ها اصطلاحا میگفتن گوشی هایی که مشکل سه دکمه دارن , که اونم با دو دقیقه وصل کردن گوشی به PC و انجام دو سه تا دستور این قفل باز میشد
8 گیگ بدون گارنتی 580
16 گیگ بدون گارنتی 670
تا جایی که میدونم یه برنامه هست برا این گوشی که با نصب کردنش موقعی که دوربین رو باز میکنی برا عکاسی , دکمه ی پاور به عنوان دکمه ی شاتر عمل میکنه
والا توو ایران که بازار جنس تقلبی داغه سخت میشه به مارکی اطمینان کرد ولی چیزی که تا حالا بوده اگه 16 گیگ کلاس 2 مارک Sandisk (اصل) رو گیر بیاری بین 16 گیگ هایی که توو ایران هست بهترین ه , ولی اگه چیز مطمعن می خوای رم 8 گیگ کلاس 4 مال Sony با گارنتی اصلی ایران رهجو که راحت توو تهران میشه پیدا کرد فعلا بهترین سرعت رو داشته توو رم هایی که بچه ها تست کردن , برا گلکسی هم همه اینو توصیه میکنن چون رو سرعت گوشی کمترین تاثیر رو داره بین رم ها , اون Sandisk رو دور و بر 55 تومن قیمت دارم و اون Sony رو هم 40 تومن
پ.ن : خود منم می خوام بخرم ولی از یه طرف به این Sandisk های ایران اعتماد ندارم و از یه طرف دلم نمیاد 40 تومن بدم برا 8 گیگ با اینکه به رم سونی کاملا اطمینان دارم , چون 8 گیگ کارم رو راه نمیندازه ! 40 تومن بدم بعد یک ماه ببینم 16 گیگ همین شرکت اومده با 60 تومن , اونوقت این رم 8 گیگ رو باید بزارم برم اونو بخرم , الان منتظرم ببینم سونی 16 گیگ میده بیرون یا نه
پ.ن 2 : به این کلاس 10 کلاس 11 که روو رم ها میزنن زیاد توجه نکن , 95% رم های موجود در بازار ایران اصل نیستن , این کلاس ها رو هم از رو هوا میزنن براخودشون . به بیرون از ایران هم اگه دسترسی داری رم 16 گیگ بهترین مارک Sandisk و Tushiba هستن , Sandisk اصل رو میشه توو ایران گیر آورد ولی Tushiba ...
كسي نتونست بفهمه مشكل من چيه من هر چي عكس ميريزم وقتي ميرم تو گالري بعد از يه مدت از هر عكس 4 تا 5 تا كپي ميكنه گوشي رو فرمت و ريست هم كردم نشد
آقا ممنون...8 گیگ بدون گارنتی 580
فقط این بدون گارانتیش اصلآ گیر میاد؟
...بعد اینکه فکر می کنی چقدر این قیمت با جاهای دیگه فرق داره؟!ممنون
اینم خیلی جالبه...خیالم راحت شد..باز هم تشکرتا جایی که میدونم یه برنامه هست برا این گوشی که با نصب کردنش موقعی که دوربین رو باز میکنی برا عکاسی , دکمه ی پاور به عنوان دکمه ی شاتر عمل میکنه
البته توضیج دوستمون کامل بود در مورد رم ها.ولی به نظرمن شما یا توشیبا گارانتی دار بگیر ی هم خوبه البته + او مارک هایی که دوستمون گفت.
توشیبا با گارانتی اکثرا ساخت ژاپن هستند و بعضی هاشون هم ساخت Taiwan.
من فامیلمون واسم از آلمان 8 گیگ توشیبا آورد(تازه سفارش اروپا بود و بهترین کیفیت رو داشت ولی ساخت taiwan بود).ولی مدل های پایین تر بودن که سفارش Asia بودن ولی ساخت ژاپن بودن !!!
دقیقا مثل رم خودم رو هم پارسال تو تهران دیدم و اصل هم بود.قیمتش یادم نیست ولی خیلی هم فضایی نبود
دوست عزیز من 16 گیگ کلاس 4 توشیبا که ژاپنی هست را با گارانتی گرفتم 42 تومان و راضی هستم . علت این انتخابمم این بود که دیدم خیلی ها از این مدل در گوشی گالکسی راضی هستن.
موفق باشی
سلام بچه ها 32 گيگ خوبه برای اين گوشی کسی استفاده کرده
آپدیت 2.3 (Gingerbread) هم براش اومد...:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)