تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 581 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من کماکان با com. و ir. نمیتونم وارد سایت بشم... الان با net. و با کلی مصیبت اومدم تو سایت. با دو پسوند قبلی بهم هی ارور پایین رو میدهه:
    Forbidden

You don't have permission to access / on this server.
    .net هم که فیل؟تره!
    لطفا رسیدگی کنید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

مثل اینکه یه خبریه! چون هیجکدوم از مدیرا از 2روز پیش که این مشکل پیش اومده نیومدن حرفی بزنن!

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

میگم دوستان چه جوریه؟؟؟من پریروز 5تا از پستام بدون حتی خبری از آکوا پاک شد...دوساعت بعد برگشت سرجاش!!!...الان دوباره 5تا از تعداد پستام پاک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟؟؟!!!!!...هردفعه میایم می بینیم 4یا5تا پست برا خودش کموزیاد میشه!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

مثل اینکه یه خبریه! چون هیجکدوم از مدیرا از 2روز پیش که این مشکل پیش اومده نیومدن حرفی بزنن!
    عزیز من، هر 3 تا ادمینها که یک ماهی میشه که تا حالا به فروم سر نزدن. این 2 روز که جای خود دارد.

میگم دوستان چه جوریه؟؟؟من پریروز 5تا از پستام بدون حتی خبری از آکوا پاک شد...دوساعت بعد برگشت سرجاش!!!...الان دوباره 5تا از تعداد پستام پاک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟؟؟!!!!!...هردفعه میایم می بینیم 4یا5تا پست برا خودش کموزیاد میشه!!!!!!!!!!!!
    برای من هم اتفاق افتاده که پستی ازم بدون خبری از آکوا پاک بشه. نمیدونم چطوریاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

آقا یه سوال . ملاک دقیقا کاربر فعال شدن چیه ؟ فعالیت مفید دیگه ؟ خب ؟

پس این دوستمون چطوری با 164 تا پست کاربر فعال بخش بازی های آنلاین و شبکه ای شده .

نکته مهم اینجاست که توی اون بخش پستا شمارش میشه (4-5 ماهی میشه) . میتونید امتحان کنید .

و کلا ایشون 60-100 تا پست توی تاپیک کانتر دادن که حالا کاری به اسپم یا ... ندارم . فقط میخوام بدونم چطور شد که ایشون کاربر فعال شدن با 100 پست ؟! (بقیه پستا توی انجمنای دیگست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

عزیز من، هر 3 تا ادمینها که یک ماهی میشه که تا حالا به فروم سر نزدن. این 2 روز که جای خود دارد.
    برای من هم اتفاق افتاده که پستی ازم بدون خبری از آکوا پاک بشه. نمیدونم چطوریاس
    سلام دوستــان تایپک زیر ور بخونیــد پست هایی که پاک میشن و پیغام ارسال نمیشــه
    کد:
    آقا یه سوال . ملاک دقیقا کاربر فعال شدن چیه ؟ فعالیت مفید دیگه ؟ خب ؟

پس این دوستمون چطوری با 164 تا پست کاربر فعال بخش بازی های آنلاین و شبکه ای شده .

نکته مهم اینجاست که توی اون بخش پستا شمارش میشه (4-5 ماهی میشه) . میتونید امتحان کنید .

و کلا ایشون 60-100 تا پست توی تاپیک کانتر دادن که حالا کاری به اسپم یا ... ندارم . فقط میخوام بدونم چطور شد که ایشون کاربر فعال شدن با 100 پست ؟! (بقیه پستا توی انجمنای دیگست)

کد:
    سلام دوســت عزیز این کاربر خیلی وقته قسمت بازی های آنلاین فعالیت میکنـــه و اون موقع پست ها شمارش نمیشــد و ایشون پست هایی که بیرون از انجمن بازی ها ارسال کرده براش نمایش داده شــده ,
    موفق باشید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

آخرین بازدید مدیرا کمتر از یه هفته پیش بوده نه یه ماه!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

مدیـــران هستن در خدمـــت سایت و انجمــن , هیچ مشکلــی پیش نمیـــاد !
    چه آخرین بازدیدشون 1 مـاه باشـه چــه 1 سال ...
    ---
    اونایی هم که موقع ورود مشکل دارن با ارسال IP به تیم مدیریــت مشکل خودشون رو رفع کنن
    کد:
    موفق باشید!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من فکر کنم مشکل سایت حل شده.
    من الان دیگه مشکلی ندارم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوشم مياد جوانان مملكت روي همه چيز ميتون دست ببرن
    اينترنت كه چيزي نيست كه توي اين مدت مختل شده‌(‌احتمالا واسه اينكه همه برن عذا داري ) . لازم باشه تو همين تهران واستون بمب هسته اي آزمايش ميكنن.
    مردم مگه آدمن؟
    خداييش فكر نكنم هيچ جاي دنيا اينقدر بي قانون باشه كه بشه راحت و بدون مشكل توي هرچيز مملكت دست برد!
    +
    من فكر كردم فقط خودم با فروم و نت مشكل دارم. نگو كلا همه مشكل دارن. پس خيالم راحت شد كه مشكل از من نيست. يكي ديگه ... تو شبكه!!!
    ( ايشالله كه پاك نميشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •