چقدر میخوای هزینه کنی؟
به نظرم الیت بهترین گزینس
چقدر میخوای هزینه کنی؟
به نظرم الیت بهترین گزینس
با توجه به اینکه مدلهای جدیدتری مثل 2010 و 2011 داره وارد بازار میشود طبیعتا قیمتها به مورور زمان پایین خواهد امد دوستان کمی صبر کنند و فعلا خرید نکنند![]()
ولی چه هوایی بود نه؟! به نظرم الیت بگیری بهتره ( پیشاپیش مبارکت باشه )
سلام
من بلاخره خریدم
دیگه ایکس باکس با قیمت زیز 240 وجود نداره 240 تومنی هم مال 2009 هستش
من یه آرکید 2010 LT+ خریدم 263 با یه هارد 20 گیگ (14 گیگ !؟) 298 و یه کابل HDMI سونی ( میگن ) 6500
2 تا بازی هم اشنانتیون گرفتم
تا حالا خودم رو خفه کردم بس بازی کردم
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
دوست عزیز فروشنده ها که میگن داره تولید مدل های الایت و آرکید کم میشه
خدا میدونه راست میگن یا دروغ
دروغ میگن مثل سگ
این مغازه دار های ایرانی خودشون یک شکری میخورند میگن تولید کم شده ، یا فلان شده .
مایکروسافت یا هر شکرت بزرگ دیگه ای تولید رو کم نمیکنه ! بلکه قطع میکنه . کم کردن تولید یعنی زیاد شدن هزینه ها و بازدهی کم و عدم سود و هزار تا مورد دیگه که بحث اقتصادی داره .
کینکت با آداپتور هم آمد ..... قیمت بین 360 تا 385 ت
یک توضیحی راجع به کینکت بدهید ما هم روشن شویم با تشکر
کینکت وسیله ای است که کاربر جلوش دلقک بازی در میاره و کینکت میفهمه مثل همون دلقک بازی ها رو روی کاراکتر های سه بعدی شبیه سازی میکنه . (این آخر تیریپ بیسوادیش بود)
در کل کینکت شما رو از دست گرفتن هر گونه وسیله اضافی راحت میکنه ، شعار کینکت اینه : شما کنترلر هستید .
قابلیت های کلیدیش اینهاست :
صدای شما رو تشخیص میده . (یعنی میفهمه الان شما داری حرف میزنی یا دادشت)
صورت شما رو تشخیص میده . (یعنی میفهمه الان شما جلوی دستگاهی یا داداشت)
حرکات بدن شما رو تشخیص میده . (یعنی اگر دستت رو بیاری بالا تکون بدی میفهمه و اون کاراکتر توی بازی هم دستشو میاره بالا تکون میده)
خیلی خلاصه و روان براتون گفتم .
ممنون از توضیح خوبت.....با این وجود دیگه ساخت گیم آسونتر میشه و هم با کیفیت بالاتری ساخته میشه ( منظورم همون کپچر کردن هست که دیگه کینکت ترکونده )
چه فرقی دارن با هم؟کینکت با آداپتور هم آمد ..... قیمت بین 360 تا 385 ت![]()
Last edited by HORROR; 17-12-2010 at 17:24.
سلام به دوستان
میخام یه کنسول بخرم طبق تحقیقاتی که کردم ایکس باکس الایت با برد جاسپر بهترین گزینه هستش برای گیم نت میخام همین گزینه خوبی هست یا نه بعدم مخلفات جعبه چیه ؟گول نخوریم چیزی کم و کسر بذارن
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
راستی دوستان قیمتش بگید؟چون به بازار تهران دسترسی ندارم
مدل اسلیم چجوره؟ فرقش با الایت چیه؟
Last edited by beckham7; 17-12-2010 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)