راستی تا یادم نرفته بگم ، یه چیزی که تو ذهنم میاد اینه که برم سراغ آی مک البته با پرفورمنس پایین تر از این چیزایی که گفته شده و قیمتی بالاتر
اما در نهایت همواره به این نتیجه میرسم که انتخاب پرفورمنس بالاتر ارجح تره ، در این مورد پیشنهادی دارید ؟؟؟![]()
راستی تا یادم نرفته بگم ، یه چیزی که تو ذهنم میاد اینه که برم سراغ آی مک البته با پرفورمنس پایین تر از این چیزایی که گفته شده و قیمتی بالاتر
اما در نهایت همواره به این نتیجه میرسم که انتخاب پرفورمنس بالاتر ارجح تره ، در این مورد پیشنهادی دارید ؟؟؟![]()
من توی این زمینه اطلاعاتی ندارم ... ولی فکر نمیکنم توی ایران رو بورس باشه ...راستی تا یادم نرفته بگم ، یه چیزی که تو ذهنم میاد اینه که برم سراغ آی مک البته با پرفورمنس پایین تر از این چیزایی که گفته شده و قیمتی بالاتر
اما در نهایت همواره به این نتیجه میرسم که انتخاب پرفورمنس بالاتر ارجح تره ، در این مورد پیشنهادی دارید ؟؟؟
اصلا سمت Imac و سیستم های تشریفاتی اپل نرین ...راستی تا یادم نرفته بگم ، یه چیزی که تو ذهنم میاد اینه که برم سراغ آی مک البته با پرفورمنس پایین تر از این چیزایی که گفته شده و قیمتی بالاتر
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
درسته mac توی بهره و ری از سخت افزار عالی هست اما شما بعدا می تونید روی همین سیستم مک نصب کنید ...
در مورد تشریفاتی بودن من حق رو به شما می دهم ، چون دیگه آلوده ی اپل شده ام و کارهام رو هم با مک میکنم، اما سرکارم همچنان با وین کار می کنم و این اعتقاد هم دارم که ویندوز یه چیز دیگست ، اما نمیدونم چرا هر از گاهی همچنان هوای این آی مک می زنه به سرم اما بعدش که منطقی میشم و کارایی رو به دیزاین ارجحیت می دهم از تصمیم خرید آی مک پشیمون میشم ، الان فکر می کنم وجود یه سیستم همه فن حریف رو احتیاج دارم نه لذت بردن رو ، اما در آینده و خرید بعدیم احتمالن یه آیمک یاشه نه الان
ممنون از راهنماییت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)