سلام من رو ببخشين ولی دلم از دست اين مايکروتل پره.
نزديک يک ماه نيم هستش ميخوام يک گلکسی بگيرم با گارانتی اوايل هی گفتن تموم کرديم بايد صبر کنيد يک روز دو روز 1،هفته خبری نشد
بعد گفتن تحريم هستيم معلوم نيست چی بشه باز صبر صبر آخرين حرفشون مال 2،3 هفته پيش بود که بار اول تموم شده بار دوم تو راه هستش اسم من رو هم نوشتن تو ليستی که افرادی مثل من در انتظار بودن خلاصه خبری نشد که نشد الان هم هر هفته که زنگ ميزنم ميگن نه خبری نيست احتمالاً هفته ديگه
جالب اينجاس داشتم تو سايت gsm نگاه ميکردم زده گوشی galaxy tab با گارانتی پارس مايکروتل وارد ايران شد خيلی جالبه
من فقط دوست دارم بدونم واقعاً داستان اين i9000 چيه که نمياره کسی خبری نداره جريان چيه ممنون
سلام.gif)
دوست عزیز من خودمم مرتب سایت مربوط به فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل رو چک میکنم و متاسفانه از 2هفته پیش تاکنون این گوشی رو موجود نداره.
قبلا هم عنوان شد که تحریمهای جدید علیه ایران و بانکهای ایرانی شرایط رو برای نماینده های رسمی فروش گوشی در ایران سخت خواهد کرد و گفته میشه که این گوشی هم قربانی این تحریمها شده!!!.gif)
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
امكان داره كه آندرويد 2.3 براي گلكسي نياد؟
آخه شركت سامسونگ اعلام كرده هنوز مشخص نيست
شنيدم هزينه هاي زيادي داره.
سلام .gif)
دوست من اخرین خبری که در این باره منتشر شده این توییت هست:

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید