تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 634 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام من رو ببخشين ولی دلم از دست اين مايکروتل پره.
    نزديک يک ماه نيم هستش ميخوام يک گلکسی بگيرم با گارانتی اوايل هی گفتن تموم کرديم بايد صبر کنيد يک روز دو روز 1،هفته خبری نشد
    بعد گفتن تحريم هستيم معلوم نيست چی بشه باز صبر صبر آخرين حرفشون مال 2،3 هفته پيش بود که بار اول تموم شده بار دوم تو راه هستش اسم من رو هم نوشتن تو ليستی که افرادی مثل من در انتظار بودن خلاصه خبری نشد که نشد الان هم هر هفته که زنگ ميزنم ميگن نه خبری نيست احتمالاً هفته ديگه
    جالب اينجاس داشتم تو سايت gsm نگاه ميکردم زده گوشی galaxy tab با گارانتی پارس مايکروتل وارد ايران شد خيلی جالبه
    من فقط دوست دارم بدونم واقعاً داستان اين i9000 چيه که نمياره کسی خبری نداره جريان چيه ممنون
    سلام
    دوست عزیز من خودمم مرتب سایت مربوط به فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل رو چک میکنم و متاسفانه از 2هفته پیش تاکنون این گوشی رو موجود نداره.
    قبلا هم عنوان شد که تحریمهای جدید علیه ایران و بانکهای ایرانی شرایط رو برای نماینده های رسمی فروش گوشی در ایران سخت خواهد کرد و گفته میشه که این گوشی هم قربانی این تحریمها شده!!!

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

امكان داره كه آندرويد 2.3 براي گلكسي نياد؟
    آخه شركت سامسونگ اعلام كرده هنوز مشخص نيست
    شنيدم هزينه هاي زيادي داره.
    سلام
    دوست من اخرین خبری که در این باره منتشر شده این توییت هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 9 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهرداد3296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من رو ببخشين ولی دلم از دست اين مايکروتل پره.
    نزديک يک ماه نيم هستش ميخوام يک گلکسی بگيرم با گارانتی اوايل هی گفتن تموم کرديم بايد صبر کنيد يک روز دو روز 1،هفته خبری نشد
    بعد گفتن تحريم هستيم معلوم نيست چی بشه باز صبر صبر آخرين حرفشون مال 2،3 هفته پيش بود که بار اول تموم شده بار دوم تو راه هستش اسم من رو هم نوشتن تو ليستی که افرادی مثل من در انتظار بودن خلاصه خبری نشد که نشد الان هم هر هفته که زنگ ميزنم ميگن نه خبری نيست احتمالاً هفته ديگه
    جالب اينجاس داشتم تو سايت gsm نگاه ميکردم زده گوشی galaxy tab با گارانتی پارس مايکروتل وارد ايران شد خيلی جالبه
    من فقط دوست دارم بدونم واقعاً داستان اين i9000 چيه که نمياره کسی خبری نداره جريان چيه ممنون
    اگه خیلی مایلی با گارانتی پارس مایکروتل بگیری بهتره به فروشگاه رسا طبقه دوم پایتخت یه سر بزنی من همین دیروز ازش به قیمت 700 خریدم می گفت یه 5 6 تا دیگه با گارانتی بیشتر نداره بهتره تا تموم نشده یه سر بهش بزنی
    برای اینکه مطمئن شی گارانتی گوشی اصل هست و تقلبی نیست میتونی همونجا IMEI گوشیتو + کد فروشگاه به شماره 200002323 sms بدی همون موقع جوابش میاد که گوشی مورد تایید پارس مایکروتل هست یا نه

4. 6 کاربر از مهرداد3296 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من از دیروز که این گوشیو گرفتم هنوز گیجم !
    میشه یک چند تا بازی و نرمافزار درست و حسابی که در اول کار معمولا میریزن رو پیشنهاد بدین واینکه از کجا و چجوری باید نصب کنم
    ممنون میشم

6. این کاربر از مهرداد3296 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام به همه...
    700 تومن...تازه 8 گيگش ما رو باش كه دلمون رو به اين خوش كرده بوديم كه ارزون ميشه...روز به روز ماشالله گرون ميشه.
    وقتي كم كم وارد ميكنند خوب معلومه ديگه گرون ميشه ديگه...يكدفعه اي يه 100 جين ازينا بيارن ديگه.
    اونوقت 16 گيگ با گارانتي چنده؟ بعد يه سوال ديگه اگه گوشيه با گارانتي رو اپديت كني گارانتيش باطله؟ممنون.
    دوستدار شما ياشار
    Last edited by Yashar Cross; 15-12-2010 at 02:16.

8. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من از دیروز که این گوشیو گرفتم هنوز گیجم !
    میشه یک چند تا بازی و نرمافزار درست و حسابی که در اول کار معمولا میریزن رو پیشنهاد بدین واینکه از کجا و چجوری باید نصب کنم
    ممنون میشم
    اول اینکه از رام گوشیتون بک آپ گرفتید؟ شما فک کنم با گارنتی مایکروتل خریدید آره ؟ پس قبل روت یا تعویض رام یا هرچیزی اول یه بک اپ از رام اصلی رو گوشیتون بگیرید تا موقعی که میبرید گوشیتون رو به نمایندگی بهتون نگن گارنتیت باطل شده

بعدم برنامه , برید قسمت برنامه های کاربردی موبایل , بخش اندروید همین انجمن , از اونجا برنامه ها با توضیحات کافی قرار داده شده , ببینید کدوما به کارتون میاد دانلودشون کنید , وقتی هم دانلود میکنید فایل ها با پسوند apk هستن اینا رو منتقل میکنی به حافظه ی گوشی (چه مموری , چه حافظه ی داخلی) بعد با گوشی میری اون مسیری که فایل ها رو منتقل کردی اونجا رو فایل که تپ کنی بعد رو Install برنامه نصب میشه

بازی رو هم برو قسمت بازی ها , این بازی ها رو دانلود کن مثلا:

Angry Birds
    Fruit Ninja
    NEED FOR SPEED SHIFT
    Tom Clancy's H.A.W.X
    Abduction 2
    Pool Break Pro
    Real Soccer

بازی ها هم دو نوع ان , اونایی که فقط فایل apk هستن (اونا روش نصبشون مثل نصب نرم افزار هست که بالا گفتم) . یه نوع هم اونایی که هم فایل apk دارن برا دانلود هم Data , اینا رو اول فایل apk شون رو نصب میکنی بعد اون فولدر Data که فایل زیپ شده اش رو دانلود کردی فولدر رو با همون اسمی که توو تاپیکش گفتن کپی میکنی به همون مسیری که توو تاپیک هر بازی گفته شده توو حافظه ی داخلی گوشیت

بازم مشکلی داشتی بپرس

اگه گوشيه با گارانتي رو اپديت كني گارانتيش باطله؟
    اگه قبل عوض کردن رام از رامی که از اول روش نصب بود بک آپ بگیری و قبل بردن به نمایندگی اون رو برگردونی , نه , گارانتی باطل نمیشه .
    Last edited by Atropates; 15-12-2010 at 04:22.

10. 8 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اول اینکه از رام گوشیتون بک آپ گرفتید؟ شما فک کنم با گارنتی مایکروتل خریدید آره ؟ پس قبل روت یا تعویض رام یا هرچیزی اول یه بک اپ از رام اصلی رو گوشیتون بگیرید تا موقعی که میبرید گوشیتون رو به نمایندگی بهتون نگن گارنتیت باطل شده
    دستت درد نکنه میشه بگی چجوری باید از رام گوشیم بک آپ بگیرم

12. این کاربر از مهرداد3296 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام.من رام گوشیم رو ارتقا ندادم و همون پیش فرض استi9000xxjm1
    حالا چجوری میتونم لگ فیکس کنم؟

14. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

راستی...بهترین رام واسه گلکسی با پشتیبانی فارسی چیه؟

16. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من یه 2-3 روزیه میخوام رام Spike 4 رو بزیرم متاسفانه انجمن آندروید داره هاستش رو انتقال میده
    کسی لینکی چیزی نداره ؟؟؟

ممنون

18. این کاربر از MINOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی...بهترین رام واسه گلکسی با پشتیبانی فارسی چیه؟
    JPJPG تا الان از همه بهتره.

20. 2 کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •