من فکر میکنم با این بودجه بهترین انتخاب gt240 باشه.
البته 5670 هم احتمالا میتونن با این قیمت پیدا کنن.
من فکر میکنم با این بودجه بهترین انتخاب gt240 باشه.
البته 5670 هم احتمالا میتونن با این قیمت پیدا کنن.
این چطوره ؟
5570 SAFIR 1G DDR3
![]()
سلام دوستان نخواستم یه تاپیک جدید باز کنم که شلوغ نشه.
من هم سیستمم عین مال دوستمونه با این تفاوت که رمم 4 گیگ ddr3 هستش و مادربوردم asus m4n68t هستش. من هم یه کارت گرافیک خوب برای این سیستم میخوام البته نمیخوام زیاد گرون دربیاد و اینکه میخوام یکی دو سال باهاش حال کنم من این کارت گرافیک رو هم برای فیلم و هم برای بازی میخوام (بازی های خیلی سنگین)
ببخشید شما میگید قیمت ati 5770 زیر 130 تومنه پس آخه تو سایت زیر قیمتش رو زده 250 تومن آیا این با اونی که شما میگین فرق فوکوله؟
یه سئوال داشتم اون هم اینکه ati بهتره یا nVidia ؟ چرا؟ کدومش نصبت به قیمتش امکاناتش بیشتر؟
ببخشید شما میگید قیمت 5770 ati زیر 130 ه؟ ولی من توسایت زیر دیدم قیمتش 250 تومن خوب الان من کدومشو قبول کنم؟
راستی ati بهتره یا nVIDIA؟ (منظور اینه که کدومشون نسبت به قیمتشون امکاناتش بهتره؟)
راستی ati بهتره یا nVIDIA؟ (منظور اینه که کدومشون نسبت به قیمتشون امکاناتش بهتره؟)
دوست عزيز تا اونجا كه من ميدونم Ati بيشتر بدرد فيلم و اين جور چيزها ميخوره بخاطر رزوليشن بالا ولي براي بازي معمولا" Nvidia ميبندن.
الان آمارگرفتم ASUS DDR3 G220 رو ميدن 127 كه خيلي ازش تعريف ميكرد حالا نميدونم خوبه يا نه !!؟؟
شما چقدر میخواید هزینه کنید؟اگه میخواید دو سال به گرافیک دست نزنید باید حداقل یه 5770 بگیرید.قیمتش از 180 شروع میشه.gforce gts450 هم هستش 160 تومن.
خوب اگه همینطوری که میگین 5770 180 باشه و 450 هم 160 تومن باشه خیلی عالیه. به نظر شما که من بیشتر گیم بازی میکنم کدومشو بگیرم؟
شما میگین آخه 5770 ، 180 تومنه ولی من تو سایت رایانه صبا دیدم که نوشته 250 تومن. یعنی این سایته گرون میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)