تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 755 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام دوستان
    نظر شما در مورد چند کاره اپسون مدل TX510n , TX700w چیه و این مدل ها چطور شارژ میشن . باید کارتریج نو بخرم و یا شارژ میشن و قیمت هر کارتریج چنده ...

.................. دوستان پریننتری با مشخصات زیر میخوام خواهشا راهنمایی کنید

1- پرینت رنگی
    2- چاپ دورو
    3- سرعت بالا
    4 - نیازی به کیفیت بالا ندارم فقط پرینت متن دارم نه عکس
    5- کاغذ کش هم داشته باشه خوبه
    6- قیمت شارژ ارزون باشه و یا اصلا قابل شارژ باشه
    7- جوهری و یا لیزری فرقی نداره فقط از 500 تومن بالا نزنه
    8- روی مقوا هم بتونه بزنه عالیه

منتظر نظر دوستان هستم
    تقريبا تمام اپسون ها بعد از تمام شدن كارتريج قابل شارژ نيستند.اگه دستگاه مثلا 5 رنگ داشته باشه بين 20-25 بايد پول كارتريج بدي كه مقرون به صرفه نيست.
    اگه براي مصرف خونگي مي خواي بگو يه مدل خوب بهت معرفي كنم.
    اما سوال دوم بگو براي چه كاري مي خواي.
    هفته اي چند تا چاپ داري؟
    يه چيزي مي خواي كه بايد بدي برات بسازند يه پرينتر رنگي كه duplex باشه و adf داشته باشه و روي مقوا هم بتونه بزنه.
    حالا تك تك براي هر كدوم از اينها چيزايي تو ذهنم هست ولي بعيد مي دونم همچين چيزي باشه با اين قيمت.

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

اسم برنامه رو دقیقا نمیدونم فکر کنم جنیوس یا همچین چیزی باشه که در اون ثبت نمرات امتحانی ژوری ودفترامتحانی ثبت نام دانش آموزان صورت میگیره.
    يكي از بخش كامپيوتر آموزش و پرورش گفت توي قسمت پرينترها يه add printer بزن بعد hp 6L اضافه كن مشكل حل ميشه.
    (توي پرانتز بابام هم معاون دبستانه!)

2. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    يه سوال:
    چطوري ميشه از تلفن بانك فكس دريافت كرد ؟
    پرينترم هم سامسونگ 4623 هست!
    ممنون!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    يه سوال:
    چطوري ميشه از تلفن بانك فكس دريافت كرد ؟
    پرينترم هم سامسونگ 4623 هست!
    ممنون!
    تلفن بانك كه بهت گفت كليد استارت دستگاه فكس رو بزن كافيه پرينترت به خط وصل باشه و كليد استارتش رو بزني.
    اين روال كلي فكس هاست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با تشکر دوست من ، اگه یه مدل باشه که A3 بزنه و روی مقوا هم یزنه قیمتش هم از 250 بالا نره خوبه وگرنه از خیر مقوازدن میگذرم.
    خب مدل مد نظر شما جدا از روی مقوا زدن چیه . که سرعت بالا و پشت رو و کاغذکش هم داشته باشه و صد البته رنگی و قابل شارژ و بدون دنگ و فنگ
    اگه لطف کنید مدل های که در ذهن داشتید معرفی کنید .
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشکر دوست من ، اگه یه مدل باشه که A3 بزنه و روی مقوا هم یزنه قیمتش هم از 250 بالا نره خوبه وگرنه از خیر مقوازدن میگذرم.
    خب مدل مد نظر شما جدا از روی مقوا زدن چیه . که سرعت بالا و پشت رو و کاغذکش هم داشته باشه و صد البته رنگی و قابل شارژ و بدون دنگ و فنگ
    اگه لطف کنید مدل های که در ذهن داشتید معرفی کنید .
    بازم ممنون
    فكر كنم دوستان ديگه بايد به كمك بيان چون من تاحالا هيچ پرينتر A3 دورو زن نديدم.
    a3 دورو زن هست ولي دستگاه كپيه. حالا اگه بخواي رنگي هم باشه مي ري بالاي 4-5 ميليون خرج.

با اين پول 7103 اچ پي مي توني بگيري كه a3 جوهر افشانه كارتريج هاش قابل شارژه و خب كاغذ هم تا 260 گرمي مي زنه.
    فكر كنم منظورتون از كاغذ كش تغذيه اتوماتيك باشه .
    كاغذ كش تو عاميانه به قسمت پيكاپ پرينترها گفته ميشه پس همه كاغذكش دارند.
    اما adf كه يعني دستگاه كپي هم بگيره و adf هم داشته باشه همون 4-5 ميليون هزينه داره توي سايز A3
    واقعا چيز عجيبي خواستي با اين قيمت.

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فكر كنم دوستان ديگه بايد به كمك بيان چون من تاحالا هيچ پرينتر A3 دورو زن نديدم.
    a3 دورو زن هست ولي دستگاه كپيه. حالا اگه بخواي رنگي هم باشه مي ري بالاي 4-5 ميليون خرج.

با اين پول 7103 اچ پي مي توني بگيري كه a3 جوهر افشانه كارتريج هاش قابل شارژه و خب كاغذ هم تا 260 گرمي مي زنه.
    فكر كنم منظورتون از كاغذ كش تغذيه اتوماتيك باشه .
    كاغذ كش تو عاميانه به قسمت پيكاپ پرينترها گفته ميشه پس همه كاغذكش دارند.
    اما adf كه يعني دستگاه كپي هم بگيره و adf هم داشته باشه همون 4-5 ميليون هزينه داره توي سايز A3
    واقعا چيز عجيبي خواستي با اين قيمت.
    نه داداش منظورم رو متوجه نشدی گفتم مقوا و A3 و رنگی همینا در ضمن فرقه 7000 با 7103 اچ پی چیه ؟

منظورم اینکهاگه قراره A3 بخرم و از خیر چند کاره بگذرم حداقل روی مقوا بتونه بزنه
    ...............

و یا یک پرینتره A4 با تغذیه اتوماتیک و دورو زن و رنگی و قابل شارژ و سرعت بالا . کیفیت چاپ هم اصلا مهم نیست . منظورم یک چند کاره رنگی جوهر افشان و یا لیزری است .

من که چند کاره A3 تا حالا ندیدم

حالا این 260 گرمی شامل مقوا مثلا مثله جنس پوشه میشه

بازم ممنونم و منتظر جواب شما هستم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نظرتون در مورد این مدل چیه ؟Stylus CX9300F اپسون

و فرقی که بین 7000 و کا 7103 دیدم که سرعت چاپ 7000 خیلی بیشتر از 7103 است و 7000 جدیدتره .
    شارژ شدن 7000 به چه صورت است میگن اگه از تانک استفاده کنی دائما مشکل هواگیری داره نمیشه از کارتریج قابل شارژ اسفاده کنی و اینکه اسفاده از جوهر لیتری مشکلی در هد دستگاه ایجاد نمیکنه؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    به نمایندگی hp زنگ زدم -میگه مدل 1522 دیگه تولید نمیشه و فعلا مدل 1212 باقیمت 400 با گارانتی موجود هست اما پرینت دو رو نمی کنه و کارایش از 1522 کمتر هست

اما canon 4380 dn هم دورو اسکن میکنه هم دو رو کپی میگیره هم دورو پرینت میکنه -نظرتون چی هست ؟
    مدیران هیچ کدوم نظری در این مورد ندارند ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد این مدل چیه ؟Stylus CX9300F اپسون

و فرقی که بین 7000 و کا 7103 دیدم که سرعت چاپ 7000 خیلی بیشتر از 7103 است و 7000 جدیدتره .
    شارژ شدن 7000 به چه صورت است میگن اگه از تانک استفاده کنی دائما مشکل هواگیری داره نمیشه از کارتریج قابل شارژ اسفاده کنی و اینکه اسفاده از جوهر لیتری مشکلی در هد دستگاه ایجاد نمیکنه؟
    7000 و 7103 يه تفاوت توي سيستم كاركرد دارند.
    7103 هد روي كارتريج و 7000 مخزن هاي رنگ مجزا از هد هستند و هد داخل دستگاه است.
    هواگيري و اينها مشكل هميشگي تانك هست و اينكه فشار جوهر فوق العاده زياد پشت سر هد امكان خرابي رو زياد مي كنه.
    ديگه اين مسائل هست.
    اگه از من بپرسي براي كار زياد و نصب تانك فقط دستگاه اپسون خوب هستند
    1410 كه الان نوش وجود نداره يا مدلهاي جديدترش مثل r800 كه گرونتره.
    تيراژ چاپت رو بگو .
    يه مسئله هم هست كه به خودتون مربوطه كه چي مي خواهيد بزنيد نگه داري چاپ گر رنگي هزينه داره اينكه سود داره يا نه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

7000 و 7103 يه تفاوت توي سيستم كاركرد دارند.
    7103 هد روي كارتريج و 7000 مخزن هاي رنگ مجزا از هد هستند و هد داخل دستگاه است.
    هواگيري و اينها مشكل هميشگي تانك هست و اينكه فشار جوهر فوق العاده زياد پشت سر هد امكان خرابي رو زياد مي كنه.
    ديگه اين مسائل هست.
    اگه از من بپرسي براي كار زياد و نصب تانك فقط دستگاه اپسون خوب هستند
    1410 كه الان نوش وجود نداره يا مدلهاي جديدترش مثل r800 كه گرونتره.
    تيراژ چاپت رو بگو .
    يه مسئله هم هست كه به خودتون مربوطه كه چي مي خواهيد بزنيد نگه داري چاپ گر رنگي هزينه داره اينكه سود داره يا نه!

من برای خونه میخوام ولی ممکنه نقشه های شرکت رو در اندازه A3 بخوام پرینت بگیرم . و ممکنه دائما روزی بین 10 تا 100 برگ پرینت رنگی بگیرم متن نه عکس . روی 7000 میشه کارتریج شارژی گذاشت دیگه دردسر های تانک رو نداشت ؟
    نظرت رو درباره چند کاره Stylus CX9300F نگفتی شارژ میشن؟

به نظر خودم یک 7000 اچ پی و یک چند کاره لیزری مشکی مناسب باشه و نیاز به نظر شما در مورد چند کاره دارم که هم قیمتش خوب باشه و هم ظرفیت چاپش بالا باشه و هم شارژ کردنش ارزون باشه

در ضمن به نظر شما 7000 بهتره بخرم یا 7103 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •