-ميشه گفت همينطوره قابليت تقريبا نا كار امدي هست منتها فان هست وجودش خالي از لطف نيست
پاني هم اين قابليت رو روي GT25 گذاشته
-ميشه گفت همينطوره قابليت تقريبا نا كار امدي هست منتها فان هست وجودش خالي از لطف نيست
پاني هم اين قابليت رو روي GT25 گذاشته
با سلام
در مورد ديدن مدت زمان كاركرد u20 و v20 پاناسونيك راهنمايي نماييد.
با سپاس
دوستان سلام.مرسی از کمکاتون.
مبلغ من 1.5 هستش.یکخورده بالا پایین.
از لحاظ کارایی کیفیت برام خیلی مهمه.برای دیدن فیلم و...
برندهای مد نظرم سونی.سامسونگ.پاناسونیک هستش.
اگه لطف کنید از هر کدوم این برندها یک lcd و یک led چهل اینچ معرفی کنید.تا من مقایسشون کنم.لطفا مدل های به روز باشه.
و در آخر بین اونها مدلی که مد نظر خودتون هست رو بگید.
واقعا ممنونم ازتون.مرسی.
خوب حتما نداره دیگه!
سلام.
با قیمت 1.6
led full hd 42 inch از برند LG معرفی کنید.مرسی.
-عزيز در مورد ساعت كاركد فكر ميكنم توي تاپيك v20 بحث شد دقيقا يادم نمياد ولي ميتونيد بپرسين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
-مهيار عزيز ميتونيد به lg ld660 فكر كنيد با قيمت مناسب حدود 1200
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
-دو مدل مطرح بازار بر اساس ارايش local dimming داره
-lx9500
-le8500[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
سلام
این سنسور حضور افراد یا همون presence و ambient که میفرمایید کارش چیه؟ یعنی بدون حضور افراد مثلا تلویزیون خودش خاموش میشه ؟ یا کاربرد دیگه ای داره؟
دیگه کدوم تلویزیونها این سنسور رو دارن؟ مثلا v20 داره؟ کدوما دارن میشه بفرمایین؟
ارادت :
ناصر![]()
-ناصر جان در همون پست توضيح داده شد ه:
-اين نوع سنسورها كه اكثرا براي eco -friendly بودن پنلها ست وبراي گرفتن ليسانس ها وپوئن هاي مثبت توي اكثر hdtv ها ممكن وجود داشته باشه منتها نه با دقيقا اين كاربري و اسم و لي با اين هدف (كاهش مصرف انرژي) و طبيعت دوستيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
t_tanhayam ممنونم ازت.
من بین دو تا مدل Sony KDL-40EX700 و samsung 40C6260 موندم.
تو مشخصات هر کدوم چیزهایی نوشته من سر در نمیارم.
برای من کیفیت full hd مهمه.میشه بگی بین این دوتا کدوم کیفیت بهتری داره.امکاناتشونم با هم چه فرقی میکنه؟ مرسی.
دوستان کیفیت تصویر کدام یک از مدل های زیر بهتر است ؟ کدام را برای خرید پیشنهاد می دهید ؟
LG 42LED8600
LG 42LH900
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)