تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 451 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خدایی سونی یه سرو گردن بالاتره همه دیزاین ردیفی داره هم با کیفیت هم ظریف 50 میزارم رو این پول یه سری F...............اگه 1.400.000 بود میشود یه کاریش کرد Asus ورداشت..............الان هرکی هر چی داره تبلیغ اونو میکنه........منم میگه خوبه Asus اما خدایی زوره 1.500.000 مایه بدی

شما با سری F کار کردی یا فقط قیافه‌اش رو از دور دیدی و از خوشگلی‌اش!!! خوشت آمد؟؟؟
    ضمنا شما ظریفی رو در چی می‌بینی؟ سونی سری F از لحاظ وزنی حدود 300 (کمی هم بیشتر) سنگین‌تر از N61 هست!
    کارت گرافیک‌اش که پایین‌تره! USB-3 که اصلا نداره و نمیدونه چی هست! اکثر مدل‌هاش هم BlueRay ندارن! یعنی عملا از تکنولوژی نوین بی‌بهره هست! تازه بخاطر گرمای بیش از حدش هم خیلی از مدل‌هاش رو جمع کرده!

البته همونجور که VaioMan عزیز گفت، هر کسی آزاده که هر مدلی که می‌خواد رو انتخاب کنه.

موفق باشی - رامین
    Last edited by rahnemoun; 12-12-2010 at 08:18.

2. 5 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله تا همین 1 ماه پیش که بود.به قیمت 1170

4. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    حدود یه هفته ای میشه کلاک سی پی یو تو حالت عادی بیخودی میره بالا

حالا اومدم عکس بندازم دیگه بالا تر نرفت
    به نظرتون مشکل از کجاس

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام

به نظرتون مشکل از کجاس
    هر وقت رفت بالا خب اون موقع عکس بنداز. بعدشم بیخودی که نمیشه بره بالا و همون طوری بمونه. مگه میشه ؟؟؟

7. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام من قصد خريد لپ تاب دارم و بين N61JQو N82 JQ مردد هستم. لطفا اگه ميشه فرق كامل بين لين دو مدل را بگيد و تمام معيايب و مزيت هايشان را توضيح بديد:
    +++توضيح كامل ميخواما!!حتي رنگ موجود هر دو مدل رو هم بگيد++++

ببین قبلا در این رابطه بحث شده. اصلا خودم 81 رو معرفی کردم. آخه سی پی یوش با این 61 ما یکیه و گرافیکش 20 درصد کندتره. 14 اینچی هست و این 17 اینچی. تفاوت اصلی دیگه ای نداره.

اگه بازی نمیکنی یا کار گرافیکی مثل فتوشاپ یا نقشه کشی نداری همون 81 که 2 کیلو هست خوبه. این 61 سنگینه و حدود 3 کیلو هستش و واسه کار گرافیکی خب مانیتور بزرگش بهتره.

در مورد خنک بودنش هم قبلا گفتم و باز هم تکرار میکنم که تفاوت خیلی کمی با این داره. یه موقع فکر نکنی چون کوچیکه مثل کوره داغ میشه.

دوستانی که الان میخوان لپ تاپ بخرن یه دقه گوش کنن. من خودم زمانی رفتم 61 خریدم که برام 1.330 تموم شد و در واقع مینیمم قیمت بود. یعنی در واقع از روند بازار تا حدی با خبرم و الکی تو گرونی نمیرم چیزی بخرم.

الان توصیه ی من اینه که یه مقدار صبر کنید. مدلای جدید تو راهه. قیمت 61 هم بیخودی رفته بالا. نه این بلکه همه برندها رو میگم. صبر کنید مدلای جدید بیاد.

ببینید تازه پریروز خبر استفاده از چیپ های سری 500 انویدیا رو تو پیچ گوشتی گذاشتم. مارک ایسر رفته از 540m استفاده کرده. تازه لیست پردازنده های اینتل در 2011 هم تو پروفایلم هست و اگه دقت کنید متوجه میشید که تا یه ماه دیگه اولین پردازنده های پل شنی میاد تو بازار و فکر کنید که چه قدر مدل جدید میریزه تو بازار !!!! اون وقت ممکنه پشیمون بشید که حرف این دوست کوچیکتون رو جدی نگرفتید. باز هم خود دانید.

این یکی هم الان چشمم خورد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    میبینید که با 55 وات مصرف برق تونستن یه چهارهسته ای با کلاک بین 2.5 تا 3.5 گیگاهرتز تولید کنن. تو سری موجود 2.130 تا 3.333 گیگاهرتز آخرش بوده.
    Last edited by alireza1411; 12-12-2010 at 07:50.

9. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین قبلا در این رابطه بحث شده. اصلا خودم 81 رو معرفی کردم. آخه سی پی یوش با این 61 ما یکیه و گرافیکش 20 درصد کندتره. 14 اینچی هست و این 17 اینچی. تفاوت اصلی دیگه ای نداره.

اگه بازی نمیکنی یا کار گرافیکی مثل فتوشاپ یا نقشه کشی نداری همون 81 که 2 کیلو هست خوبه. این 61 سنگینه و حدود 3 کیلو هستش و واسه کار گرافیکی خب مانیتور بزرگش بهتره.

در مورد خنک بودنش هم قبلا گفتم و باز هم تکرار میکنم که تفاوت خیلی کمی با این داره. یه موقع فکر نکنی چون کوچیکه مثل کوره داغ میشه.

دوستانی که الان میخوان لپ تاپ بخرن یه دقه گوش کنن. من خودم زمانی رفتم 61 خریدم که برام 1.330 تموم شد و در واقع مینیمم قیمت بود. یعنی در واقع از روند بازار تا حدی با خبرم و الکی تو گرونی نمیرم چیزی بخرم.

الان توصیه ی من اینه که یه مقدار صبر کنید. مدلای جدید تو راهه. قیمت 61 هم بیخودی رفته بالا. نه این بلکه همه برندها رو میگم. صبر کنید مدلای جدید بیاد.

ببینید تازه پریروز خبر استفاده از چیپ های سری 500 انویدیا رو تو پیچ گوشتی گذاشتم. مارک ایسر رفته از 540m استفاده کرده. تازه لیست پردازنده های اینتل در 2011 هم تو پروفایلم هست و اگه دقت کنید متوجه میشید که تا یه ماه دیگه اولین پردازنده های پل شنی میاد تو بازار و فکر کنید که چه قدر مدل جدید میریزه تو بازار !!!! اون وقت ممکنه پشیمون بشید که حرف این دوست کوچیکتون رو جدی نگرفتید. باز هم خود دانید.

این یکی هم الان چشمم خورد:

کد:
    کد:
    میبینید که با 55 وات مصرف برق تونستن یه چهارهسته ای با کلاک بین 2.5 تا 3.5 گیگاهرتز تولید کنن. تو سری موجود 2.130 تا 3.333 گیگاهرتز آخرش بوده.
    مرسی علیرضا جان
    منم به نوبه خودم باشما موافقم.البته 1 ماه که خیلی بعیده اما تا 2 ماه دیگه مدلهای جدید وارد بازار ایران میشه.دقیقآ مثل پارسال همین موقع که لپ تاپ های C2D (مثل سری FW سونی) داشت کولاک میکرد و خیلی هم گرون شده بود.اما با اومدن Core i ها خیلی افت کردن.منم به کلیه دوستان توصیه میکنم که یکی دو ماهی صبر کنند.

11. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظرتون مشکل از کجاس
    پوریا جان معمولآ یک سری برنامه های اسپم هستند که فایلهاشون شبیه درایور های ویندوز یا نرم افزار های نصب شده میشه.(مثل svghost) شما دقیقآ ببین که کدوم برنامه پروسس بیخودی داره.حذفش کن و دوباره نصب کن.اگر هم که درایورهای ویندوز این مشکل رو داشت،ویندوز رو عوض کن چون بعد از مدتی تمام درایورهای ویندوز آلوده میشن و لپتاپت خیلی کند میشه مثل سیستمهای زغالی دهه 70.

13. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

محسن جان من تست کردم دققا وقتی از برق و شارژر دارم استفاده میکنم این دون دون ها ظاهر میشه تو همه برنامه ها به جز بازی من اینو دیدمcad حتی وقتی داشتم فیلم میدیدم
    نمیدونم چه کنم دستگاه رو خریدم کار کنم و راحتر باشم حالا نه تنها کارام رو از دست دادم
    به کارای قبلیم هم نمیرسم
    همش دارم تست میکنم
    خلاصه کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
    سلام برادر تقریبا همینطور که شما میفرمایید هست و من هم ویندوز را ریکاوری کردم دوباره دو روز پیش این مشکل برام پیش اومد من هم اکثرا از شارژر استفاده میکنم و تا به حال یادم نمیاد وقتی که باطری روش هست اینطوری شده باشه فقط میمونه راه حلی که علیرضا جان تو صفحه 322 این صفحه گذاشتن یعنی پاک کردن فلش پلیر و نصب فلش پلیر جدیدی که علیرضا تو صفحه 322 گذاشته من که نتونستم دانلودشون کنم چون احتمالا لینک خراب بود و نشد ببینیم اگه برادرمون علیرضا یا دیگر دوستان لینک سالم این برنامه را دارن تو این کلوپ بذارن تا بتونیم دانلود کنیم شماببین میتونی دانلود و نصب کن ببین نتیجه چی میشه انشاا... مشکل حل بشه
    نتیجه را حتما به ما هم خبر بده.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

خدایی سونی یه سرو گردن بالاتره همه دیزاین ردیفی داره هم با کیفیت هم ظریف 50 میزارم رو این پول یه سری F...............اگه 1.400.000 بود میشود یه کاریش کرد Asus ورداشت..............الان هرکی هر چی داره تبلیغ اونو میکنه........منم میگه خوبه Asus اما خدایی زوره 1.500.000 مایه بدی
    سلام شما اگه واقعا تحقیق کردی و به این نتیجه رسیدی سری F سونی را بگیر انشاا... که بهتر از n61jq اسوس هست!!!!!!!!!!!!!

16. 3 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستانی که در حال حاضر میخوان لپتاپ در حد n61 بخرن بهشون xps15 دل رو پیشنهاد میکنم. هم ارزون تره هم تمام امکانات n61 رو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •