تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 70 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چی گفت؟

دیشب یه نیم نکاهی کردم ،
    می گفت در امتداد شب و دشنه چه فروشی داشتن و این جای تعجب داره ، ولی از مهمونا خوشم نیومد بیخیال شدم ، کلا هر وقت می خوان یه بحث درست حسابی راه بندازن ، 4 تا ... ورمی دارن میارن ، ح

منم کاملا موافقم
    ولی خوشم اومد از این شریفی نیا راست می گه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این فرح بخش خیلی زبان نفهمه.دو دقیقه میذاشتیش به جرم اقدام بر ضد امنیت ملی فراستی رو مینداخت زندان.(بحث ابتذال و اینا)
    در برنامه ی دیشب همایون اسعدیان خیلی خوب حرف زد.همچنین فراستی هم اساسی حال شریفی نیا رو بعد از تماس دومش گرفت.خیلی حال کردم

3. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فرح بخش خیلی زبان نفهمه.دو دقیقه میذاشتیش به جرم اقدام بر ضد امنیت ملی فراستی رو مینداخت زندان.(بحث ابتذال و اینا)
    در برنامه ی دیشب همایون اسعدیان خیلی خوب حرف زد.همچنین فراستی هم اساسی حال شریفی نیا رو بعد از تماس دومش گرفت.خیلی حال کردم
    البته دور از جون زبون نفهم واقعا . رسما حالم ازین دست افراد که همه چی رو قاطی میکنن باهم بهم میخوره باز دم اسعدیان گرم که بلافاصله فرح بخش رو ضایع کرد (تو همون بحث پروانه ی نمایش به فیلمای مبتذل)
    حیف شد دیگه خواب بهم غلبه کرد و نتونستم ادامه ی بحثشون و صحبتای شریفی نیا و ... رو ببینم . اگر کسی جایی رو برای دانلود برنامه سراغ داره ، ندا بده لطفا .

راستی نظرتون در مورد فراستی چیه ؟ به نظرتون خوبه که کارشناس ثابت برنامه هست ؟ من که خیلی باش حال میکنم و عین کوه پشتش وایسادم .

.

5. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جایی هست ما بتونیم برنامه رو دانلود کنیم ؟! تو آرشیو صدا و سیمای در پیت خودمون نیستش ؟!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان امشب برنامه رو پخش ميده ؟
    تو محرم اصلا پخش ميشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان امشب برنامه رو پخش ميده ؟
    تو محرم اصلا پخش ميشه ؟
    آره الان داره پخش میشه.
    فیلم هفتش هم خاطره هست.

9. این کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اره
    الانم گفت هفته ديگه برنامه نداره
    بعدش ميره 2 هفته بعد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تلویزیون مانع حضور میترا حجار شد

در حالی كه از چند روز پیش قرار بود فیلم آناهیتا با حضور میترا حجار بازیگر فیلم و عزیز الله حمید نژاد در برنامه هفت مورد نقد وبررسی قرار بگیرد، یك روز قبل از سوی تلویزیون اعلام می شود كه میتراحجار حق حضور دربرنامه هفت را ندارد.

به گزارش پارس توریسم ،این اقدام تلویزیون باعث واكنش صریح عزیزالله حمید نژاد كار گردان آناهیتا شد و این كار گردان مطرح در اظهاراتی عنوان كرد:خانم میتراحجار قرار بود دراین برنامه حضور داشته باشد ولی امروز از سوی تلویزیون خبر دادند كه ایشان به هر دلیل نمی تواند حضور داشته باشد

وی ادامه داد: من از این اقدام تلویزیون متاثر شدم . در زمان تولید فیلم آناهیتا به خاطر فشارهای زیادی كه به خاطر حضور حجار به من وارد شد لطمه های روحی وروانی زیادی خوردم .

كار گردان فیلم آناهیتا با طرح این پرسش كه چرا وقتی سریالی با بازی میترا حجار از تلویزیون در حال پخش است او نمی تواند با مخاطب خود ارتباط داشته باشد ، گفت:روز یكشنبه خانم حجار قرار است در سینما قدس ودر سانسهای 6:30و 8به همراه تماشاگران ودیگر بازیگران فیلم حضور داشته باشد .

درادامه فریدون جیرانی مجری برنامه هفت در پاسخ به انتقادات حمید نژاد گفت :من نمی توانم به این گلایه های شما جوابی بدهم .

درادامه این برنامه نتایج نظر سنجی برنامه هفت از تماشاگران اناهیتا اعلام شد وبیش از 85 درصد تماشاگران رای عالی به فیلم آناهیتا دادند 5درصد آن را فیلمی خیلی ضعیف و 4درصد آن را خوب و یك درصد ضعیف عنوان كردند.

12. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته فیلم هفتش آناهیتا بود که من به اشتباه گفتم خاطره.

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اره اون قسمت خیلی جنجالی بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •