آخه خودت قضاوت کن تو آنلاین وقتی من کرش کردم نمی تونم حرکت کنم ، پلیس بیاد کنارم busted میشم. نامردیه دیگه
از یه طرفی در حرکت هستم پلیس میاد میزنه به من ، اعلامیه میشم رو گاردریل بعد جلوم وایمیسته busted میشم.
کدومش منطقیه ؟
خداییش اولیش نامردیه ...
آخه خودت قضاوت کن تو آنلاین وقتی من کرش کردم نمی تونم حرکت کنم ، پلیس بیاد کنارم busted میشم. نامردیه دیگه
از یه طرفی در حرکت هستم پلیس میاد میزنه به من ، اعلامیه میشم رو گاردریل بعد جلوم وایمیسته busted میشم.
کدومش منطقیه ؟
خداییش اولیش نامردیه ...
ممنون ولی مشکل من اینه که میخوام سر پیچ Drift نزنم . اخه Drift کلی منو عقب میندازه از حریفها . نمیدونم اونا چجوری دور میزنن که سرعتشون کم نمیشه .
من راحت میپیچم و برخورد هم نمیکنم . گفتم که تنها مشکلم اینه که سر پیچها هر کار میکنم باز هم با Drift اون پیچ رو رد میکنه و سرعتم میاد پایین . اگه بخوام Drift نکشم میخورم به در و دیوار .
در کل راهی میخوام که بدون Drift پیچ رو رد کنم .
ببخشید چه جوری میشه این بازی رو با فرمون بازی کرد؟؟
یکی کمک کنه من ایفکت برف و بارون میخوام
کسی با کارت های ATI ایفکت برف و بارون داشته ؟
باید پچ رو نصب کنی وتو بعضی از جاده ها برف وبارون رو میبینی.
بنده گرافیکم 5670 هست وبا 1920*1080 بازی میکنم وبرف وبارون رو دارم وهیچ لگی هم ندارم
یه تجربه من از Gran Turismo دارم شاید به درد بخوره . وقتی میخوای بپیچی (مثلا پیچ به سمت چپه ) ماشین رو میبری سمت راست جاده و وقتی رسیدی به پیچ تمام فرمون می پیچی به سمت چپ داخل پیچ ! بستگی به سرعت و زمان پیچیدنت میتونی بدون برخود کردن به در و دیوار پیچ رو رد کنی ! تو Gran Turismo 4 که تو پی اس 2 بازی میکردم یه مراحلی داشت باید ریس دو نفره میدادی اونجا تو پیچیدن ثانیه ها تاثیر داشت خیلی سخت بود !در کل راهی میخوام که بدون Drift پیچ رو رد کنم .
خب بالاخره منم تونستم بعد از چند هفته این بازیو تهیه کنم
انصافا گرافیکش خوبه و من لذت بردم
اولش ماشینو نمیتونستم خوب کنترل کنم چون به کنترل dirt 2 عادت داشتم و تو این بازی همش قاتیه باقالیا بودم
خلاصه بازیش داره کم کم بهم میچسبه
یه چیزی:آیینه ی ماشین تو بازی ماشینهای پشتیو بدون رندر نشون میده.چرا؟؟یعنی ماشین عقبیمو کلا زرد رنگ نشون میده
5 تا ماشین هم پشتم باشه همشون تو آیینه زرد رنگن.مشکل کجاست؟؟
احتمالا برای کاهش فشار گرافیک دید عقب به این صورت هست...
ممنون مهدی جان
حالا میخوام به گرافیکم فشار وارد بشه چیکار کنم درس شه؟
تو setting بازی چیزی داره؟؟
خیر چیزی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)