سلام دوستان من وقتی پرینت رنگی میگیرم روی A4 انگاری که کاغذ خیس میشه ها اون حالتی میشه...اما بعد یه مدت خوب میشه...
پرینترم مشکلی داره؟
سلام دوستان من وقتی پرینت رنگی میگیرم روی A4 انگاری که کاغذ خیس میشه ها اون حالتی میشه...اما بعد یه مدت خوب میشه...
پرینترم مشکلی داره؟
دوست عزيز پرينترت چيه؟
زیاد نمی خوام کیفیت عالی داشته باشه همین که رو کاغذ A4 بتونم به عکس با کیفیت خوب چاپ کنم بسه!
و همچنین روی دیسک حالا این قیمت HP 4580 چقدر هست؟
با سلام .
من دو تا سوال ازتون داشتم:
1.میخواستم بپرسم که Epson Stylus Photo TX700 کارتریج اش قابل شارژ کردن هست که بتونم خودم جوهرش رو بخرم و شاژ کنم یا باید کلا هر بار کارتریج عوض بشه؟
2. این مدل رو cd وdvd معمولی چاپ میزنه یا حتما باید cd و dvd خاصی باشه؟
دوست عزیز تمام کارهایی که نوشنم را انجام میده ؟
بعضی ها میگن چوت hp گارانتی نداره نگیر canon بگیر من گیج شدم -ظر شما در مورد canon چی هست
hp f4583
خیس که نه اما یه نم خفیفی داره...از همه همینطوره؟
بستگی به جایکه زندگی می کنید و نوع کاغذ و خیلی چیزها داره
توی شمال ما اغلب کاغذ هامون رطوبت داره و نوع خوب هم که نباشه معمولا این یکه نمه خیسی رو همیشه می بینیم
به شخصا فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
حالا اساتید هم اگه فکر می کنن مشکلی هست نظر شون رو میدن
بدرود !!
با سلام من میخوام یک پرینتر 3 کاره یا 4 کاره برای مصرف دانشجویی و خانگی بخرم که قیمتش حدود 100 هزارتومان باشه البته فکس زیاد مهم نیست از این پرینترها کدامشان را پیشنهاد میکنید و شما مشاوران عزیز کدام پرینتر 3 یا 4 کاره غیر از این سه مدل را برای مصرف خانگی و دانشجویی که قیمتش حدود 100 هزارتومان باشه رو پیشنهاد میکنید متشکرم
HP Deskjet F4235
Code : DKP-2164
www digikala com/?Products=Printer&Product=Printer-HP-F4235#Tab
HP Deskjet F2480
www digikala com/Default.aspx?Products=Printer&Product=Printer-HP-F2480
Canon Pixma MP-250
www digikala com/default.aspx?Products=Printer&Product=Printer-Canon-Pixma-MP250
Last edited by hot_boys2005; 09-12-2010 at 20:44.
من نظر شخصيم رو ميگم دور كانن رو خط بكش.
از دو مدل اچ پي كه گفتي f2483 بهتره چون كارتريج 121 راحت تر گير ميان!
چندتا از اين 2483 ها براي تعمير پيشم آوردن واقعا جز مشكل چاپ هيچ مسئله اي براي دستگاه پيش نمياد.
البته اگه كيفيت بهتر و lcd برات مهمه من پيشنهاد مي كنم فوتو اسمارت 4683 رو بگير. اونم حدود 100 تومنه.
سلام
من یه مشکلی واسه چاپ برگه A4 دارم اونم اینه که وقتی پرینت می گیرم حاشیه سمت راست برگه رو نصفه میزنه.
لطفا راهنمایی کنید!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)