آقا بیایید دست به دست هم بدیم یه کاری برای اینترنت این c8000 کنیم!![]()
آقا بیایید دست به دست هم بدیم یه کاری برای اینترنت این c8000 کنیم!![]()
دوست عزیز اولا حتما باید فریمور دستگاه رو به 3.50 آپدیت کنی وقتی که اینکارو انجام بدی توی قسمت setting برو به display setting بعد خود پلی استیشن پیغام میده که به تلویزیون 3d وصل شدی و اینچ تلویزیون رو انتخاب کن.
بعد از این کار وقی بلوری 3d بزاری خود تلویزیون پیغام میده که عینک رو روشن کنید یعنی اصلا لازم نیست شما روی کنترل تلویزیون دکمه ای بزنی .
البته این رو اضافه کنم که فقط با بلوری 3d ویا بازی های 3d این امکان فعال میشه.
من هم فیلم رو باهاش نگاه میکنم هم بازی آواتار و موتو استورم
اون دوستم قیمت 1.4 رو واسم گرفت !!!!!!!
از نمایندگی پاناسونیک تو چهار راه 30 تیر تهرانفابریک پاناسونیک 1.4 در میاد 68 تومن.
!!!!!!!!
ویرایش:
الان زنگ زدم اینجا:
گفتم این طوره,پاناسونیک این قیمته گفت والا چی بگم ولی مطمئن باشین ماله ما 1.4 هست اگه نبود پسش بیارین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم چه برندیه ؟! گفت h&d و ماله خودمونه و اینا...!
نمیدونم چی بگم ! نظرتون چیه فکر میکنن درست میگه؟! اخه خدایی اون 68 تومن دیگه خیلی مسخره هست!!
Last edited by pandora tomorro; 08-12-2010 at 14:33.
اخه نه به این ارزونی نه به اون گرونیمن خودم برم جمهوری میگن اگه باشه اونجا هست ببینم اونجا چند میگن
بله حتماً گير مياريد دقيقاً يادم نيست ولی فکر کنم بعد پل حافظ به سمت پايين يه پاساژ بود فقط کابل سيم از اين چيزا بود يه تبديل ميخواستم 3 سال پيش فقط اونجا گيرم امد![]()
با سلام خدمت همگی دوستان
یه چیز خیلی جالب امروز دیدم ؛داشتم تو بازار چرخ میزدم یه مارک جدید (حداقل برای من) دیدم .شما تا حالا تلویزیونی با مارک SMART دیدین؟ این تلویزیون کره ایه و 47 اینچ و با دو سال ضمانت صنام و قیمت 1700 و یه چیز خیلی جالب که تو هیچ مدلی حتی گرانقیمتها ندیدم اینه که این مدل " دو تیونره " هست باورتون میشه ؟
فروشنده میگفت از بهترین تلویزیونهای بازاره و ساخت کره جنوبیه و صنام واردش کرده و کنتراست واقعی 1:15000 داره گفتم کمه گفت این کنتراستهای چند صد هزاری و چند میلیونی همش کشکه و یه دروغ تبلیغاتیه حالا گناهش گردن همون فروشنده
اگه اطلاعاتی در باره این تلویزیون دارین خوشحال میشم بدونم
ارادت :
ناصر![]()
جان من اساتيد بيان به اين قضيه جدي فكر كنيم. يا شكايتي يا چيزي
زنگ زدی چی گفتی که سری 3 تومن کشید روش
عزیز شما که تلویزیون جلوت هست باید ور بری بهش به ما بگی چجوریه بعد هم تو سایت سامسونگ ایران زده که این مورد کار نمیکنه شما اگه میخوای یه بلوری پلیر بگیری من میگم یه bd-c6900 بگیر که internet tv داره دقیقا عین c8000 که فعال هم هست کار میکنه تو سایت سامسونگ ایران نوشته
Last edited by qazplm; 08-12-2010 at 20:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)