به نظر من خود برنامه مــــپ اگه بزاريش رو ساتالايت خيلي خوبه؛البته زياد دقيق نيست اما دقيقا مثل گوگل ايرس هست؛البته اينترنتم ميخاد واسه لود شدن عكس هوايي شهرها.
به نظر من خود برنامه مــــپ اگه بزاريش رو ساتالايت خيلي خوبه؛البته زياد دقيق نيست اما دقيقا مثل گوگل ايرس هست؛البته اينترنتم ميخاد واسه لود شدن عكس هوايي شهرها.
مرسی از توجه شما
افلاین چی پیشنهاد میدید
راستی بازی های اسفالت و گلف و از این بازی های اچ نمیتونم اجرا کنم میشه بگید چیکارش کنم
فایلاش هم کپی میکنم شاید یه جای کارم اشتباست
بازم تشکر جناب Immunology
Last edited by deltach; 08-12-2010 at 12:45.
ولله آفلاین چیزی نمیدونم میگن ورژن جدید گوگل مپ 5 قابلیت آفلاین داره که واسه ماها خوبه.فعلا فک کنم نیومده.
در مورد بازی آسفالت هم فکر کنم حدود 70-80 مگابایته و تک فایله.هیچ مشکلی هم در اجراش نیست.البته از همون آسفالت یه سریش هست 5-6 مگابایته که وقتی اجرا میکنی درخواست وصل شدن به اینترنت میکنه تا دیتای بازی رو از اینترنت بگیره ولی اون اولی که گفتم 70-80 مگابایت هست نیازی به وصل شدن به اینترنت نداره و همراه با دیتای بازی هست.
سلام
![]()
Recent changes:
- add touch to birds
- optimise load time (1st time take a bit longer though)
- wow, there is golden egg! find them!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده سوالای آماتوری میکنم
جریان این رام ها چیه ؟ چرا بعضیا رام گوشیشونو عوض میکنن
سلام دوستان.من هم بالاخره خریدم
حالا چند تا سوال....
وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر چیزی نمیشناسه؟
2..میشه با اینترنت pc هم به اینترنت وصل شد؟
3.بالای گوشی همیشه علامت E واسه اینرنت هست.چیکار میشه کرد به طور خودکار به نت وصل نشه؟
ممنون
Last edited by milad_takjoo; 08-12-2010 at 20:52.
خواهش میشه...این موضوع رام،تا وقتی ندونی چیه،مخت رو بدجور مشغول میکنه و همه هم یه روز نگرانش بودیم که اصلا چیه و الزامیه یا نه!!شرمنده سوالای آماتوری میکنم
رام یه جورایی سیستم عامل گوشیته...جریان این رام ها چیه ؟ چرا بعضیا رام گوشیشونو عوض میکنن
نسخه ی اصلی سیستم عامل یا رام گوشیت،مثلا 2.2 هستش...
مثلا لپ تاپت که ویندوز ایکس پی روش نصبه!!
حالا ویندوز هفت میاد! ولی رو لپ تاپ تو دیگه نمیاد....باید خودت بری بخری و نصبش کنی!!!
اینم اونجوریه....
رام ها،سیستم عامل اندو هستن که توسط کوکر ها تنظیم میشن،تا روی گوشی نصب کنین...رام ها یا رسمین که خود شرکت میده بیرون،مثلا اپدیت 2.1 به 2.2 برای گلکسی،یا غیر رسمی مثل ده ها رامی که برای هر گوشی موجوده و هر کدوم برای شرایط خاصی ساخته میشن....
دلیل اینکه کاتوم رام ها یا رام های غیر رسمی گارانتی رو ساقط میکنه اینه که معلوم نیست که رامی که میخواد نصب بشه،سالمه یا اینکه رسما برای خراب کردن گوشی بیرون میاد!!!
دروایور مربطوه رو باید نصب کنین،در مراحل بعدی رفقای گلکسی کمک میکنن اگه مشکل از درایور نباشه!وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر چیزی نمیشناسه؟
در موردش شنیدم،ولی نمیدونم عملی شده یا نه!2..میشه با اینترنت pc هم به اینترنت وصل شد؟
اون e در حقیقت به معنای فعال بدون edge یا gprs پر سرعت در منطقه ی شماست.برای اتصال به اینترنت،تنظیمات در مرحله ی اول،و بعدشم تسک کیلر ها فک کنم میتونن کمک کنن...من gprs رو فعال نکردم....که اطلاع دقیق داشته باشم.3.بالای گوشی همیشه علامت E واسه اینرنت هست.چیکار میشه کرد به طور خودکار به نت وصل نشه؟
ممنون....
من فعلا نمی خوام رام عوض کنم یا روت کنم.چجوری میتونم فارسی بخونم و بنویسم؟
این لینک درایور گلکسی رو هم میدین؟
Last edited by milad_takjoo; 08-12-2010 at 22:19.
برا اسم ام اس ها میتونید mirsal رو از بخش برنامه ها دانلود کنید و نصبش کنید....مرورگرتون و منوی فارسی،نیازمند رام های فارسی هستش!من فعلا نمی خوام رام عوض کنم یا روت کنم.چجوری میتونم فارسی بخونم و بنویسم؟
سلام.
تا زمانی که یک E هست به اینترنت وصل نیستید هر موقع 2 تا E کنار هم اومد( یک E کوچکتر کنا ر اونی که الان هست) اونموقع به نت وصل هستید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)