تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 23 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 228

نام تاپيک: FIFA Ballon d’Or 2010 : توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا سال 2010

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرگ فوتبال: اسنایدر هم حذف شد!

...
    فوتبال مُرده است
    كمپ هواداران نراتزوري
    اينتر ميلان ايتاليا

...
    با آن که این اولین سالی است که جایزه بهترین بازیکن دنیا از سوی فیفا با توپ طلای مجله فرانس فوتبال ادغام شده، اما این سومین باری است که نام سه بازیکن از یک باشگاه به عنوان سه بازیکن برتر انتخاب می‌شود. این اتفاق پیش‌تر در سال‌های 1988 و 1989 افتاد، زمانی که میلان بزرگ اواخر دهه 80 حاکم مطلق فوتبال بود.
    ...
    France Football’s Ballon d’Or

1988
    1st Marco van Basten Netherlands Milan
    2nd Ruud Gullit Netherlands Milan
    3rd Frank Rijkaard Netherlands Milan

1989
    2nd Franco Baresi Italy Milan
    Last edited by nw_nk; 07-12-2010 at 14:26.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اولا كه همونجوري كه همه ميدونن
    با راي كاپيتانها و مربيان اين بازيكنا انتخاب ميشن
    در انتخاب هم اكثرا به كل سال نگاه ميكنن نه يك تورنومنت يك ماهه يا هفت هشتا بازي
    بعد هم قضاوتي كه اين كاپيتانا و مربيا نسبت به افت و يا درخشش بازيكنا دارن
    مثلا نگاه ميكنن كه مسي در جام جهاني بازي مناسبي نكرد
    بعد قضاوت ميكنن كه اين افت مربوط به شخص مسي بوده يا استفاده نادرست در ساختار تيمي
    من فكر ميكنم چون بلافاصله بعد از جام جهاني مسي در بارسا خوب كار كرد
    اين مربيان و كاپيتانا فهميدن كه اون افت مربوط به مسي نبود
    اين پروسه قضاوت توي ذهن تك تك اين افراد طي ميشه و بعد اونا بازيكن مورد نظرشون رو انتخاب ميكنن
    اين رو هم بايد در نظر داشت كه راي دهندگان آدماي بيسوادي نيستن و فوتبال رو ميفهمن
    اما در نهايت چون نظرات مختلفن و البته هرچقدر هم كارشناسانه كمي سليقه هم در اون انتخاب دخالت داره اختلاف آرا و نظر هم وجود داره كه طبيعيه

اما نظر شخصي خودم با توجه به كل سال 2010 و طبق اولويت كه البته كمي سليقه هم قاطيشه

1- ژاوي
    2- اشنايدر
    3-مسي

هرچند اشنايدر ثباتش مثل مسي نبود و در فينال جام جهاني هم جز چند خطا كار خاصي نكرد
    اما چون با دو تيم به فينال رسيد و در به فينال رسوندن اين تيمها نقش پررنگي داشت من اونو بهتر از مسي ميدونم

ممكنه اينيستا حتي بهترين بازيكن انتخاب بشه
    اما من دلايل زيادي دارم براي اينكه جزو انتخابهام نيست
    يكيش اينه
    برعكس مسي كه در طول فصل خوب بود و در جام جهاني بد بود
    اينيستا فقط در جام جهاني اونم توي چند بازي خوب بود
    به همين خاطر جزو انتخابهام نيست
    اين فقط نظر شخصي من بود

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرگ فوتبال: اسنایدر هم حذف شد!
    خيلي جالبه
    اون موقع كه اين عنوان رو در عين شايستگي به مالديني و بارسي ندادن
    كسايي كه شعور فوتبالشون خيلي بالاتر از اشنايدر بود
    كسي همچين تيتري نزد
    حالا اين اشنايدر چيكار كرده كه با انتخاب نشدنش فوتبال بميره
    اصلا مگه اين انتخاب چه قدر اهميت داره و چه قدر در حركت كلي فوتبال دخيله كه ما با انتخاب نشدن يه بازيكن به همچين قضاوتي برسيم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از اونجایی که اینیستا گزینه اول برای نقده گیر دادن به مسی دو تا علت میتونه داشته باشه:

1- ندیدن یا فراموش کردن بازی هاش برای بارسلونا و آرژانتین
    2- نداشتن تحمل موفقیتش

این میون تکلیف هواداران بعضی تیما مشخصه. کاش در زمین فوتبال حرفی برای گفتن داشتن.

حالاحالاها مونده:
    این وسط توجیه هواداران این تیم ها و انگ زدن به تحلیل درست بقیه هم میتونه جالب باشه...

در انتخاب هم اكثرا به كل سال نگاه ميكنن نه يك تورنومنت يك ماهه يا هفت هشتا بازي
    شما برو کل سال هتریک کن و گل بزن، تیمت نتیجه نگیره هیچ فایده ای نداره. تیم ها برای جام میجنگن و اسمشون رو تو تاریخ ثبت میکنن. گفتم که، برای توجیه کردن، همیشه راهی هست...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: توپ طلا، پاداشی فوق العاده برای تیم پایه ای بارسا

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا از اینکه نامش را جزو سه کاندیدای دریافت توپ طلای سال 2010 می بیند، احساس غرور می کند.

سایت گل - آندرس اینیستا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صفحه توئیتر خود، نظرش را در مورد انتخاب او، چابی و مسی به عنوان کاندیداهای نهایی دریافت توپ طلای 2010 ابراز کرده است. برخی از منابع، اینیستا را به عنوان برنده این جایزه می دانند.

این ستاره فروتن اسپانیایی در صفحه توئیتر خود در این رابطه نوشت: «این افتخار بزرگی است که در جمع 3 فینالیست کسب این جایزه باشی و افتخار بزرگتر اینجاست که نامت در کنار نام چابی و لیونل مسی بیاید.»

البته اینیستا تیم باشگاهی اش را هم فراموش نکرده و انتخاب خودش و دو هم تیمی اش را مدیون «لاماسیا» است: «این جایزه فوق العاده ای برای تیم پایه ای ماست.»

اولین کسی که با استفاده از شبکه های اجتماعی، این انتخاب را به هم تیمی اش تبریک گفت، کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا بود که در صفحه توئیترش به هر سه هم تیمی اش تبریک گفت: «تبریک می گویم. هر سه شما شایسته این انتخاب بودید.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/7

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما برو کل سال هتریک کن و گل بزن، تیمت نتیجه نگیره هیچ فایده ای نداره. تیم ها برای جام میجنگن و اسمشون رو تو تاریخ ثبت میکنن. گفتم که، برای توجیه کردن، همیشه راهی هست...
    ؟؟؟؟
    يعني فقط بايد براساس نتيجه در مورد فوتبال قضاوت كرد؟
    به نظر شما اين نتيجه گرايي نيست؟
    پس از اين به بعد زياد به مديراي فوتبال ايران گير نديم ديگه
    پس اگه اينجوريه
    من اشنايدر رو از ليستم خط بزنم
    چون فينال جام جهاني رو افتضاح بود و نهايتن از دستش هم دادن
    ولي در اين صورت به بازيهاي خوبش تا قبل فينال ظلم نميشه؟
    Last edited by گرافيكار; 07-12-2010 at 17:25.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

كمپ هواداران نراتزوري
    اينتر ميلان ايتاليا

France Football’s Ballon d’Or

1988
    2nd Ruud Gullit Netherlands Milan

1989
    2nd Franco Baresi Italy Milan
    شما از یه طرف تمام تاپیکهایی که به بارسلونا ربط داره رو زرد کردی با به اصطلاح اخباری که فقط در ستایش از بارسلونا هست...

از طرف دیگه تا دیگران خبری میذارن میشه کمپ هواداران اینتر!!

بذار بقیه هم حرفهاشونو بزنن

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

؟؟؟؟
    يعني فقط بايد براساس نتيجه در مورد فوتبال قضاوت كرد؟
    به نظر شما اين نتيجه گرايي نيست؟
    پس از اين به بعد زياد به مديراي فوتبال ايران گير نديم ديگه
    پس اگه اينجوريه
    من اشنايدر رو از ليستم خط بزنم
    چون فينال جام جهاني رو افتضاح بود و نهايتن از دستش هم دادن
    ولي در اين صورت به بازيهاي خوبش تا قبل فينال ظلم نميشه؟
    تیم ملی آرژانتین با حضور مسی 4تا از آلمان خورد! تو اون بازی مسی چی کار کرد؟

شما اصلا فکر کن اشنایدر مصدوم بود، آیا از ارزش کارش کم میکنه؟ ضمن اینکه، اون تیم اینتر رو هم به فینال رسوند...

اگه به عملکرد تو بعضی از مقاطع باشه، پس اسم کاسیاس رو هم اضافه کنین چون اگه اون پنالتی رو نمیگرفت، تیم ملی اسپانیا حذف میشد!!!

منطقی نگاه کنید، در اینکه مسی فوق العاده هست ( حتی بهتر از کریس رونالدو ) شکی نیست، اما حضورش حق بعضی از بازیکنا رو ضایع کرد.

ضمن اینکه مدیران ایران چه نتیجه بگیرن ( تیم ملی بره جام جهانی ) چه نگیرن ( تیم نره جام جهانی ) طبق اصول خودشون رفتار میکنن! کلا ایران یه سرزمین دیگه هست! اینجا بحث سفره و غذا هست! همه چیز هم نوبتی هست، به همه میرسه...
    Last edited by kasra_khan2003; 07-12-2010 at 18:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما از یه طرف تمام تاپیکهایی که به بارسلونا ربط داره رو زرد کردی با به اصطلاح اخباری که فقط در ستایش از بارسلونا هست...

از طرف دیگه تا دیگران خبری میذارن میشه کمپ هواداران اینتر!!

بذار بقیه هم حرفهاشونو بزنن
    1- این که نقد دیگرانه! در واقع از من می پرسید چرا هواداران بعضی تیما تنبلن؟! شما خودت فعالیتی داری؟ اخبار ستایش رئال رو قرار میدی؟
    2- خواستید یه چیزی گفته باشید!
    3- جلوی حرف زدن کی گرفته شده؟

توصیه من به شما: اول عنوان انجمن رو چک کنید بدونید کجایید و محتوای اصلی کدومه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). بعد نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشید تا حداقل قانون "ذکر منبع" و تذکر "کانون هواداران و سایت اختصاصی" رو بشناسید. نهایتا اگه صحبتی خارج از موضوع داشتید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویسید استقبالم میشه.

در ضمن از فعالان ما نخواید فعالیتشونو کمتر کنن. اگر قصد تغییر داشتید تکونی به خودتون بدید و طبق علاقتون خبر بزارید و بنویسید.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

1- این که نقد دیگرانه! در واقع از من می پرسید چرا هواداران بعضی تیما تنبلن؟! شما خودت فعالیتی داری؟ اخبار ستایش رئال رو قرار میدی؟
    2- خواستید یه چیزی گفته باشید!
    3- جلوی حرف زدن کی گرفته شده؟

توصیه من به شما: اول عنوان انجمن رو چک کنید بدونید کجایید و محتوای اصلی کدومه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). بعد نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشید تا حداقل قانون "ذکر منبع" و تذکر "کانون هواداران و سایت اختصاصی" رو بشناسید. نهایتا اگه صحبتی خارج از موضوع داشتید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویسید استقبالم میشه.

در ضمن از فعالان ما نخواید فعالیتشونو کمتر کنن. اگر قصد تغییر داشتید تکونی به خودتون بدید و طبق علاقتون خبر بزارید و بنویسید.
    من نگفتم تو فعالیت نکنی...زرد کن تاپیکا رو...میگم وقتی دیگران هم خبر میذارن به مسخره نگو کمپین هواداران اینتر...گرفتی؟

در ضمن من وقتم بیشتر از کپی پیست کردن برام ارزش داره...

شما که مثلا همکار انجمن هستی اگه قصد همکاری و پوشش خبری داری باید سعی کنی متوازن عمل کنی...نه یکجانبه...وگرنه فرقت با یه کاربر فعال چیه؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •