تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 755 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان درمورد شارژ کردن چاپگر جوهرافشان میشه توضیح بدین که در کدام یک از سوراخ ها کارتریج چه رنگی باید ریخته بشه

8150 hp photosmart لطفا منو راهنمایی کنید
    سلام
    دستگاهای فتو اسمارت دو مدل کارتریج رنگی می خورند 1- کارتریج سه رنگ معمولی 2- کارتریج 5 یا 6 رنگ فوتو
    در مورد اول اگه شما کاغذ مدل کارتریج رو از روی کارتریج جدا کنی یا 5 تا سوراخ می بینی ... یا نمی بینی (سوراخ وجود نداره)
    باز هم در مورد اول شما یک خلال داخل اون سوراخ فرو کن و بیرون بیار رنگ اون مخزن دستت میاد و در مورد دوم با یک دریل و مته کوچک باید سوراخش کنی و بعد عمل خلال را انجام بدی
    در مورد کارتریج فوتو اسمارت .... بنده که به شخصه اون رنگ های فوتو رو ندارم اگه تونستی پیداش کنی باز هم همین کارها را باید انجام بدی

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر 1320 دارم، با اینکه کاغذ تو کاستش هست ولی چراغ کاغذش روشنه، حتی از کاست دستیش هم که کاغذ بدم بازم خاموش نمیشه لطفا منو راهنمایی کنید
    سلام
    شما سعی کنی سنسور کاغذ کش رو تمیز کنی یا اینکه تحریکش کنی و بازی کنی باهاش ببینی سر جاش قرار می گیره و گیر نکرده یا خدای نکرده نشکسته باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یعنی واقعا کسی نمی دونه من چه بکنم

مشکل در نصب hp1020

مدل پرینترم HP 1020 .
    یه چیز دیگه هم که هست اینکه ویندوز میشناستش به عنوان درایو جدید ه سخت افزاری ولی نصبش نمیکنه ....

به نظرتون ایراد کار از کجاست؟
    دوست من من تا به الان درباره سوالهای شما جوابی ندادم
    در مورد جوابی که دوستان داده اند و اطلاعات که شما داه اید روند کار درست هست حالا چرا جواب نمی گیرد فکر نکنم دیگر کسی بصورت مکاتبه ای بتواند مشکل شما را حل کند همین کارا ها را تکرار کنید و به ایراد کار انشاا... پی می برید !

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

دوستان سلام

چاپگر canonمدلip3600رو دارم که در حین کار کاغذ دالش موند(گیر کرد) که از درب پشتی اون رو در آوردم حالا برا چاپ اخطار میده مثل پائین چک کردم هیچ کاغذی تو دستگاه نمونده ولی هر چی باش کلجار میرم درست نمیشه چه کار باید کنم

سلام شما کارتریج ها را در بیارد کاغذ کش و سنسور کاغذ و سنسور بیرون امدن کاغذ را کاملا چک و تمیز کنید و بعد کارتریج ها را نصب و کاغذ ورودی را شارژ کنید در بیشتر موارد مساله درست میشود در مورد قلیلی هم که عموما مدلهای اچ چی هستند مشکل حل نشده و از مادر برد دستگا ایراد نشان داده است .

4. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    در مورد پرینترهای لیزری تک رنگ سوال دارم....به فرض مدل HP p1006
    1-قبل از اینکه رنگش تموم بشه چند تا صفحه متن میزنه؟!؟
    2-بعد از اینکه تموم شد باید شارژش کرد یا کارتریجش رو عوض کرد ؟
    من فرق اینو نفهمیدم ...میگن با 12-10 تومن شارژ میکنن ولی قیمت کارتریجش که 36A هست 60 هزار تومنه !!
    چه موقع باید کارتریج رو عوض کرد!؟!؟ چه فرقی داره!
    برای لیزریهای رنگی هم همینطوره!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    در مورد پرینترهای لیزری تک رنگ سوال دارم....به فرض مدل HP p1006
    1-قبل از اینکه رنگش تموم بشه چند تا صفحه متن میزنه؟!؟
    2-بعد از اینکه تموم شد باید شارژش کرد یا کارتریجش رو عوض کرد ؟
    من فرق اینو نفهمیدم ...میگن با 12-10 تومن شارژ میکنن ولی قیمت کارتریجش که 36A هست 60 هزار تومنه !!
    چه موقع باید کارتریج رو عوض کرد!؟!؟ چه فرقی داره!
    برای لیزریهای رنگی هم همینطوره!؟
    سلام
    معمولا 800 صفحه به پایین میزنه
    2- شارژش کنی مرقوم به صرفه تره - فرقش در اینه که شرکت یک پرینتر مجانی در اختیارتون قرار میده که از فروش کارتریج سود کنه ولی چون ما ایرانی ها پول زور نمی دیم کارتریج هار رو شارژش می کنیم.
    موقع ای که دیگه اینقدر شارژش کرده باشی که باطل شده باشه یعنی درام و فوم و بلید دیگه بدرد نخوره !!
    لیزر رنگی مغولش کمی فرق می کنه باید پست های قبلی رو مطالعه کنی ( کلا بهت بگم بدرد نخور هستند... لیزری هاش )

7. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    معمولا 800 صفحه به پایین میزنه
    2- شارژش کنی مرقوم به صرفه تره - فرقش در اینه که شرکت یک پرینتر مجانی در اختیارتون قرار میده که از فروش کارتریج سود کنه ولی چون ما ایرانی ها پول زور نمی دیم کارتریج هار رو شارژش می کنیم.
    موقع ای که دیگه اینقدر شارژش کرده باشی که باطل شده باشه یعنی درام و فوم و بلید دیگه بدرد نخوره !!
    لیزر رنگی مغولش کمی فرق می کنه باید پست های قبلی رو مطالعه کنی ( کلا بهت بگم بدرد نخور هستند... لیزری هاش )
    يعني ليزريهاي رنگي با هر بار شارژ كه 10-15 تومن در مياد 800-1000 صفحه ميزنه!!!
    حالا تو ليزري هاي رنگي فرض كنيم 3 تا كارتريج رنگيش رو بزاريم كنار!!!....با هر بار شارژ كارتريج مشكيش چند تا صفحه(متن ساده ) ميزنه و چند هزينه شارژش هست(فقط كارتريج مشكي)!؟!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

يعني ليزريهاي رنگي با هر بار شارژ كه 10-15 تومن در مياد 800-1000 صفحه ميزنه!!!
    حالا تو ليزري هاي رنگي فرض كنيم 3 تا كارتريج رنگيش رو بزاريم كنار!!!....با هر بار شارژ كارتريج مشكيش چند تا صفحه(متن ساده ) ميزنه و چند هزينه شارژش هست(فقط كارتريج مشكي)!؟!؟
    ببینید در کارتریج های رنگی لیزر بحث کمی متفاوت هستش در برخی موارد نمراتور دارند که بین 1000 تا 2000 هزار برگ هستند و گاهی اوقات لیزر میزان پودر داخل رو میسنجه که اون بستگی به استفاده شما داره
    در کل بطور مثال اگر شما یک دستگاه اچ پی 1600 داشته باشید حتی اگر فقط مشکی بزنید نمراتور رنگی اون هم کم میشه
    یعنی اگه صفه سفید پرینت هم بفرستید نمراتور کل کارتریج ها سیر نزولی در پیش دارند ( این برام ثابت شده است چون با این دستگاه کار کردم)
    کلا هیچ چیز قابل پیش بینی دقیق نیست
    شارژشون هم بین 25 تا 35 متغیر هستند

10. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی راه حلی برای پرینترهایی مثل HP Laserjet 1000 که توسط ویندوز 7 ساپورت نمیشن و درایور جدید براشون نیامده داره؟
    من میخوام سوئیچ کنم روی ویندوز 7، ولی اگه این کار رو بکنم دیگه نمیتونم از پرینتر استفاده کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

سلام

من از پرینتر c 110 مارک اپسون استفاده میکنم که پمپ بهش وصل کردم امشب چند تا عکس چاپ کرد و یکدفعه چراغ

رنگ روشن شد که مثل همیشه اونها رو زدم و باز چراغ روشن موند دوباره و دوباره اصلا کار نمی کنه و چراع مدام روشنه

اگه کسی چیزی میدونه لطفا کمک کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان
    Last edited by TousanRayan; 07-12-2010 at 12:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •