سلام یعنی هیچجوره آمریکاییش گیر نمی یاد ؟؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااا چقدر ما بیچاره ایم که آدامسمونم چینیههههههههه![]()
سلام یعنی هیچجوره آمریکاییش گیر نمی یاد ؟؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااا چقدر ما بیچاره ایم که آدامسمونم چینیههههههههه![]()
دوستان من هرچی IP مودم رو میزنم وارد Setup ش بشم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته . هم با IE و هم FF زدم نشد چیکار کنم میخوام DNS مودم رو عوض کنم نمی شه (Asus am604) ؟!!
سلام دوستان این مودمهای adsl میتونه به dial up هم متصل میشود؟ اطفا سریعتر
شما روی آیکون کارت شبکتون کلیک کنید و به قسمت support برید و یک عکس بمدازید به احتمال تنظیمات کارت شبکه رو به درستی انجام ندادید.
خیر نمیتونه وصل بشه.
1- یک خونه با مساحت 200 متر و و طبقه بالا و پایین رو خوب جواب میده. آنتن داخلی داره و مشکل نداره خیر نمیشه آنتن رو عوض کرد
2- چینیه ولی درجه 1
3- گارانتی اصلی ساخت سیستم هست و فکر کنم حدود 180000 تومان باشه
این هم دیتاشیت واسه مشخصات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان...بنده از پارس انلاین سرویس میگیرم مودمم هم زایکسل هست..میخواستم برم xbox live ارور mtu رو میده که میگه باید بالای 1364 باشه ولی تو تنظیمات مودم mtu رو نمیتونم پیدا کنم خواهشا کمک کنین
آقا این ایکون کارت شبکه که میگی کجا هست ؟ اگه منظورتون تو Device Manager هست که Per گرفتم ولی گزینه ای به عنوان Support پیدا نکردم .
بعد اینکه موقع تنظیم تلفنی از طرف ISP مشکلی نبود میرفت ولی الان نمیدونم چرا نمیره . ویندوز 7 هست . تشکر![]()
داخل ویندوز 7 نمی دونم ولی همچین قسمتی باید روش کلیک کنید:
وقتی properties میگیرید برید داخل بخش ipv4 از اونجا هم عکس بگیرید. به احتمال Default gateway رو درست نزدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول برید داخل cmd و دستور زیر رو بزنید اگر Reply داد یعنی می تونید mtu رو به 1364 افزایش بدید در غیر اینصورت نمیشه تا اونجا که می دونم واسه پارس آنلاین بیشتر از 1272 نمیشه:
ping 4.2.2.4 -l 1364 -f
در هر صورت من داخل تنظیمات مودم قسمتی برای افزایش MTU ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)