تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 616 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟

اصلا معلوم نیست کجا بیفتین، هرجا نیرو لازم داشته باشن میفرستن

نمیشه حتی حدس زد... ( البته با پارتی میشه جایی که دوست دارین برین )

موفق باشید

2. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سلام حرفه مهمی دارم !
    من برگ سبزم نیمده بود رفتم نظام وظیفه یدونه گرفتم اول اسفند اعزام بودم گفتم بندازن دی و قبول کردن ! یدونه برگه سبز جدید دادن(من 3ماه اضافه خورده بودم اما توی برگ سبزم نزده بود) اومدم خونه دیدم برگه سبز قبلیم اومد و همون که اسفند اعزام بودم توی اون زده بود 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! اما توی جدیدم نزده بود و روی جدیده زده بود تمدید شد ! امروز دیدم یدونه برگ سبز دیگه اومده باز دره خونه واسه همون اول دی اما روی اون نزده بود تمدید شد د نوشته بود اضافه خدمت ! یعنی ممکنه اضافم خط خورده باشه ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان تو برگه اعزام به خدمت من نوشته تصویر کارت ملی هم باید ببرم اما من به دلایلی کارت ملی ندارم چی کار کنم؟؟
    همون کپی شناسنامه قبول نمیکنند؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان سلام حرفه مهمی دارم !
    من برگ سبزم نیمده بود رفتم نظام وظیفه یدونه گرفتم اول اسفند اعزام بودم گفتم بندازن دی و قبول کردن ! یدونه برگه سبز جدید دادن(من 3ماه اضافه خورده بودم اما توی برگ سبزم نزده بود) اومدم خونه دیدم برگه سبز قبلیم اومد و همون که اسفند اعزام بودم توی اون زده بود 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! اما توی جدیدم نزده بود و روی جدیده زده بود تمدید شد ! امروز دیدم یدونه برگ سبز دیگه اومده باز دره خونه واسه همون اول دی اما روی اون نزده بود تمدید شد د نوشته بود اضافه خدمت ! یعنی ممکنه اضافم خط خورده باشه ؟
    اگه سر موقع پست نکرده باشی ( که احتمالا نکردی) 3 ماه اضاف خوردی

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

دوستان تو برگه اعزام به خدمت من نوشته تصویر کارت ملی هم باید ببرم اما من به دلایلی کارت ملی ندارم چی کار کنم؟؟
    همون کپی شناسنامه قبول نمیکنند؟؟
    ببین تو آموزشی اینقدر از این کپی ها میخوان که حد نداره، ما رو کلی سر کپی عابر بانک اذیت کردند، حالا چاره ای نداری برو بگو ندارم ولی شماره اش حتما همراهت باشه

6. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه سر موقع پست نکرده باشی ( که احتمالا نکردی) 3 ماه اضاف خوردی

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

ببین تو آموزشی اینقدر از این کپی ها میخوان که حد نداره، ما رو کلی سر کپی عابر بانک اذیت کردند، حالا چاره ای نداری برو بگو ندارم ولی شماره اش حتما همراهت باشه
    چرا سر موقع کردم ! من درسم 31تیر تموم شد و 6ماه وقت داشتم پست کنم من آبان پست کردم ! من 1ترم اضافه تر خوندم و 3ماه خوردم اما برام توی برگ سبز نزده خوردی یعنی پریده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

چرا سر موقع کردم ! من درسم 31تیر تموم شد و 6ماه وقت داشتم پست کنم من آبان پست کردم ! من 1ترم اضافه تر خوندم و 3ماه خوردم اما برام توی برگ سبز نزده خوردی یعنی پریده ؟
    همون یه ترم احتمالا کار دستت داده، تو برگه سفیدت میزنه، 10 روز قبل از اعزام برگه سفیدت میاد اگه اون تو نزده بود یعنی نخوردی

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان راستی اموزشی چند روزه؟ یعنی چند روز تو پادگانیم چند روز هم مرخصیم؟ راسته میگن 45 روزه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من متولد مهر 69 و دانشجوی کارشناسی در دانشگاه آزاد هستم(روزانه) دو بار در سالهای 88 و 89 کنکور سراسری شرکت کردم هر دو بار مردود شدم.الان سوال من اینه که آیا من میتونم برای کنکور 90 ثبت نام کنم؟و بعد از قبولی احتمالی ، از دانشگاه آزاد انصراف بدم و برم دولتی؟چیزی که منو به شک انداخته اینه که آیا این امکان فقط برای دانشجویان شبانه و کاردانی هست یا دانشجوی دوره های روزانه هم میتونن این کار رو کنن؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من متولد مهر 69 و دانشجوی کارشناسی در دانشگاه آزاد هستم(روزانه) دو بار در سالهای 88 و 89 کنکور سراسری شرکت کردم هر دو بار مردود شدم.الان سوال من اینه که آیا من میتونم برای کنکور 90 ثبت نام کنم؟و بعد از قبولی احتمالی ، از دانشگاه آزاد انصراف بدم و برم دولتی؟چیزی که منو به شک انداخته اینه که آیا این امکان فقط برای دانشجویان شبانه و کاردانی هست یا دانشجوی دوره های روزانه هم میتونن این کار رو کنن؟
    ممنون
    دوست عزیز اون روزانه که میگن نمیتونن روزانه سراسری هستن نه ازاد چون یک بار روزانه سراسری از امکاناترایگان استفاده کرده اند ولی شما که ازاد هستید حالا من کامل نگفتم دوستان بهتر میدونند نوکرم فعلا خدا نگهدار

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

دوستان راستی اموزشی چند روزه؟ یعنی چند روز تو پادگانیم چند روز هم مرخصیم؟ راسته میگن 45 روزه؟
    اقا من تا اونجا که میدونم اینطوریه:
    آموزشی برای دیپلم و و فوق دیپلم و لیسانس 2 ماه
    زیردیپلم 3 ماه که بعضی جاها به علت شرایط سخت 2 ماه حساب می کنن
    ببخشید اگه کامل نیست نوکرم خدانگهدار

12. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام
    ممنون
    شما چه سالی دانشجو شدین؟

اگز از زمان ثبت نامتون بیشتر از 2 سال یا 4 ترم نگذشته باشه میتونین با دریافت اجازه از نظام وظیفه از دانشگاه اولیه انصراف بدین و تو دانشگاه جدید ثبت نام کنین.

منم همچین مشکلی داشتم و دوستان اینطوری جواب دادن.
    بعنی اگه الان در رشته کارشناسی مشغول به تحصیل باشم میتونم سال بعد کنکور بدم و اگر از رشته یا دانشگاه بهتر قبول شدم تغییر رشته بدم؟(مهر امسال ثبت نام کردم)

و این 2 ترمی که تا کنکور سال بعد باید سپری کنم از کل سنوات تحصیلی کم میشه؟
    و این هم جواب

مشکلی برای ثبت نام ایجاد نباید بشه
    اما از سنتوات کم میشه
    یعنی از مهر امسال حساب میشه چون این دو ترم رو دانشگاه بودید
    البته باید تو رشته یا دانشگاه بهتر یا مقطع بالاتر قبول بشین.

14. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •