تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 109 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

نصف سايت هايي كه آمار هاي جهاني رو ميدن فيلترن خوشبختانه !!
    ولي ميتونيد به اين جا ها نظري بندازيد :
    ليست سمت راست . عدم اهميت مذهب در اروپا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين عبارت رو در گوگل سرچ كنيد :
    least religious countries in the world

گشتيد تمام بحران هاي موجود در تمام كشور هاي جهان رو ليست كرديد ديگه ؟ ولي خوب اين هايي كه گفتيد چيزي رو ثابت نميكنن چون توي ايران هم هيچ كدوم از اين بحران ها نيست كه نداشته باشيم . اتفاقا بعضي از اون منابع نشان دهنده فرهنگ بالاي كشور ها بود ،‌نه مشكل !‌مثل حقوق دادن به معتادان براي بچه دار نشدن .
    راستي قضيه فيلم اون حاجي و اعترافات تكان دهنده اون زن كه بعدش توي يوتيوب پخش شد رو يادتون هست كه ؟ اگر نياز به اين جور اخبار داريد براتون از وضعيت ايران خودمون اخبار بيارم ؟
    روي اون اخبارتون نيازي به بحث نمي بينم چون به بيراهه ميريم ولي اگر بخوام ايراد بگيرم زياد ميتونم ازش ايراد بگيرم .

به هر حال رفاه زندگي در كشور هاي اسكانديناوي چيزي نيست كه نياز به منبع داشته باشه ، براي بي ديني اشون هم كه به قدر كافي منبع هست . ‌پس بهتره وقت و انرژيمون رو مفيد استفاده كنيم .

آفرين . عقل من ميگه توي ايران اوضاع خيلي بدتره . حالا اگه من بخوام حرف بزنم به اينم ايراد ميگيريد ولي زياد آشنا هايي دارم كه از طريقشون بتونم با يك زندگي ملموس اروپايي آشنا بشم .

البته اگر بخوام مثل شما اخبار بگم و همه بدبختي هاي ايران رو رديف كنم به تعداد موهاي سرم ميتونم واستون منبع بيارم . به هر حال فكر نكنم براي اخبار يك خبر گزاري مثل خبر آنلاين من نيازي به دفاع كردن داشته باشم .

منم فكر نميكنم . البته اگر فكر ميكنيد اون اخبارتون منو قانع كرد يا چيزي رو تغيير داد ، ‌نه اين طور نيست .
    ولي از مسير دور نميشيم .

خوب ،‌فكر ميكنم الان كاري كه شما بايد بكنيد اين هست كه از اون دسته بلايايي كه ممكنه سر بشر بياد و عامل طبيعي هم نداره براي من مثال بزنيد و دليل بياريد تا من قانع بشم . منتظرم ...

خدا از نظر شما كه قبولش داريد چطور مقدرات و اتفاقات رو براي مردم ميفرسته ؟

چه تناقضي ؟ اتفاقا تناقضي نيست ؟
    كدوم حقيقت ؟
    بذاريد واستون يك مثال ملموس بزنم :
    من به عنوان يك زمين شناس اسم اون بلاي آسماني قوم نوح رو (به فرض موجود بودن) ميزارم يك سونامي محلي و هيچ شواهدي در تاريخ زمين شناسي مبني بر چنين پيشروي در سطح آب دريا با اين سرعت كه تمام خشكي هاي جهان رو در برگرفته باشه ثبت نشده و هيچ توجيهي هم نميتونه داشته باشه (مثل اينه كه بگي 2 * 2 = 10000) . حالا شما اسم اين رو ميزاريد بلاي آسماني . با چه توجيهي اين كار رو ميكنيد ؟

(پ.ن: بلايا رو مثال ميزنم چون ملموسه . ديگه بحث رحمت و ... كه هيچي !‌ در ضمن در مورد اين داستان بودن كساني كه با تعصب شروع به داستان سرايي كردن ولي هيچ كدوم توجيه منطقي نداره . اگر كنجكاو بوديد و استدلالي در اين زمينه ديديد يگيد تا با دليل براتون ردش كنم !‌)

باز هم ميگم : به قول برتراند راسل : "رسم شده است كه همه دينداران با اعتماد به نفس تمام صحبت هاي خود را بديهي دانسته و گويي شكاكان وظيف دارند خلاف آن را ثابت كنند . حال آن كه آنان چنان خداي خود را در همه چيز سيطره داده اند كه اصولا قابل رد كردن نيست و اين گونه خود را حق به جانب مي بينند . اما اصولا اين دين داران هستند كه براي بيان سخنانشان ملزم به استدلال و اثبات هستند و نه شكاكان "
    (شايد عينا جملات اين نباشه چون خيلي وقت پيش خوندم . اگر دقيقش رو خواستيد ،‌با توجه به اين كه پيدا كردن مجددش براي من دردسر داره ،‌بفرماييد تا پيداش كنم و عينا جملات رو منقول كنم .ولي به شما اطمينان ميدم جملات همين هستند ،‌كمي پس وپيش شايد...)

اولا كه در ادامه هم ميگم ،‌ كه نبايد داشته باشه يعني از نظر من نبايد داشته باشه و داشته يعني دنيا بر طبق عقيده من پيش نرفته . منكر اين ميشي ؟

نظام ماركسيستي ،‌نظامي بود كه پايه گذاري شد چون مردم در زمان پايه گذارش به اون نياز داشتن و چيزي بود كه در اون شرايط توجه مردم رو جلب ميكرد و نظام ماركسيستي رو به منظور خودش يعني يكپارچه كردن مردم براي تسلط به اون ها مي رسوند . پس اون هم زاده حكومت بود ،‌نه مردم . اگر در شوروي هم عقايد شخصي مونده بودن هيچ كدوم از اين مشكلات از تشكيل كمونيست تا از هم پاشيدن اون به وجود نمي اومد .

بي ديني باعث از هم پاشيدن شوروي نشد . دلايلش مفصل هست كه اين جا نمي گنجه . كتاب هست اگر ميخوايد معرفي كنم ؟

دوست من ،‌من احساس ميكنم شما گاهي مطالبي كه متوجه شديد رو صرفا براي اين كه من رو مورد استهزاء قرار بديد ! به گونه اي بيان ميكنيد كه انگار خيلي عجيب هستن . كاملا صحبتم واضحه ،‌ شما ميخوايد منو گير بندازيد يعني ؟ اين كار درستي نيست (وقت با ارزش هست)

نظر بنده اين هست :
    عقايد فردي هستند .

اما نظر من اين هم هست :
    شما بايد نامسلمان باشيد !!

خوب ،‌حالا در اين مورد آيا عينيت با نظر من تطابق داره ؟
    نه . چون شما مسلمان هستيد .

حالا جملات قبلي من رو دوباره بخونيد :

قسمت اول عقيده من هست و قسمت دوم عينيتي كه در جوامع وجود داره .
    ضمن اين كه منظورم به كليه اعتقادات برميگرده . هر اعتقادي كه در ذهن اون شخص هست .

به جمله قبلي توجه كنيد :

توي اين جمله حرفي از عقايد مذهبي نبود . يك سري از اعتقادات . مثال زنان چيني هم در همين مورد صدق ميكنه . پس شما در خرده گيري به جملات دقت بيشتري بفرماييد .
    اگر حتما نياز به مثال در مورد تاثير اعتقادات مذهبي در جوامع و تاثيرش در عقب ماندگي جوامع داريد هم مثال كم نداريم .
    بذاريد برگرديم به تاريخ . و من يك سوال از شما ميكنم . اعتقادات مذهبي تا به حال بيشتر به نفع بشريت بوده يا به ضرر بشريت ؟ چه تاثيراتي در تاريخ بشريت و جوامع بشري تا به حال داشته اين اعتقادات ؟
    چند ده مليون يا چند صد مليون از مردم جهان تا به حال به خاطر اختلاف عقايد مذهبي در جنگ هاي مذهبي كشته شده اند ؟ در عوض چيزي كه براش مي جنگيدند چه خدمتي بهشون كرده ؟

من هم متاسفانه هنوز موفق به خوندن مابعدالطبيعه نشدم پس نميتونم در موردش نظري بدم . دو منبعي كه فرموديد رو اجمالا مطالعه كردم (حتما قبول داريد كه مقالات فلسفي نياز به درك عميق دارن و من متاسفانه فرصت كافي براي مطالعه و درك كامل اون ندارم ،‌فكر نمكنم شما هم به اون دقت خونده باشيد مقاله رو )
    اما در اون مطالعه اجمالي در مقاله اول چيزي در مورد ترجيح عدم بر اسفل نديدم ،‌چيزي كه مورد بحث قرار گرفته مفاهيم عدم و وجود در ديدگاه فلاسفه مختلف هست . اگر جايي رو شما در اون مقاله پيدا كرديد كه به اين موضوع پرداخته بگيد تا در موردش بحث كنيم .

اين نكته رو هم اضافه كنم كه اين كه فلاسفه چه نظري دادن ،‌در مورد كل بشريت صدق نميكنه . فلاسفه ،‌فلسفه عدم ،‌اسفل و وجود رو از ديد فلسفه مقايسه ميكنن . نه از ديد انسان زنده !‌
    ديد فلسفي هميشه هم پاسخ گو نيست !‌
    مثلا ديد فلسفي به يك ديوار ميتونه چيزي باشه كه جلوي پيشرفت رو ميگيره ،‌يا چيزي كه به سوي آسمان ميره ،‌پس تعالي بخشه !‌ يا هرچي ...

بهتره بحث رو به قدري گسترش نديم كه نتونيم جمعش كنيم !

نه ،‌ مفهوم نبودن يعني شما ملزم به پذيرفتن هيچ اعتقادي در اون زمينه نيستيد . يعني از شما سوال ميشه . ميخواي باشي و معتقد بشي و توي ديگ بري يا ميخاي نباشي ؟

در ضمن خودتون هم داريد ميگيد (نميخوام دوباره وارد بحث در مورد عدالت خداي شما بشم ولي دارم چيزي كه شما ميگيد رو نقد ميكنم)
    توي اون مثال ،‌شما توي جزيره فرصت خطا كردن رو پيدا ميكنيد و ممكنه خطا كنيد . يعني مثلا به شما گفته ميشه اگر به فلان چيز پشت كني ،‌توي ديگ نميري ،‌و شما به فلان چيز پشت كني ولي خداي شما بگه نه ،‌ تو بايد ميرفتي توي ديگ و به اون چيز پشت نميكردي ،‌پس حالا برو توي جهنم . حالا با شما عدم رو ترجيح نمي داديد ؟
    ضمن اين كه آرزوي نبودن هم گناهه ، چون چرا آوردن به كار خداست .

بعد از اون شما نوشتيد :

خوب خودتون داريد ميفرماييد عدم رو به اسفل ترجيح مي ديد ...

چرا خواستيد .

همون مثال قوري و سماور ! آوردن دليلي كه هيچ كس نه بتونه ردش كنه ،‌نه اثباتش كنه ،‌نه اثباتش كنه ،‌ساده ترين كار دنياست !!
    مثلا من به شما اطمينان ميدم در فاصله 500 هزار مليارد سال نوري از كهكشان راه شيري يك عدد مداد تراش در آسمان در حال گردش حول محود خورشيد خودشه !‌
    حالا شما ثابت كن اين طور نيست !
    اين اصلا افتخار كردن نداره !

اگر ميخوايد به ديدگاهتون افتخار ميكنيد بهتره به من اثبات كنيد كه ديدگاه شما بهتر از ديدگاه منه (چيزي كه موضوع بحث ما بود ولي درباره همه چيز بحث كرديم غير از اين !)

من از ديدگاه شما به ديدگاه خودم رسيدم !‌ يعني از اعتقاد به بي اعتقادي . چون ديدگاه فعلي ام بيشتر و بهتر جواب سوالاتم رو ميداده .

من روي اصولم ثابت هستم ،‌ولي صحبتي كه يك معلم ابتدايي با بچه هاي كلاس اولي ميكنه لحنش فرق داره با صحبتي كه با استاد خودش توي دانشگاهش ميكنه !‌(مثل)

خيلي محترمانه فكر ميكنم شما دنبال بهانه ميگرديد كه يه چيزي بگيد كه يه چيزي گفته باشيد !‌ البته حمل بر بي احترامي نباشه ولي مشكلات نوشتار هاي شما هم تا بدين جا كم نبوده ولي من با اين لحن برخورد نميكنم چون سعي ميكنم از بحث با طرف مقابل نتيجه اي بگيرم و هدفم گرفتن وقت اون طرف نيست . خصوصيت مذهبي مآبان همينه كه اعتماد به نفسشون رو به حدي زياد كردن كه كوچكترين احتمالي بر خطا بودن عقايدشون نميدن !‌ و و خودشون رو عقل كل ميدونند !‌

آها ،‌ دقيقا با همين استنباط كه دليلي بر بند پاياني جملات قبلي ام هست ميگم كه شما هم خداي خودتون رو نگه داريد براي خودتون چون توي همين دنيا بدجوري گريبان گير ما شده !‌ كاش اين استنباط رو همه عملا قبول داشتن و در اون صورت هيچ وقت من در مورد عقايدم با كسي بحث نميكردم !‌

من هيچ چيز رو وانمود نكردم و در اولين پاسخم به اولين پست شما رك و پوست كنده عقايدم رو مطرح كردم و گفتم به خدا اعتقاد ندارم . و حتي يك قدم از عقايدم عقب ننشستم .

دوست عزيز مثل اين كه شما از عقايد امثال خودتون به خوبي خبر نداريد . ميدونيد اگر همين صحبت هاي من در دانشگاه و به صورت حضوري با يك شخص معتقد مطرح بشه ،‌من به جرم ارتداد يا حتي عناد به اعدام محكوم هستم ؟
    بله اين مشكلي كه شما به وجود آورديد . من با عدالت خدا شروع كردم چون شبهه آوردن جرمش اعدام نيست لا اقل !‌ و در محيط فروم هم شما فكر نميكنم يادت بياد ولي يه روزي اون بالاي انجمن در كنار بحث سياسي بحث مذهبي و ديني هم نوشته شده بود و همون طور كه گفتم شديدا هم بر خورد ميشد ،‌كه اون هم كمي از اعدام در فروم نداشت !‌
    اما اين كه من از عقايد خودم عقب بنشينم ،‌نخير چنين چيزي نيست .

كوتاهي از جانب من نبود . چون من در اولين گفت و گوي بين جمع دونفره من و شما بهتون گفتم كه عقيدم چي هست و من هم روي مثال مانور ندادم ،‌بلكه شما داديد !‌خدا رو شكر شواهدش موجوده كه هرچي من گفتم در پاسخ به مانور هاي شما بوده !‌

و هنوز هم پاسخي كه ميخواستيد بديد رو نداديد

پس بيايد اصل وجود خدا رو مورد بررسي قرار بديم به جاي بحث هاي متفرقه .

البته من اين رو خوب ميدونم ،‌ولي شما نميدونستيد كه خوب شد دونستيد و الان ميدونيد چرا من هم الله و خدا رو ميشناسم !‌

آشنايي در همين حد هم براي انزجار كافيه ،‌شما اسمش رو ميزاريد سطحي ؟ پس حتما اسلام شناس بزرگي هستيد كه به اين راحتي و به اين سرعت در مورد شناخت ديگران قضاوت ميكنيد

(يه جمله اي يادمه يه روز توي قرآن خودندم كه نوشته بود واي بر قضاوت كنندگان !! اشتباه كه نميگم ؟!)

سوره اول قرآن اينه ديگه ؟
    (صرفا ترجمه)

به نام خداوند بخشنده مهربان .
    كه رحمان و رحيم است .
    مالك روز جزاست.
    تنها تو را مي پرستيم و تنها از تو ياري ميخواهيم .
    ما را به راه راست هدايت فرما .
    راه آنان كه به آن ها نعمت دادي .
    نه گمراهان .

ببخشيد اگه ترجمه ايراد داره ،‌ قبلا گفتم ترجمم خوب نيست !

سوره نبا هست ،‌يا همچين چيزي ! آيه حول و حوش 30

و همه چيزشان را نوشتيم و در نامه حسابشان ثبت كرديم !‌

حال ندارم بشينم بنويسم اما تا همين جا :
    خداي شما ميبخشه . مهر مي ورزه ،‌مالكيت داره ، ياري ميكنه ،‌ هدايت ميكنه ،‌نعمت ميده و ...
    و حساب و كتاب هم كه ميكنه !‌
    من به اين خدا ميگم شخصيت محور . يعني چي ؟ يعني شخصي كه اعمالش از چيزهايي نشات گرفته كه شخصيت انساني اون ها رو انجام ميده و لحظه به لحظه نشسته و به اعمال آفريدگانش نگاه ميكنه ،و ...
    در مورد اين كه مسلمانان هم يك خداي شخصيت محور رو قبول دارن اگر كمي فكر كنيد متوجه قضيه خواهيد شد .

اصلا شما تعريفتون از شخصيت محوره چيه ؟ فكر نميكنم تعاريف يكساني داشته باشيم !

آها يعني شما ميگي خدايي كه قرآن رو ميگه ،‌همون خداييه كه بت پرستا مي پرستيدن ؟ و مفهوم هر دوش در ذهن شما و در ذهن بت پرستان يكسانه ؟!
    بله ،‌اون جمله شما مال قرآنه ديگه ؟ ،‌قرآن شما براي بيان خدا كلمه اي جز الله هم بلده ؟
    بهتره با واژه ها بازي نكنيم . اين جمله شما هم توجيه نداره ،‌شما جمله قرآن رو آورديد و من گفتم الله در قرآن متولد شد . من الله رو خدايي معرفي كردم كه قرآن رو ميگه و دين اسلام رو بيان ميكنه . الان هم چيزي جز اين نميبينم . حالا اگر شما ميگيد ،‌بت پرستان هم همون الله كه قرآن رو گفته رو مي پرستيدن ،‌خودش داستاني هست جالب ! كه من وقت بحث كردن در مورد اين مساله بديهي رو ندارم . كه وقتي اللهي كه من تعريف ميكنم در قرآن متولد ميشه ،‌چطور قبل از اون پرستيده ميشده !‌ (اون رو اسمش رو ميگذارم خداي بت پرستان ،‌ بر وزن خداي گاو پرستان ،نه الله)
    نه ،‌شما ذهنتون به قدري شست و شو داده شده كه نميشه مفاهيم رو درونش تعريف كرد و فقط حرف خودتون رو ميزنيد !‌ والا تفاوت بين الله و خدا براي من واضحه .

اين كه قرآن رو قبول ندارم هم كه البته . از اولش هم تا الان چند بار گفتم ،‌به پست هاي قبلي رجوع كنيد .

بله ،‌من قرآن رو يك بار كامل و چندين و چند بار بسته به مورد خوندم (ترجمه)
    نخير ،‌وقتي خوندم استارت بي اعتقادي من زده شد و الا بار اول از روي كنجكاوي و اطلاع خوندم .

نخير ،‌اين طور فرض كنيد كه من عربي رو صفر زدم . درس هاي ديگه جبرانش رو كرد !‌

پس شما ميگيد قرآن من اسم قرآن رو نيارم چون بهش اعتقاد ندارم ؟!‌
    با اين حساب بهتره بحث رو تموم كنيم !‌ يا شما خدا رو به من معرفي كنيد لطفا از ديد خودتون و من از شما سوال ميكنم ، چطوره ؟!!

فعلا كه شما از اين افراد حمايت ميكنيد . از مواضعتون عقب نشستيد ؟

دوست من ،‌متاسفانه فرصتم به شدت تمامه .

لطفا بيايد اين بحث رو تا به ثريا نرسيده تمومش كنيم و از بيخ و بن شما به من بگيد خداييي كه قول داريد رو براش شاهد بياريد و ببه من بشناسونيدش !‌

ممنون

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

در ضمن حتما ميدونيد كه من و شايد هم شما هر روز فرصت براي گذاشتن روي بحث هاي به اين طولاني رو ندارم .
    پس بحث رو از اين به بعد كوتاه و مفيد پيش ببريم .
    متاسفانه در سرتاسر پاسخ شما چیزی جز توجیه و انکار و البته توهین ندیدم.
    دوست عزیز!! اگه جوابی برای بعضی از گفته هام نداری، مجبور نیستی چیزی بنویسی که با دستای خودت، اون منطقی رو که ازش دم میزدی از بین ببری.
    تقریبا از همون اولی که بحث رو شروع کردم، مثل روز برام روشن بود که امثال شما در اینگونه مباحثات، وارد فاز توهین شده و بلا استثنا منکر اصل خدا میشن و در سایه ی این ژست روشنفکری، هرگونه توهینی که براشون عقده شده، نثار طرف مقابل و عقاید او میکنن.
    از اونجایی که تقریبا برام ثابت شده که حرفهای امثال شما چیزی جز بلغور کردن آموزه های اربابان خارج نشین خودتون که در ماهواره ها به خورد شما دادن، نیست؛ بنابراین لزومی نمیبینم که بیام و برای چون شمایی، خدا رو اثبات کنم چون نه فایده ای براتون داره و به نتیجه هم نخواهد رسید. چرا که همونطور که arzeva گفتند، اگر کسی واقعا طالب شناخت خدا و شناخت ادله ی خداپرستان باشه، سایتهای بسیاری در این زمینه وجود داره که توش سوالاتت رو میپرسی و از کارشناساش جواب میگیری. منتها همونطور که گفتم، شما فقط عقده ها و حرفهای فروخورده ی خودتون رو که گاها توهین آمیز هم هست، میخواین در غالب گفتگوی فلسفی اینجا حداقل برای یکبار هم که شده زده باشین و بعدش هم میاین و میگین که من وقتم کمه و بحث رو حالا دیگه از این به بعد کوتاه و مفید پیش ببریم!!
    اگه شما همونطور که گفتین، واقعا به نظم جهان معتقد باشین (که گمون نمیکنم واقعا معتقد باشین) وجود خدا رو با استدلال به نظم موجود در جهان میتونین از درونش نتیجه بگیرین. همینطور، شما به کمال روح معتقدین ولی به آفریننده ی روح معتقد نیستین!! (مطمئنم اگه بحث نظم جهان و کمال روح رو هم با شما شروع کنم، پس فردا منکر اونها هم میشین)
    به نظرم، شما و امثال شما باید برای یکبار هم که شده زندگی فعلی موجود در جوامع غربی رو تجربه کنین تا افسانه ی زیبایی که برای شما از غرب و زندگی آسوده در آن، سرودند رو فراموش کنین و چشم به حقایق کثیف موجود در کشور آرزوهاتون باز کنین. الان هر چقدر هم که بنده و امثال بنده بیان و از سر دلسوزی حرفی به شما بزنن، تو گوشتون نمیره و خیال میکنین که داریم طرفداری کورکورانه از اسلام و این نظام میکنیم.
    ضمنا دیگه سعی نکن برای اثبات حرفها و ادعاهای خودت از قرآن آیه بسازی و از خودت تفسیر در بیاری. هر چه بیشتر این کار رو میکنی، بیشتر ثابت میکنی که حتی لای قرآن رو هم باز نکردی، چه برسه به اینکه ترجمه ی قرآن رو هم کامل خونده باشی!

موفق باشین.
    89/9/13
    Last edited by davy jones; 04-12-2010 at 07:59.

2. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوست عزیز!! اگه جوابی برای بعضی از گفته هام نداری، مجبور نیستی چیزی بنویسی که با دستای خودت، اون منطقی رو که ازش دم میزدی از بین ببری.
    تقریبا از همون اولی که بحث رو شروع کردم، مثل روز برام روشن بود که امثال شما در اینگونه مباحثات، وارد فاز توهین شده و بلا استثنا منکر اصل خدا میشن و در سایه ی این ژست روشنفکری، هرگونه توهینی که براشون عقده شده، نثار طرف مقابل و عقاید او میکنن.
    از اونجایی که تقریبا برام ثابت شده که حرفهای امثال شما چیزی جز بلغور کردن آموزه های اربابان خارج نشین خودتون که در ماهواره ها به خورد شما دادن، نیست؛ بنابراین لزومی نمیبینم که بیام و برای چون شمایی، خدا رو اثبات کنم چون نه فایده ای براتون داره و به نتیجه هم نخواهد رسید. چرا که همونطور که arzeva گفتند، اگر کسی واقعا طالب شناخت خدا و شناخت ادله ی خداپرستان باشه، سایتهای بسیاری در این زمینه وجود داره که توش سوالاتت رو میپرسی و از کارشناساش جواب میگیری. منتها همونطور که گفتم، شما فقط عقده ها و حرفهای فروخورده ی خودتون رو که گاها توهین آمیز هم هست، میخواین در غالب گفتگوی فلسفی اینجا حداقل برای یکبار هم که شده زده باشین و بعدش هم میاین و میگین که من وقتم کمه و بحث رو حالا دیگه از این به بعد کوتاه و مفید پیش ببریم!!
    اگه شما همونطور که گفتین، واقعا به نظم جهان معتقد باشین (که گمون نمیکنم واقعا معتقد باشین) وجود خدا رو با استدلال به نظم موجود در جهان میتونین از درونش نتیجه بگیرین. همینطور، شما به کمال روح معتقدین ولی به آفریننده ی روح معتقد نیستین!! (مطمئنم اگه بحث نظم جهان و کمال روح رو هم با شما شروع کنم، پس فردا منکر اونها هم میشین)
    به نظرم، شما و امثال شما باید برای یکبار هم که شده زندگی فعلی موجود در جوامع غربی رو تجربه کنین تا افسانه ی زیبایی که برای شما از غرب و زندگی آسوده در آن، سرودند رو فراموش کنین و چشم به حقایق کثیف موجود در کشور آرزوهاتون باز کنین. الان هر چقدر هم که بنده و امثال بنده بیان و از سر دلسوزی حرفی به شما بزنن، تو گوشتون نمیره و خیال میکنین که داریم طرفداری کورکورانه از اسلام و این نظام میکنیم.
    ضمنا دیگه سعی نکن برای اثبات حرفها و ادعاهای خودت از قرآن آیه بسازی و از خودت تفسیر در بیاری. هر چه بیشتر این کار رو میکنی، بیشتر ثابت میکنی که حتی لای قرآن رو هم باز نکردی، چه برسه به اینکه ترجمه ی قرآن رو هم کامل خونده باشی!

موفق باشین.
    89/9/13
    من تقریبا هیچ کدوم از نقل و قول های بحث شما با Sharim رو نخوندم . بخاطر طولانی بودن و کمبود وقتم .
    ولی اگه بخوام بر اساس پست آخر شما قضاوت کنم ، می تونم بگم شما هم توهین به کلیات اعتقاد طرف مقابل کردید . هر چند طرف مقابل شما در اشتباه باشه (که نمی دونم هست یا نه ، چون چیزی نخوندم از حرفاتون ) شما نباید عقاید طرف رو از یه سری شبکه های ماهواره ای بدونی و بطور کلی عقل طرف مقابل رو ناقص فرض کنی . اگر هم ایشون توهین کرده باشه شما در جواب همین کارو کردید !! پس فرقتون چیه ؟؟

عقیده من اینه که توهین کردنی وجود نداره ... یا باید با هم قرارداد کنید که در بحث از کلمات تند استفاده نکنید در قبال اعتقادات هم . یا اینکه استفاده کنید و هر چی هم دلتون خواست بگید به هم و از هم ناراحت نشید و به بحث ادامه بدید . من خودم دومی رو در بحث های معمولیم انتخاب می کنم. ولی اینجا اولی کارساز تره .

به هر حال ... بحث رو بدون مناقشه پیش ببرید ...

4. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

موفق باشین.
    89/9/13
    واقعا خندم گرفت از اين پست !‌

امان از اين تعصب !‌
    به هر حال مثل روز بر عاقلان روشنه كه اگر توهيني بوده از اول از جانب كي بوده .
    شما چيزي نگفتيد كه نيازي به جواب من داشته باشه .
    اما :
    اين رو هم محض اطلاعتون ميگم كه من حتي يك قسمت از اون برنامه هايي كه شما ميفرماييد رو نديدم ولي ظاهرا شما علاقه زيادي بهش داشتيد كه اين طور دنبالشون كرديد .

نه اتفاقا ،‌اين شماييد كه بايد زندگي در جوامع غربي رو تجربه كنيد چون بيش از نيمي از اقوام من در همون جوامع زندگي ميكنن (من هم مشكل سربازي دارم والا...)

مثلا ؟
    دقيقا اين كاريه كه شما با همين پستتون انجام داديد .

پيش داوري = تعصب

اگر كسي در اين مورد كنجكاو بود (البته بيطرف) لطفا پست ها رو بخونه ،‌خودش متوجه همه چيز ميشه .

اما ‌بنده از اول نظرم همين بود و شما بحث با من رو شروع كرديد و من به عقايد شما توهين نكردم ،‌بلكه زير سوال بردمشون . ،‌امثال شما چنان خودشون رو حق به جانب مي بينند كه اگر بگي بالاي چشمت ابرو براشون توهين حساب ميشه .

بر عاقلان واضحه كه چه كسي به ديگري توهين كرده . شما توهين هايي كه در همين پست كرديد مثل موارد زير ، در جواب كدوم يك از توهين هاي من بود ؟؟ نقل قول كنيد لطفا !

هرگونه توهینی که براشون عقده شده، نثار طرف مقابل و عقاید او میکنن.
    حرفهای امثال شما چیزی جز بلغور کردن آموزه های اربابان خارج نشین خودتون که در ماهواره ها به خورد شما دادن، نیست
    شما فقط عقده ها و حرفهای فروخورده ی خودتون رو که گاها توهین آمیز هم هست، میخواین در غالب گفتگوی فلسفی اینجا حداقل برای یکبار هم که شده زده باشین و بعدش هم میاین و میگین که من وقتم کمه و بحث رو حالا دیگه از این به بعد کوتاه و مفید پیش ببریم!!
    اين يكي كه ديگه نوبر بود !‌ با توهين آشكار داريد منو محكوم به توهيني ميكنيد كه حداقل من ازش خبر ندارم !
    شما كه در جواب همون قسمت هاي قبلي هم مونديد ،‌ خوب شد يه بهانه پيدا كرديد !‌ در ضمن :

بنده براي اعتقادات شما و اين بحث انقدر ارزش قايل بودم كه در عين كمبود وقت (كنكور ارشد كه در جريانش هم هستيد !!) و با زدن يك جلسه كلاسم از توي كافي نت دانشگاه
    و بيرون موندن از خوابگاه تا ساعت 1 شب (ساعت پست قبلي ،‌با توجه به اين كه خوابگاه بعد از 12 در رو ميبندن) بحث رو پيش ببرم اما شما ... ؟؟؟

لزومی نمیبینم که بیام و برای چون شمایی، خدا رو اثبات کنم چون نه فایده ای براتون داره
    براي من مثلما فايده نداره ،‌اما نشان از ناتواني شما در اثبات چيزي هست كه مي پرستينش . من خواستم كه خودتون بدونيد .

کارشناساش
    ببخشيد ،‌نميدونستم شما كارتون رو نميشناسيد !‌
    هيچ ارتباطي بين نظم جهان و روح با خداي شما ،‌جز توهمي ساختگي نميبينم ...
    الان هر چقدر هم که بنده و امثال بنده بیان و از سر دلسوزی حرفی به شما بزنن، تو گوشتون نمیره و خیال میکنین که داریم طرفداری کورکورانه از اسلام و این نظام میکنیم.
    دلسوزي براي من ؟؟ البته من از لفظ كوركورانه استفاده نميكنم . توهين آميزه !!
    به جمع توهين هاتون به بنده دروغ گو رو هم اضافه كنيد ...

به هر حال شما ثابت كرديد كه ظرفيت پيش بردن منطقي بحث رو نداريد . در اين پستتون هيچ كور سويي از منطق نميبينم . انتظاري بيش از اين هم ندارم ...

من ديگه بحث رو با شما ادامه نميدم چون ديگه فهميدم ارزش وقت گذاشتن نداره بحث با شما .

و اگر اين پست تند بود ،‌ در جواب پست به مراتب تند تر شما بود !‌

در نهايت از دوستاني كه قصد قضاوت دارن خواهش ميكنم ،‌فقط پست هاي قبلي رو بخونن . همين .

و از دوستان عزيز هم به دليل متشنج شدن محيط معذرت ميخام .

----------------------------------------------------------------------------------------------
    ولی اگه بخوام بر اساس پست آخر شما قضاوت کنم ، می تونم بگم شما هم توهین به کلیات اعتقاد طرف مقابل کردید
    محمد حسين عزيز :

توهين به اعتقادات بسته به برداشت شخصي از توهين هست اما توهين به شخص فرق داره با توهين به اعتقادات . درسته ،‌همين كه من بگم خدا وجود نداره ،‌ممكنه ايشون اين رو حمل بر توهين كنند و در عوض اين كه ايشون به من بگن خدا حتما وجود داره هم شايد توهين به اعتقاد من باشه . اين بسته به برداشت من و اون دوستمون داره .

اما : به كار بردن الفاظي مثل : عقده اي ،‌ دروغگو ،‌ نوكر اربابان خارجي و ... توهين به شخص محسوب ميشه و در صورتي توجيه داره كه من هم چنين كاري كرده باشم . و بنده به هيچ عنوان چنين كاري نكردم ،‌ اگر چنين چيزي بوده ،‌از ايشون خواستم براي حرفشون نمونه اي بيارن ،‌خوشبختانه تمام حرف هاي ما اين جا منقول هست .

پس شما براي به كار بردن اين هم بايد موضعتون رو مشخص ميكرديد ،‌نوع توهيني كه ايشون به من كرده ،‌توهين به اعتقادات نيست . توهين به شخصيت هست !‌ و قضاوت سايرين ،‌نه در مورد اعتقاداتم ،‌بلكه در مورد شخصيتم بسيار اهميت داره براي من .
    Last edited by Sharim; 04-12-2010 at 19:27. دليل: اشتباه تايپي

6. 2 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

وبلاگی که معرفی کردید رو دیدم ... نویسنده بسیار ناشیانه تفسیر میکنه (از دیدگاه من).
    مثلا میگه ملاک ما پیامبر و معصومین هست که اونها در جنگهاشون زن به بردگی نگرفتن !! در حالی که بحث سر قرآنه که مجاز دونسته . یا در مورد کنیز همین حرفو میزنه ، در حالی که خود معصومین هم فراوان کنیز داشتند. با اوردن شرایط برای کنیز بودن هم این کار پاک نمیشه ... از ریشه و اساس غلطه. حالا هم در اسلام کاملا وجود داره.
    ولی در اندیشه های غربی من ندیدم !
    قبول دارم كه اون وبلاگ به درستي عمل نكرده و بايد از خود ايدئولوژي يعني چيزي كه تو قرآن هست بايد تبعيت كرد ولي دونستن اون مطالب هم بهتره !اين آيه ي زير داره ميگه شما رو با تقوا ميسنجيم پس مطمئنا حرف نقيض با حرف شما نيست و يه توضيحي براي اين دو تا داره كه بايد قرآن رو مطالعه كرد و پيداش كرد ! در مورد سهم الارث زن و مرد من هيچ كجا اون تفسيري رو كه خودم كردم نديدم و واقعا خدا رو شكر ميكنم كه تونستم حداقل اون دوتا آيه اي كه هر كدام يك شبهه بودن باهم تطبيق بدم ! حتي آيه ي زدن زنها رو هم وقتي ديدم واقعا خودم جا خوردم ولي صبر كردم نه اين كه سريع جهت گيري كنم ! الان هم بايد صبر كرد و تحقيق !
    لازمه ي كسي كه شك رو دوست داره صبر است و مطالعه !
    ارجمندترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست بى‏تردید خداوند داناى آگاه است«13»
    ما همیشه از اسلام به خوبی یاد می کنیم چون دین انعطاف پذیری هست و بنا به مسائل روز برخی احکام می تونه تغییر پیدا کنه به خاطر مصلحت جامعه....صیغه هم حرام نبوده و تنها کسی که حرام کرد عمر و جانشیناش (اهل تسنن) بودن و در زمان اونها که کنیز و ندیمه رایج بود با اونها اینچنین صیغه هایی جاری می کردند.اما الان این چیزا توی جامعه عرف نیست....
    مسلما توی جاامعه ی ما درصد خیلی خیلی بالایی از صیغه ها برای لذت های جنسی هست.چرا نباید زن اول از این نیاز محروم باشه و مرد برای رفع نیاز به جای دیگری متوسل بشه ؟؟؟؟ و از اونجایی که زن شوهر دار نمی تونه شرعا با کس دیگری رابطه داشته باشه این نیاز اون سرکوب بشه...
    فقط داریم به نیازهای جنسی مرد نگاه می کنیم که یه وقت خدایی نکرده اذیت نشه و.....
    1- نیاز های جنسی زن مهم نیست.
    2-زن به خاطر اینکه مردش مشکوک می زنه باید از لحاظ روحی و روانی در امنیت نباشه و فکرش مدام مشغول این باشه که نکنه این مرد با کس دیگری در ارتباط باشه....

اوج وضعیت بدحجابی در زمان آقای y هست....با وجود اینکه انواع و اقسام سرکوب ها رو در نظر گرفت....آقای x با وجود اینکه فضا رو باز گذاشته بود انقدر بی بند وباری در جامعه نبود....

من در مورد این صحبت های شما به یک آیه اشاره می کنم که شخصا خیلی خیلی بهش اعتقاد دارم:
    "ان الله لایغیرو ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم........"
    اینطور که بگیم که نمی شه و ظرفیت وجود نداره به ادامه ی روند کمک کردیم
    حرف شما كاملا درسته ولي اين نظر شماست و شخصي مثل "راسل " مي آيد و يك نظريه مطرح ميكند براي دوستي كوتاه مدت مطمئن و به دور از آلودگي كه كپي صيغه است !! حتي در تفسير نمونه هم به اسم اين شخص اشاره شده است !بدون آشنايي قبلي نميتوان ازدواج درستي انجام داد اين قانون در احكام اسلامي هم براي اين قرار داده شده كه اين آَشنايي با باخبر بودن والدين دوطرف باشه تا فسادي به وجود نياد !
    اكثر دوستاني كه اينجا هستند احساساتي برخورد ميكنند و عقلاني برخورد نميكنند چون در هر موضوعي در رابطه با فلسفه ي اسلامي سريعا با احساس مقايسه ميكنند نه عقل ! مديريت بر جامعه هم لازمه اش منظق است نه فلسفه !‌
      محتوای مخفی: مشكلي نيست ! 
    البته اينجا تاپيك فلسفه هست و احساساتي برخورد كردن دوستان با مسائل زياد تعجب نداره چون فلسفه يعني منطق مخلوط با احساسات !

با حرفهاي قشنگ گفتن و احساساتي شدن جامعه به جلو نميره و فقط فساد به بار مياد و پس رفت !
    آيه هم جالبه و من هم مثل شما از اين آيه نتيجه گيري هاي عالي كردم و دوستش دارم ! چون اگر يك جامعه ناراضي است پس قيام كند و تغيير دهد و اگر ناراضي نيست پس سكوت كند و به زندگي اش ادامه دهد !

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

ضمنا لازمه اين رو هم اضافه كنم كه تندگويي با توهين خيلي فرق داره ،‌تند گويي ،‌چيزي هست كه توي كل بحث ما وجود داشت و البته استارت اون رو هم شما زديد .

در كل هرجايي رو قبول نداشتيد بفرماييد تا از صحبت هامون براتون بكشمش بيرون .

در غير اين صورت اين بحث تمام شده است.

9. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

ماجرای فرودگاه دبی هم واقعا تکان دهنده بود .برای شهریور همین سال هست؟
    اتفاقاتی شبیه به این در فرودگاه جده رخ داد که با برخی زن ها بد برخورد شده بود.تمام این ها هم بدلیل روابط تیره و تار بین ایران و اعراب است و طبق معمولاین سال های اخیر ما هیچ وقت توی منطقه نتونستیم حق خودمون رو بگیریم علی رغم ادعاهایی که داریم!!!
    اتفاقات خيلي فجيح تر از اين روي داده وفقط صداي كسي درنمياد چون همين تيرگي روابط باعث شده كه محافظ كارانه تر عمل شود تا مشكلي پيش نيايد ! عربستان(منظورم جهان عرب است ) با كشور ايالات متحده ي آمريكا روابط دوستانه داره اونوقت از ايران بلند ميشن ميرن اونجا عليه آمريكا شعار ميدن خوب معلومه كه براي عربستان منافع خوبي نداره و عربستان بهتر ميدونه كه از ايران دوري كنه !قرار هم بر گرفتن حق نيست و مبنا بر سازگاري است چون بااين جو داخلي اگه ايران در منافع بيرون هم هجومي عمل كند برايش مشكل پيش مي آيد وبهتره كه مصلح شناخته بشيم!
    ايراني ها از رفتار اعراب باخودشان آگاهند پس رفتنشون به اونجا هم تبعاتش به عهده ي خودشون است !

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حرف شما كاملا درسته ولي اين نظر شماست و شخصي مثل "راسل " مي آيد و يك نظريه مطرح ميكند براي دوستي كوتاه مدت مطمئن و به دور از آلودگي كه كپي صيغه است !! حتي در تفسير نمونه هم به اسم اين شخص اشاره شده است !بدون آشنايي قبلي نميتوان ازدواج درستي انجام داد اين قانون در احكام اسلامي هم براي اين قرار داده شده كه اين آَشنايي با باخبر بودن والدين دوطرف باشه تا فسادي به وجود نياد !
    اكثر دوستاني كه اينجا هستند احساساتي برخورد ميكنند و عقلاني برخورد نميكنند چون در هر موضوعي در رابطه با فلسفه ي اسلامي سريعا با احساس مقايسه ميكنند نه عقل ! مديريت بر جامعه هم لازمه اش منظق است نه فلسفه !‌
      محتوای مخفی: مشكلي نيست ! 
    البته اينجا تاپيك فلسفه هست و احساساتي برخورد كردن دوستان با مسائل زياد تعجب نداره چون فلسفه يعني منطق مخلوط با احساسات !

با حرفهاي قشنگ گفتن و احساساتي شدن جامعه به جلو نميره و فقط فساد به بار مياد و پس رفت !
    آيه هم جالبه و من هم مثل شما از اين آيه نتيجه گيري هاي عالي كردم و دوستش دارم ! چون اگر يك جامعه ناراضي است پس قيام كند و تغيير دهد و اگر ناراضي نيست پس سكوت كند و به زندگي اش ادامه دهد !
    برای من عجیبه حرف های من احساسی هست اما حرف های شما از روی فلسفه و منطق.
    تا به حال نظریه راسل رو نخونده بودم اما الان که مطالعه کردم به ابعاد دیگر قضیه هم رسیدم.
    اما با این وجود احساس من این هست که زن کمی(شاید هم بیشتر از کمی) در حقش ظلم شده و مجددا ذکر می کنم که امنیت روانی نداره.
    الان به خیلی از مسائل که مربوط به مرد می شه (مثل همین صیغه) زیاد توجه می کنند اما مثلا به مسائل حقوقی زن که بر مرد واجب است توجهی نمی شه.مثلا مرد به غیر از مهریه و نفقه باید به زن پولی بابت نگه داری فرزندان بپردازد که این در اسلام آمده(البته اسم این پول رو متاسفانه یادم نمی یاد) ولی شاید اگر یک زن تا طلاق نگیره مهریه خود را نمی تواند بگیرد.البته اگر زن در دادگاه مدعی این بشه که نفقه دریافت نکرده می تونه علاوه بر مهریه مابقی پول ها هم پس بگیره.
    اما این در حالی هست که زن باید طلاق بگیره تا به حقوق خود برسه و در حالت معمولی زن از همه ی این ها محروم است.
    من حیث المجموع به نظر من در جوامع غربی زن جایگاه ویژه تری داره علی رغم اینکه دین اسلام از نظریه های فلسفی و اجتماعی غربی جلوتر می تونه باشه!!!!
    اتفاقات خيلي فجيح تر از اين روي داده وفقط صداي كسي درنمياد چون همين تيرگي روابط باعث شده كه محافظ كارانه تر عمل شود تا مشكلي پيش نيايد ! عربستان(منظورم جهان عرب است ) با كشور ايالات متحده ي آمريكا روابط دوستانه داره اونوقت از ايران بلند ميشن ميرن اونجا عليه آمريكا شعار ميدن خوب معلومه كه براي عربستان منافع خوبي نداره و عربستان بهتر ميدونه كه از ايران دوري كنه !قرار هم بر گرفتن حق نيست و مبنا بر سازگاري است چون بااين جو داخلي اگه ايران در منافع بيرون هم هجومي عمل كند برايش مشكل پيش مي آيد وبهتره كه مصلح شناخته بشيم!
    ايراني ها از رفتار اعراب باخودشان آگاهند پس رفتنشون به اونجا هم تبعاتش به عهده ي خودشون است !
    چند روز پیش توی یکی از خبرگزاری های وابسته به دولت خوندم که نوشته بود فریاد" الموت الموت آمریکا " ایرانیان به گوش میلیون ها نفر رسید. تحلیل گر خبر هم با نوشته های خودش این صحنه رو خیلی حماسی ترسیم کرده بود تنها چیزی که با خودم گفتم این بود که اونوقت انتظار ندارید همین میلیون ها نفر بهمون توهین نکنند و تروریست نگن.مسلما این افراد به کشورهایشان برمی گردند و این قضایا رو تعریف می کنند که ایرانی ها حتی در زمان عبادت خود مرگ آمریکا رو خواستار هستند
    و مسلما طبق گفته ی شما تبعات اون هم این می شه که با ما در فرودگاه ها اینطوری برخورد می شه
    موفق باشید

12. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

تا به حال نظریه راسل رو نخونده بودم اما الان که مطالعه کردم به ابعاد دیگر قضیه هم رسیدم.
    اما با این وجود احساس من این هست که زن کمی(شاید هم بیشتر از کمی) در حقش ظلم شده و مجددا ذکر می کنم که امنیت روانی نداره.
    الان به خیلی از مسائل که مربوط به مرد می شه (مثل همین صیغه) زیاد توجه می کنند اما مثلا به مسائل حقوقی زن که بر مرد واجب است توجهی نمی شه.مثلا مرد به غیر از مهریه و نفقه باید به زن پولی بابت نگه داری فرزندان بپردازد که این در اسلام آمده(البته اسم این پول رو متاسفانه یادم نمی یاد) ولی شاید اگر یک زن تا طلاق نگیره مهریه خود را نمی تواند بگیرد.البته اگر زن در دادگاه مدعی این بشه که نفقه دریافت نکرده می تونه علاوه بر مهریه مابقی پول ها هم پس بگیره.
    اما این در حالی هست که زن باید طلاق بگیره تا به حقوق خود برسه و در حالت معمولی زن از همه ی این ها محروم است.
    من حیث المجموع به نظر من در جوامع غربی زن جایگاه ویژه تری داره علی رغم اینکه دین اسلام از نظریه های فلسفی و اجتماعی غربی جلوتر می تونه باشه!!!!

چند روز پیش توی یکی از خبرگزاری های وابسته به دولت خوندم که نوشته بود فریاد" الموت الموت آمریکا " ایرانیان به گوش میلیون ها نفر رسید. تحلیل گر خبر هم با نوشته های خودش این صحنه رو خیلی حماسی ترسیم کرده بود تنها چیزی که با خودم گفتم این بود که اونوقت انتظار ندارید همین میلیون ها نفر بهمون توهین نکنند و تروریست نگن.مسلما این افراد به کشورهایشان برمی گردند و این قضایا رو تعریف می کنند که ایرانی ها حتی در زمان عبادت خود مرگ آمریکا رو خواستار هستند
    و مسلما طبق گفته ی شما تبعات اون هم این می شه که با ما در فرودگاه ها اینطوری برخورد می شه
    موفق باشید
    من هم قبول دارم كه الان تو جامعه جايگاه زن خيلي بده و يه جورايي فاجعه است ولي يه جورايي به خود ما هم برميگرده چون ترزيق فرهنگ هوس بازي رو قبول كرديم و باعث شد كه زن تبديل به يه وسيله براي مرد بشه يعني woman! جامعه اي كه توش زياد به جنسيت توجه بشه سرآخر به پايمال شدن حقوق زن مي انجامه !
    از طرفي ديگه هم توي كشور ما زنان به حقوق خودشون آَشنا نيستند و به خاطر همين كمي دچار مشكلند و مطمئنا چون نسل آينده تحصيل كرده و به حقوق خودشون واردند خيلي راحت تر زندگي خواهند كرد (البته اگه جامعه به سمت هوس و مادي كردن زن نره !!!) چون حداقل به كمترين حقوق خود كه همون هزينه هايي كه گفتيد (مهريه ونفقه و...) است ميرسند !!!
    برای من عجیبه حرف های من احساسی هست اما حرف های شما از روی فلسفه و منطق.
    اين كنايه بود يا ابراز تعجب ؟!

14. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اين كنايه بود يا ابراز تعجب ؟!
    اظهار تعجب همراه با کنایه ای دوستانه با چاشنی طنز!!!
    امیدوارم نسل آینده(که البته ما هم جزو اونها هستیم) نا امیدم نکنند!!!

16. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

دقت کردید توی خیلی زمینه ها دین با احتیاط عمل کرده و علمای ما عقیده دارن خیلی از چیزها رو خیلی از مردم نباید بدونن
    مثلا اگر ابوذر علم سلمان رو داشت ابوذر کافر میشد چیه که در سلمان وجود داشت و در ابوذر وجود نداشت؟
    خیلی کاری با این بحثا ندارم ولی به یک نتیجه میرسیم که در فلسفه اسلامی این عقیده وجود داره که خیلی از بحثا رو نمیشه از روی عقل پذیرفت و یک راه دیگه وجود داره مشکل همه ما همینه چون عقل رو حلال تمام مشکلا می دونیم (کاری ندارم طرز فکرمون درست است یا نیست)
    در مورد همین زن همه به این نتیجه رسیدن که در جامعه ما در مورد زن یه جور اجهاف حق صورت گرفته من توی یه فروم فوق مذهبی نوشتم جواباشون اصلا جالب نبود حداقلش این بود برای من قابل قبول نبود و خیلی از بحثای این چنینیه دیگه
    فکر می کنید خودشون این جور دلیلای بچه گانه رو قبول دارن مطمئن باشید که این طور نیست هیچوقت اونها دنبال این نیستن که حقیقت رو برای ما روشن کنن بلکه می خوان مارو قانع کنن که حرفشونو بپذیریم
    ولی در جامعه کنونی نسل ما واقعا قابل قبول نیستن
    یک راهشون حقظ منافع خودشون به زور آقای y خیلی روش حساب باز کرده خوب دیگه در سطح تفکر خودشه
    ولی این کار درستی نیست امیدوارم بتونن چیز جدیدی برای ما قرار بدن
    در مورد حقوق زن در جوامع غربی هم باید گفت این چیزی که ما ازش ساختیم واقعا که شرم آوره و حقوق نیست

18. 2 کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •