تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 145 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بازخواني گفته‌هاي عوامل مختارنامه در ايام ضبط صحنه‌هاي كربلا؛
    ميرباقري: براي نشان دادن شخصيت‌هاي عاشورا بايد روضه خواند

خبرگزاري فارس: كارگردان سريال «مختارنامه» معتقد است كه هر كدام از شخصيت‌هاي عاشورا را يا نبايد نشان بدهيم و يا اگر مي‌خواهيم نشان بدهيم بايد روضه بخوانيم. روضه خواندن نه تنها عيب نيست بلكه همان رنج و لذت تراژدي كه آدم احساس مي‌كند، پايه محوري درام است.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، سال گذشته و در تاريخ 31 فروردين‌ماه به همراه رئيس سازمان صدا و سيما و جمعي از اهالي رسانه از محل لوكيشن فيلمبرداري مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» در شاهرود بازديد كرديم.
    در اين بازديد سكانس‌‌ نماز جماعت امام حسين (ع) و يارانش ضبط شد. سكانسي كه امام حسين (ع) مشغول نماز خواندن بود و لشكريان شمر به سمت آن‌ها تير پرتاب و دو محافظ از آن‌ها محافظت مي‌كردند.
    بازخواني گفت‌وگو با كارگردان و ديگر عوامل اين سريال خالي از لطف نيست كه در پي مي‌آيد:

* ميرباقري: روضه خواندن پايه محوري درام است

«داوود ميرباقري» كارگردان مجموعه تلويزيوني مختارنامه معتقد است كه هر كدام از شخصيت‌هاي عاشورا را يا نبايد نشان بدهيم و يا اگر مي‌خواهيم نشان بدهيم بايد روضه بخوانيم.
    وي گفت: روضه خواندن، نه تنها عيب نيست بلكه همان رنج و لذت تراژدي كه آدم احساس مي‌كند، پايه محوري درام است و وقتي كه تراژدي بزرگي مثل كربلا را مي‌بينيم، مي‌توانيم گريه هم بكنيم.
    ميرباقري درباره منفوريت شمر در «مختارنامه» گفت: لشكري كه حداقل 12 هزار نفر و حداكثر 70 هزار نفر دارد و يك گروه 100 نفري را محاصره مي‌كند و به هيچ كس رحم نمي‌كند، به نظر شما نبايد كراهت داشته باشد. من در اين فيلم چيزي كه از تاريخ دريافت كرده بودم اين بود كه صورت شمر لك و پيس داشته و ماحصل اين نفرت در مجموعه نشان داده مي‌شود.
    كارگردان سريال در ادامه افزود: من تا به حال كاري را كه دوست داشتم، نتوانستم بسازم و هميشه يك موج آمده و من را با خودش برده است.

* خاطره «زنده‌ياد آشتياني» از اهالي روستا

زنده‌ياد «محمدباقر آشتياني» مدير توليد اين سريال گفت: براي گرفتن صحنه‌هاي شهادت «حضرت عباس (ع)» كه مجموعا 11 دقيقه مي‌شود، حدود 20 روز زحمت كشيده شده است.
    آشتياني در ادامه خاطره‌اي از اهالي روستا گفت: براي گرفتن صحنه شهادت «حضرت عباس (ع)» از يكي از اهالي روستا زميني اجاره كرده بوديم و با او در يك قيمتي به توافق رسيديم ولي چند روز بعد تقاضاي پول بيشتري كرد. پس از صحبت‌هاي فراوان، آن فرد راضي نشد. وقتي «محمد فيلي» بازيگر نقش شمر پيش ما آمد، آن مرد گفت تو ديگه چه كسي هستي و فيلي گفت من شمر هستم. آن مرد گفت: خدا لعنتت كند سپس كاوه فتوحي، بازيگر نقش «حضرت عباس (ع)» آمد و گفت من بازيگر نقش «حضرت عباس (ع)» هستم سپس آن مرد گفت: بچه‌ام چند وقت است كه مريض است، بيا شفايش بده.

* فيلي: نقش «شمر» آن‌چنان مرا در بر مي‌گيرد كه از خودم بدم مي‌آيد

«محمد فيلي» بازيگر نقش شمر اظهار داشت: اين نقش آن‌چنان من را در بر مي‌گيرد كه از خودم بدم مي‌آيد ولي به ناچار بايد اين كار را انجام بدهم. «شمر» بايد پليديش نشان داده شود و ميرباقري طوري اين نقش را نمايش داده كه با تمام شمرهاي مختلفي كه تاكنون به تصوير كشيده شده، متفاوت است.
    وي در خصوص الگو گرفتن از نقش‌هاي ديگر گفت: من اصلا نخواستم ببينم دوستان ديگر چه كاري انجام دادند و هر كاري كه كردم خودم و با راهنمايي‌هاي داود ميرباقري صورت گرفته است همچنين اگر راهنمايي ميرباقري نبود، ممكن بود به بيراهه بروم.

* فخيم‌زاده: حيطه ساخت صحنه‌هاي كربلا خطرناك است

«مهدي فخيم‌زاده» بازيگر نقش «عمر سعد» در رابطه با حضور دوباره‌اش در اين سريال گفت: چند سال پيش تصويربرداري از من انجام شد ولي مقداري از آن باقي مانده بود و وقتي كه به من گفتند بايد سر پروژه حاضر شوي، با توجه به اينكه كار ديگري را در حال ساخت داشتم، تصميم گرفتم در تصويربرداري «مختارنامه» حاضر شوم و رفيق نيمه راه نباشم.
    وي افزود: وقتي وارد مجموعه شدم، سعي كردم خالي بيايم و به عنوان يك بازيگر ايفاي نقش كنم چون ممكن است عمر سعدي كه من تصور مي‌كنم با عمر سعد ميرباقري متفاوت باشد.
    فخيم‌زاده ادامه داد: ميرباقري از كارگردان‌هايي است كه نقش‌هايش را خوب مي‌شناسد و حتي مي‌بيند و وقتي كه خودت را در اختيارش قرار دهيد، او به همان شكلي كه ديده، شما را هدايت مي‌كند.
    بازيگر نقش عمرسعد تصريح كرد: من هيچ ولعي ندارم كه صحنه‌هاي مربوط به كربلا را بسازم چون كار سختي است و يك بار هم به من پيشنهاد شد كه نپذيرفتم و من تمايل ندارم در اين حيطه خطرناك وارد شوم همچنين به اعتقاد من امام حسين (ع) و امام رضا (ع) شهيد نشده‌اند و زنده‌اند و بين ما حضور فعال دارند و با مردم رابطه و مراوده دارند. هر كسي در ذهن خود يك امام حسين (ع) و امام رضا (ع) ترسيم كرده كه امام حسين (ع) شما با من متفاوت است ولي هر دو آن‌ها در حد بهترين صفات نيك هستند.
    وي در ادامه از صبر و تحمل فراوان ميرباقري گفت و افزود: بعد از «ولايت عشق» به كل ساختن كار تاريخي را كنار گذاشتم و از ابتدا هم نمي‌خواستم كار تاريخي بسازم و تمايل بيشتري به روز دارم.

* بازيگر نقش شمايل امام‌حسين‌(ع): بازي در اين نقش فرصت خوبي است

به گزارش فارس، «رضا ميرباقري» بازيگر نقش شمايل «امام حسين (ع)» گفت: حس خوبي دارم از اينكه اين نقش را بازي مي‌كنم و تجربه و فرصت خوبي براي من است. كارم در اين مجموعه به عنوان دستيار كارگردان شروع شد و چندي قبل تصميم گرفتند من اين نقش را بازي كنم.
    وي در ادامه اظهار داشت: اصرار نداشتم اين نقش را بازي كنم ولي تشخيص دادند اين نقش را ايفا كنم و من هم قبول كردم.

* اجراي بيش از 250 جلسه گريم روي چهره فريبرز عرب‌نيا

«عليرضا خورشيد» سرپرست اجرايي گريم سريال «مختار‌نامه» گفت: حدود 600 تست گريم در اين پروژه‌ زده شده است و در گريم بعضي شخصيت‌ها، حساسيت‌ زيادي وجود داشت تا اينكه چهره مورد نظر به دست بيايد به طور مثال «عبدالله بن زبير» كه نقش آن را «رضا كيانيان» بازي مي‌كرد، چهره‌اي كاملا آشنا براي بينندگان دارد ولي ميرباقري مي‌خواست اين چهره با چهره‌هاي ديگر متفاوت باشد همچنين اين نقش، دو پهلو است و بيننده نبايد متوجه شود كه اين نقش مثبت است يا منفي.
    وي در ادامه افزود: گريم چهره «فريبرز عرب‌‌نيا» (بازيگر نقش مختار) بيش از 250 جلسه در طول مدت‌زمان 5 سال و اندي به طول انجاميد كه مدت‌زمان هر جلسه حدود 1ساعت و ربع بوده است. اين شخص 9 مقطع گريم دارد كه شامل 3 مقطع جواني، 4 مقطع پيري، 1 مقطع زندان و 1 مقطع بيابان است.
    وي در ادامه گفت: بعضي روزها بايد ساعت 3:30 صبح و بعضي روزها ساعت 8:30 براي اجراي گريم حاضر مي‌شديم و در شلوغ‌ترين روز گريم، گروه حدودا 12 نفره گريم، بايد 22 بازيگر اصلي و 50 هنرور را گريم مي‌كرد.
    «عظيم فراين» مجري دو گريم كه پس از اتمام درس‌هايش در هنرستان مستقيما به سر اين پروژه آمده، اظهار داشت: «مختارنامه» براي من مثل يك دانشگاه بود و خيلي چيزها از آن ياد گرفتم.
    «عليرضا فتحي» مسئول بدلكاران مجموعه «مختارنامه» گفت: كساني كه به عنوان بدلكار در اين سريال كار مي‌كنند، يك دوره شش ماهه آموزشي را گذرانده‌اند و پس از انجام تست نهايي، 50 نفر از آن‌ها انتخاب شدند كه تماما اهل تهران هستند.
    «مجيد علي‌اسلام» مدير صحنه اين سريال گفت: مديرصحنه، نماينده گروه بزرگ صحنه در كنار گروه فيلمبرداري است و تمام چيز‌هايي مانند لوازم، دكوراسيون و هنرورها كه جلوي دوربين مي‌رود، بايد زير نظر ما انجام شود و چيز اضافي در صحنه وجود نداشته باشد.
    وي در خصوص تفاوت كار منشي صحنه و مدير صحنه اظهار داشت: منشي صحنه، پلان‌ها را ثبت مي‌كند و با كارگردان تعامل دارد ولي ما چيزي را كه جلوي دوربين مي‌رود، كنترل مي‌كنيم همچنين حدود 5 سال است كه در اين پروژه حضور دارم و نقش «منذر بن زبير»، پسر كوچك آل‌زبير را هم بازي كردم.

* سياهي‌لشكرها نمي‌خواستند در سپاه شمر باشند

يكي از اهالي روستاي طرود (روستاي محل فيلمبرداري در شاهرود) گفت: مردم منطقه كه در نقش‌هاي مختلف بازي مي‌كردند، دوست نداشتند در سپاه شمر قرار بگيرند و همگي مي‌خواستند از اصحاب امام حسين (ع) باشند.
    او همچنين افزود: مردم زيادي در صحنه‌هاي فيلمبرداري حاضر مي‌شوند و اين سريال تأثير خاصي روي آن‌ها گذاشته است.

به گزارش فارس، سريال «مختارنامه» داستان قيام مختار ابوعبيد ثقفي ملقب به ابواسحاق را در مقاطع مختلف زندگي وي روايت مي‌كند. شهرت مختار به خاطر قيامي است كه پس از واقعه عاشورا با هدف خون‌خواهي از شهداي كربلا توسط او شكل مي‌گيرد و در نهايت به پيروزي مي‌رسد.
    همزمان با دعوت مردم كوفه از امام حسين(ع)، مختار و مردم قبيله‌اش به طرفداري از امام، حركت خود را آغاز مي‌كنند اما عبيدالله بن زياد مختار را دستگير و روانه زندان مي‌كند. به اين ترتيب، وي در روز عاشورا در زندان است. بعد از آزادي از زندان، با شعار يالثارات الحسين به خون‌خواهي امام حسين(ع) قيام مي‌كند.
    از بازيگراني كه در اين مجموعه ايفاي نقش كرده‌اند مي‌توان به «فريبرز عرب‌نيا»، «رضا رويگري»، «عنايت شفيعي»، «ژاله علو»، «رضا كيانيان»، «محمدرضا شريفي‌نيا»، «نسرين مقانلو»، «پرويز پورحسيني»، «انوشيروان ارجمند»، «كريم اكبري مباركه»، «فريبا كوثرين، «مهدي فخيم‌زاده»، «محمد فيلي»، «‌محمد صادقي» و ... اشاره كرد.
    سريال چهل قسمتي «مختارنامه» از محصولات «الف ويژه» مركز سيما‌فيلم است كه فيلمبرداري آن از فروردين 1383 در حوالي كاشان آغاز شد.
    تهيه‌كننده اين مجموعه «محمود فلاح» و نويسنده و كارگردان آن «داود ميرباقري» است.

------------------------
    گزارش: حميد يادروج
    ------------------------

2. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نوه ی رسول خدا را قرار است نشان دهند (حضرت عباس) اونوقت از نشان دادن فرزند عمر اباء دارند
    از میرباقری که صف شکن عبور از خط قرمزهای خود ساخته است بعید بود یه همچین شخصیت محوری ای رو از داستانش حذف کنه

Last edited by bleu2u4u; 03-12-2010 at 23:28.

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این قسمت مختار مثل نینجا شده بود موقعی از آّب دراومد

5. این کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

به نظر شما این قسمت از نظر کیفی یکم پایین تر از قسمت های قبلی نبود؟یا من اینجور برداشت کردم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاید بخاطر این میگی که بقول خود میرباقری ایندفعه کمتر روضه خونده شد
    تازه تو این قسمت قهرمان سه قسمت قبلی هم دیگه نبود (میثم)
    همین خودش کلی تاثیر داشت

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

امشب چون صحنه های کربلا رو مثل هفته قبل نشون نداد یه کم سطحش پایین بود

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظر شما این قسمت از نظر کیفی یکم پایین تر از قسمت های قبلی نبود؟یا من اینجور برداشت کردم؟
    یخورده صحنه ی درگیری رو من توقع داشتم گرمتر باشه و همینطور بیرون اومدن از اب جالب نبود .. خوب عین ادم نشون میدادید دیگه ...

کلا این قسمت معمولی بود . اشکالاتی داشت.

10. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من که زیاد چیزی از این قسمت دستگیرم نشد. چون به اولش هم دیر رسیدم. حالا باید منتظر تکرارش بشینم. ولی از اون صحنه ای که نشون میداد مختار به حدی تو زندان مونده که سایر زندانیها همگی مرده ان و فقط مختار به خاطر پوست کلفتی و قدرت جسمانیش تونسته زنده بمونه خوشم اومد. خیلی صحنه ی تاثیر گذاری بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نوه ی رسول خدا را قرار است نشان دهند (حضرت عباس) اونوقت از نشان دادن فرزند عمر اباء دارند
    از میرباقری که صف شکن عبور از خط قرمزهای خود ساخته است بعید بود یه همچین شخصیت محوری ای رو از داستانش حذف کنه
    فکر نکنم دلیلش این باشه احتمالا نقش محوری تو داستان و قیام نداشته.

عبدالله بن عمر از راویان حدیث نزد اهل سنت هست و نشون دادن چهره اون فکر نکنم حتی از دید اهل سنت هم اشکالی داشته باشه. البته اگه اشتباه می کنم لطفا تصحیح کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب تا حدودی اشتباه میگویید عبدالله ابن عمر کسی بود که باعث ازادی مختار شد
    اگر او نبود مختار زنده نمی ماند
    من در اون پستم بیشتر خواستم به ترس صدا و سیما از برادر های اهل تسنن اشاره کنم
    میترسن که با نشون دادن عبدالله باعث اعتراض انها بشوند
    همونطور که در امام علی هم نشان ندادند
    فرقشان در این است که انجا اصل جنس را نشان ندادند اینجا فرعش را

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •