تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 1045 اولاول ... 53453503543549550551552553554555556557563603653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه ashoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    برای پروژه پایا ن ترم یک مشکل بزرگ دارم
    برای نوشکلمه (((( انواع حافظه RAM)))) کلمه فارسی فونت b nazanin است ولی کلمه خارجی فونت تا هما هست ولی یکمی بزرگتر از حروف فارسی هست چی کار کنم کل حروف های خارجی یک فونت باشد ودر یک اندازه تعد حرو زیاد هست و نمی شود یکی انجام داد آیا راه حلی هست
    کل متن رو انتخاب کنید و برروی متن کلیک راست کنید و گزینه ی فونت رو انتخاب کنید در صفحه ای که باز می شود در قسمت latin text اندازه ی فونت کلمات انگلیسی رو می تونید تغییر بدید و در قسمت complex script نیز می تونید اندازه فونت کلمات فارسی رو تغییر بدید .

2. این کاربر از ashoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

کل متن رو انتخاب کنید و برروی متن کلیک راست کنید و گزینه ی فونت رو انتخاب کنید در صفحه ای که باز می شود در قسمت latin text اندازه ی فونت کلمات انگلیسی رو می تونید تغییر بدید و در قسمت complex script نیز می تونید اندازه فونت کلمات فارسی رو تغییر بدید .
    یک مشکل دیگه اینکه وقتی کلیک راست می کنم در word 2010 چند صدم ثانیه میاد و می رود و اصلان نمی توانم کلیک راستی را ببینم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. من تازه عضو اینجا شدم و این اولین پستی هست که میزنم!!
    از ورد زیاد سر در نمیارم ولی الان یه کار حیاتی برام پیش اومده و اون اینکه میخوام ببینم آیا میشه تو ورد 2003 کاری کرد که وقتی مثلا متنی رو در جدول میخوام تایپ کنم یه فونت و سایز و وسط چین رو انتخاب میکنم و مینویسم ولی وقتی میخوام برم تو خونه ی بعدی فونت و سایز و وسط چین به حالت اولیه خودش برمیگرده و باید دوباره اونا رو انتخاب کنم! آیا راهی هست که دیگه برای هر خونه این کار رو نکنم و با یک کلید ترکیبی یا یک کلیک رو همون وضعیت بمونه؟(امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید)
    و یک سوال دیگه:! چه ابزاری یا نرم افزاری رو باید در ورد نصب کنم تا فایل هامو به صورت PDF ذخیره کنه؟ (حالا یا در قسمت پرینت و یا خود نرم افزار)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

موقع پرینت گرفت از صفحات ورد پیغام میده که صفحه بزرگتر از حد معموله تنظیماتشم دستکاری کردم مربوط به کاغذ ا4 که برزای پرینته تو خود ورد (print set up)ولی درست نمیشه لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. من تازه عضو اینجا شدم و این اولین پستی هست که میزنم!!
    از ورد زیاد سر در نمیارم ولی الان یه کار حیاتی برام پیش اومده و اون اینکه میخوام ببینم آیا میشه تو ورد 2003 کاری کرد که وقتی مثلا متنی رو در جدول میخوام تایپ کنم یه فونت و سایز و وسط چین رو انتخاب میکنم و مینویسم ولی وقتی میخوام برم تو خونه ی بعدی فونت و سایز و وسط چین به حالت اولیه خودش برمیگرده و باید دوباره اونا رو انتخاب کنم! آیا راهی هست که دیگه برای هر خونه این کار رو نکنم و با یک کلید ترکیبی یا یک کلیک رو همون وضعیت بمونه؟(امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید)
    و یک سوال دیگه:! چه ابزاری یا نرم افزاری رو باید در ورد نصب کنم تا فایل هامو به صورت PDF ذخیره کنه؟ (حالا یا در قسمت پرینت و یا خود نرم افزار)

کارهای دیگه ای هم میشه کرد . این مورد که خیلی اسونه .

جواب سوال دوم
    به ادرس زیر رجوع کن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام و ضمن تشکر از آقا مهدی گل. استاد من تو ورد 2003 یه لیست دارم که مثلا از 1 تا 50 به صورت عمودی نوشته. که حدودا 2 صفحه میشه. حالا میخوام نصفش رو بیارم رو بروی 1 تا 25 که همش بیاد تو یه صفحه (یعنی 1 تا 25 ،سمت چپ و 26 تا 50 سمت راست صفحه) آیا امکان پذیر هست؟ چه طوری؟
    البته لیست آماده هست و من تو ورد کپی میکنم (یعنی میخوام با کلید Space این کار رو که گفتم نکنم)
    فقط خواهشا اگه قراره تنظیماتی رو اعمال کنم، کامل توضیح بدید

داره خودمونی میشه ashoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک مشکل دیگه اینکه وقتی کلیک راست می کنم در word 2010 چند صدم ثانیه میاد و می رود و اصلان نمی توانم کلیک راستی را ببینم
    شما می تونید بعد از انتخاب متن از کلید های ترکیبی ctrl + D استفاده کنید .

10. این کاربر از ashoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام و ضمن تشکر از آقا مهدی گل. استاد من تو ورد 2003 یه لیست دارم که مثلا از 1 تا 50 به صورت عمودی نوشته. که حدودا 2 صفحه میشه. حالا میخوام نصفش رو بیارم رو بروی 1 تا 25 که همش بیاد تو یه صفحه (یعنی 1 تا 25 ،سمت چپ و 26 تا 50 سمت راست صفحه) آیا امکان پذیر هست؟ چه طوری؟
    البته لیست آماده هست و من تو ورد کپی میکنم (یعنی میخوام با کلید Space این کار رو که گفتم نکنم)
    فقط خواهشا اگه قراره تنظیماتی رو اعمال کنم، کامل توضیح بدید

در این صورت شما باید یک صفحه را به حالت دو ستونه تبدیل کنید .

ابتدا به منوی Format رفته و روی Columns کلیک کنید و از صفحه باز شده در قسمت بالا گزینه Two را انتخاب کنید و روی دکمه ok کلیک کنید .
    حالا صفحه شما به 2 تا ستون تقسیم شده که میتونید 1 تا 25 را در سمت راست و 26 تا 50 را در سمت چپ قرار بدید .

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام خدمت استادان گل . ببخشید که هی مزاحم میشم!!! میخواستم بپرسم که آیا در ورد 2003 میشه یه نمونه کلی برای انجام کار ها در نظر گرفت؟! یعنی مثلا من میخوام چندیدن متن رو به یک شکل در بیاورم و مثلا وقتی متن جدید رو وارد میکنم هی باید background رو انتخاب کنم و یا فونت و ستون بندی کنم و خیلی چیزهای دیگه..!! میخوام ببینم میشه یه قالب درست کرد و وقتی متن رو توش وارد میکنم(Paste میکنم) خودش تغییرات رو اعمال بده.
    ببخشید سوال یه کم گیج کننده بود!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت استادان گل . ببخشید که هی مزاحم میشم!!! میخواستم بپرسم که آیا در ورد 2003 میشه یه نمونه کلی برای انجام کار ها در نظر گرفت؟! یعنی مثلا من میخوام چندیدن متن رو به یک شکل در بیاورم و مثلا وقتی متن جدید رو وارد میکنم هی باید background رو انتخاب کنم و یا فونت و ستون بندی کنم و خیلی چیزهای دیگه..!! میخوام ببینم میشه یه قالب درست کرد و وقتی متن رو توش وارد میکنم(Paste میکنم) خودش تغییرات رو اعمال بده.
    ببخشید سوال یه کم گیج کننده بود!

اصلا توی خدمات کامپیوتری ها همین کار را انجام میدن .

یه نمونه درست می کنند و فونت و سایر قسمتهاش را تنظیم می کنند . بعد هر کی مقاله یا یه چیزی شبیه به اون خواست متن اونا پاک می کنند و متن جدید را داخل اون می نویسیند .
    با این کار دیگه همش نیاز نیست یک سری تنظیمات را تکراری انجام بدیم .

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •