راستش قصد دارم مباحث مربوط به سرور رو ياد بگيرم.يکی از دوستام گفت که بايد لينوکس يا ويندوز سرور رو نصب کنی و با يکيشون راهت رو ادامه بدی.خواستم اينو مطرح کنم کار با کدومشون رو بيشتر قبول داريد؟
راستش قصد دارم مباحث مربوط به سرور رو ياد بگيرم.يکی از دوستام گفت که بايد لينوکس يا ويندوز سرور رو نصب کنی و با يکيشون راهت رو ادامه بدی.خواستم اينو مطرح کنم کار با کدومشون رو بيشتر قبول داريد؟
جفتش خوبه سعی کن اروم و اهسته جفتشو یاد بگیری هیچ عجله ای هم نیست .
یه ویندوز 2000 یا 2000 نصب کن و کتاب و ویدئوهاشو بگیر مطالعه کن و تست کن ..
بعد برو سراغ لینوکس ..
با سلام
در ادامه ي حرف دوستمون dsa dsa اگه بخوايد در شركت هاي بزرگ و حرفه اي بخوايد باشيد اونجاها لينوكس رو بايد فول باشيد.
چون استفاده ي عمدشون سيستم عامل لينوكس هست كمپاني هاي درست و بزرگ
موفق باشيد.
اگر میخوای داخل ایران کار کنی Windows بهتره.
تک و توک شرکتهایی رو دیدم که لینوکس استفاده کنن.
اما به نظرم یادگیری هر دوش در کنار هم خوبه.
ولی بهتره بسته به نیازت یادش بگیری.
علاوه بر ویندوز و لینوکس، Mac Server Side هم قابلیتهای به سزایی برای ایجاد شبکههای متوسط داره
لینوکس اصولاً به خاطر متن باز بودنش، مقبولیت بیشتری داره و پرتابل بودنش
اما تو ویندوز یه مقدار محدودیت وجود داره مثل سنگین بودن خود سیستم عامل، شخصی تر بودنش نسبت به لینوکس و غیره
ولی اگه بخوایم جمعبندی کنیم نظر شخصیم به ویندوز هست ( به خاطر شرایط فعلی ایران )
ميشه در مورد متن باز بودن توضيح بدين که يعنی چی؟
سلام ، برنامه های متن باز (Open Source) برنامه هایی هستن که سازنده اصلی ، هسته ی اصلی رو قفل نمیکنه و به برنامه نویس های دیگه اجازه میده که هسته اون رو تغییر بدن و واسه خودشون پخش کنن و دیگه نیازی به ه*گ کردنشون نیست.
برای مثال ویندوزهای اورجینال فقط و فقط توسط خود مایکروسافت ارائه میشه و به کسی اجازه ی دستکاری و پخش رسمی رو نمیده. ولی در مقابل درحال حاضر چندین ورژن مختلف از لینوکس موجوده.
فکر کنم متن باز بودن رو متوجه شدم.يه جوری سيستم عامل سليقه ای درکش کردم.ولی چه دليلی داره که باعث برتريش به ويندوز سرور بشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)