تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: هاردم کار نمیکنه WD MyPassport Essential 160GB

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Namdarian عزیز ممنون بابت اینکه این چند روز همفکری میکردی ، دوست من ، من توی قشمم و ما اینجا زیاد با گارانت و این حرفا سروکار نداریم و این هارد هم برای دوست من هستش که از این جور جنسها داره و اونم بهم گفته اگه درستش کنم نصف قیمت بردارم منم نه به خاطر پول بلکه میخوام یه تجربه ای برام بشه . پس لطفا بگو چطور بازش کنم و به لپتاب وصل کنم ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام . هاردهای اکسترنال از هر مدل و رقم , اندازه که باشند . در اصل هاردهای اینترنال معمولی 3.5 یا 2.5 اینچی هستند که داخل قوطی قرار داده شدند و مدار مبدل دارند . باید ببینید درب یا قاب باز شدنش کجاست و باز کنید سپس هارد را راحت دربیاورید .
    بعد یک لپتاپ پیدا میکنید و هارد خودش را خارج کرده و ان هاردتان را در جای ان میگذارید و با cd ویندوز بوت میکنید تا برسید به مرحله ی پارتیشن بندی و پارتیشن بندی کردن .

3. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی دوست گلم ،میگما هیچ پیچی روی کاور هارد نیست و هیچ جای بخصوصی نداره که بتونم بازش کنم اگه میخوای عکسشو بزارم شاید بهتر متوجه بشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببین دوست عزیز منم دو تا وسترن دارم البته اکسترنال بزرگ . هیچ جای باز شدن در ظاهر ندارند ولی در اینجا نشان داده چطور باید باز ککنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای مدلهای پاسپورتی هم باید با یک آچار پیچ گوشتی یی چیزی بیندازی و درب قاب مانند را باز کنی . از گوگل کمک بگیر .

6. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کد:
    How to open the Western Digital “My Passport” Drive.

December 8th, 2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Step 1. Don’t bother. As there are “user serviceable parts inside.”
    Step 2. Well if you insist on opening this piece of crud, the actual steps follow.
    Step 1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    - using a blunt, thin object (say a small screwdriver), slide it along the gap between the “body” and the “case”.
    - work the screwdriver around the edge.
    Step 2
    - slide the body away from the case

Step 2a
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (the drive separated from the case)
    Step 3
    Drive details
    Model: WD5000BMVU-11A08S0
    Why I don’t like it?: It was a SATA drive which Western Digital has grafted a permanent USB interface. It sucks.

8. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ویدئوهایی که روش باز کردن انرا نشان میدهد هم زیاد است
    Disassembly of the Western Digital My Passport

کد:
    How to: Opening a WD My Passport Portable Hard Drive

کد:
    How to: Open a WD My Passport Hard Drive Portable

کد:
    و.....

10. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من بازم ممنون بابت راهنماییهای واقعا خوبت ، میگما من هارد رو با کمک شما دوست گرامی در آوردم ولی نمیدونم چطور هارد لپتاب رو در بیارم و اینو جایگزینش بکنم 2 تا عکس از هارد و پشت لپتاب گزاشتم ببین چیزی میفهمی راستی نمیشه این هارد رو به سیستم خونه وصل کنم؟ اینجوری دردسرش کمتره مرسی:
    1. هارد اکسترنال :

2. پشت لپتاب :

Last edited by mansour5550; 02-12-2010 at 04:05.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خیلی راحت هارد لپتاپ را که در پایین راست عکس نمایان است با برداشتن پوشش نازک و باز کردن پیچ در صورتیکه جود داشت و با قدری کشیدن به بیرون دربیاورید و اکسترنال را جاش جا بزنید . مثل اب خوردن است
    به سیستم دسکتاپ هم شاید شد وصل کنید . کابل ساتا لازم دارد و ولتاژش را اگر بتوانید از همان پورت USB تأمین کنی حل است . یا از راه خود همان کیس هارد که بازش کرده اید و البته به پورت USB هم باید وصل کنید تا برق بگیرد . ولی اینکار را اصلاً توصیه نمیکنم چون جا زدنش داخل لپتاپ از هر کار دیگری ساده تر است . برای بار اول یکمی تلاش لازم دارد.......

13. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون دوست من ،میگما منظورتون از اینکه میگین به سیستک دسکتاپ وصل نکنم چیه؟ مشکلی برای هارد پیش میاد؟ اگر مشکلی نداره که به همون سیستم خودم وصلش بکنم آخه خیلی راحت تره .روی هارد لپتابم یه برچسب داره که فکر کنم باید پاره بشه یه خورده قلق داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون دوست من ،میگما منظورتون از اینکه میگین به سیستک دسکتاپ وصل نکنم چیه؟ مشکلی برای هارد پیش میاد؟ اگر مشکلی نداره که به همون سیستم خودم وصلش بکنم آخه خیلی راحت تره .روی هارد لپتابم یه برچسب داره که فکر کنم باید پاره بشه یه خورده قلق داره
    شما اگر ان هارد را از راه کابل ساتا به مادربورد سیستم دسکتاپتان وصل کنید از چه راهی میخواهید برق هارد را تأمین کنید ؟ ولتاژ مورد نیازش روی خودش نوشته شده و در حالتیکه بوسیله ی کابل ساتا وصل کنید باید فکر تأمین ولتاژش هم باشید

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

.روی هارد لپتابم یه برچسب داره که فکر کنم باید پاره بشه یه خورده قلق داره
    نباید چیز مهمی باشد

16. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •