این جور چیزا بچه و بزرگ نداره!
منظورم به شما نیست ، کلا میگم...
میشناسم کسایی رو که 2 برابر من سن دارن بعد میان از خاطرات کورس مثلا دیروز و پریروزشون تعریف میکنن!
کلا این اخلاق چیزی نیست(البته به نظر من!)که بخواد با نصیحت درست بشه!
البته اونی که باید بگیره میگیره!وگرنه خب از اول معلومه بد بده ، خوبم خوبه!هرچند نسبی!
ولی من دیگه کلا این اخلاق رو گذاشتم کنار...
البته بعضی وقتا موقع رانندگی هوایی میشم که مثلا اینو بگیرم ، اونو بگیرم ولی به قول معروف گفتنی کار پرخطر نمیکنم!
چون تجربه ی خوبی ندارم!
بالاخره وقتی کسی پشت فرمون میشینه مسئولیت گردنشه و باید احتیاط کنه...
==========
نتیجه ی اخلاقی اینکه : نکنید اینکارارو ، نکنید که عاقبت نداره!
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
ولی جدی عجب تاپیک جالبی شده!

!
!
جواب بصورت نقل قول
!
.gif)
هركاري كردم روشن نشد...اينقدر ترسيدم گفتم زدم ماشين گرون قيمت طرف رو خراب كردم رفت.gif)
.gif)

بهش اشاره كردم بزن كنار ولي توجه نكرد . دستم رو كم كم دادم طرفش تا مجبور شد بايسته پياده شدم گفتم من معذرت ميخوام كه آينه مو شكستيد ببخشيد كه فرار كرديد دنبالتون كردم گفت خوب ببخشيد شد ديگه گفتم اها شد ديگه ... فرار كردنتون چي بود همون موقع اگه ايستاده بوديد عذر خواهي كرده بوديد بيخيال ميشدم ولي حالا نه گفت خوب حالا ميگي چكار كنم گفتم بايد خسارت بدي گفت چقدر ميشه گفتم نميدونم بايد سوال كنيم از يدكيها گفت باشه بريم گفتم بيا با ماشين من بريم چون حقيقتش ميترسم دوباره در بري گفت نه تو پشت من بيا گفتم نه نميشه ماشينت رو پارك كن بعد برميگردونمت. بالاخره راضيش كردمو سوار شد رفتيم به سمت يدكي فروشها گفتم حالا چرا فرار كردي گفت ترسيدم گفتم واسه چي مگه ميخواستم بخورمت گفت ديگه شد ( با اخم) خلاصه رسيديم به يه يدكي و آينه رو خريدم اومدم گفتم شده 35 تومن گفت چه خبره مگه سر گردنه است گفتم برو سوال كن گفت بهر حال هرچي باشه من 20 تومن بيشتر نميدم گفتم اومدي و نسازي تازه بخواي اينجوري تا كني با پول بنزينو معطلي و ... يه 50 تومني افتادي اونم ديد گير بد آدمي افتاده با صد تا غر و لند پولو داد در اومد گفت من كه راضي نيستم پول زوره منم هيچي نگفتم پيش خودم گفتم يك حالي ازت بگيرم كه خودت حال كني