نه آرمین جان ap2.5 نداره راحت میشه بازی کرد البته الان که دیگه lt+ اومده همرو میشه راحت بازی کرد
نه آرمین جان ap2.5 نداره راحت میشه بازی کرد البته الان که دیگه lt+ اومده همرو میشه راحت بازی کرد
من بازیو گرفتم ، شاید اولین بازیی باشه که بعد از 15 دقیقه بازی دیگه امکان نداره تو دستگاه بزارمش ، اصطحلاک دستگاه زیاد میشه دیگه !!
گرافیک شاید بسیار بسیار بسیار معمولی باشه اما گیم پلی فاجعه به تمام معناست ، واقعا مرحله اول بازی مزخرفترین تیکه ای بود که بازی کرده بودم !! نمیدونم بازی از فیلمه یا نه اما اگه از فیلم باشه مشخصه که یک افتضاح دیگه تو فیلم ها رخ داده !! کلا نوع روایت بازی با کتاب فرق داره. من علیرغم اینکه تمام قسمت های سری افتضاح بودن همرو تحمل کردمو تموم کردم اما مطمئنم دیگه طرف اینم نمیرم
آرمین خان خوب شد اطلاع رسانی کردی...
حدث میزدم بازی فاجعه از آب در بیاد ولی باز می خواستم ریسک کنم بگیرمش!ولی دیگه الان مطمئن شدم بازی فوق العاده مضحک از آب در اومده
+
TNX
سلام
من تا حالا هیچ سری از بازی های هری پاتر رو نگرفتم . چون اعتقاد دارم بازی که از رو فیلمه و فیلم از رو بازی هیچ وقت جالب نمیشه ( از خودم در نیووردم ، بش رسیدم ، تجربه ی شخصی دارم ) . بنابراین تا حالا نگرفتم . الانم می خواستم برای اولین بار برم که با دیدن نقد و اظهار نظر دوستان مطمئن شدم که تا حالا کار درستی انجام دادم و بهتره همین رویه رو پیش بگیرم.
بله دقیقا... واسه همینه که از هری پاتر 5 به اینطرف گند زده شد توی هری پاتر هری پاتر 4 واقعا تمیز ساخته شده بود اصلا یه حال دیگه داشت 5 هم برای یک بار خوب بود و کار جالبی بود که هاگوارتز رو شبیه سازی کرده بود ولی تکرار این کار توی نسخه های 6 و 7 دیگه خزش کرد...
به هر حال منم از یکی نسخه PC رو گرفتم فایل های ایمیجش رو ریخت رو فلش بود آشنا بود مفتکی تموم شد برامبرم ببنم برایت لایت چه گندی زده
![]()
من بالاخره بازی رو امروز نصب کردم و از دیدن این بازی رسما شوکه شدم باورم نمیشد که بازی این شکلی باشه... به طرز هولناکی بازی مضخرف هست شاید بشه از این بازی به عنوان مضحک و مضخرف ترین بازی تاریخ یاد کرد... شدیدا... من می خواستم بازی رو نقد کنم ولی دیدم نقد کنم با ارفاق صفر می گیره!
واقعا نمره واقعی بازی کمتر از صفر هست! حتی از روی داستان و فیلم هم تبعیت نکرده به نظرم فایتینگش شدیدا مضخرف هست. گرافیک بازی کمتر از نسخه های پیشین هست و بهبود گرافیکی اون به سمت منفی بوده بازی که گرافیکش از بازی سال 2004 هم کمتره فریم فریم میشه روی رزولیشن 1024 در 768
نمراتی که من به بازی می دم
گیم پلی : 0 / 10
کنترل : 0 / 10
گرافیک : 1 / 10
صدا گذاری 7 / 10
داستان : 7 / 10
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
معدل 3 / 10
اوه اوه ...
دیگه وققتی تو بیای اینجوری بگی با این همه علاقه ، معلومه چه شاهکاریه .
اسما و رسما از خرید بازی پشیمون شدم .
بله... تازه فیلم رو هم اسپویل می کنه... چون صحنه هایی از فیلم رو به صورت دمو وسطاش نشون میده البته کامپیوتری هست ولی از روی سکانس های فیلم اصلی برگرفته شده... من هنوز فیلمش رو هم نگرفتم چون روی پرده اس... به هر حال نمیدونم چطور باید بازی کنم... مجبورم چون تا حالا سابقه نداشته بازی هری پاتر رو تموم نکنم
باوو...آرمین جان یکم ارفاقتو بیشتر کن...بنده خدا اسمش بازیه دسته بیل که نیست!: دی
معدلی که دادی خیلی خاصه جون خودم..!
+
کلآ هدف از ساخت این بازی چی بوده من موندم!فقط یک آبرو ریزی برای عنوان هری پاتر هست و تمام
آقا من یه سوال برام پیش اومده:
صدای شخصیت ها توی بازی رو شخصیت های فیلم گفتن؟
صدای هرمیون شبیه خرخر بید کتک زنه صدای هری هم انگار صدایه یه بچه 10 سالس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)