تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 38 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 374

نام تاپيک: ◄◄ اتــــاق آمــــار و احــــتــــمــــال ►►

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

خب پسر خوب!! آخه اینم شد مساله که به خاطرش کاسه ی چه کنم چه کنم گرفتی دستت؟ خب به اندازه ی حداقل هر ظرف، توپ بنداز توش تا دیگه خیالت از بابت برآورده شدن شرط راحت بشه. بعد با باقیمونده ی توپها کار کن. به همین راحتی!
    نشد که بشه...نگاه کن...خوب درست من حداقل هامو میزارم تو هر جعبه....11 توپ میره....میمونه 9 تا...خوب من نمیدونم باید چطوری بنویسم.....الان میشه 11*9.....یا 11*!9...//؟ترکیب باید برم...؟؟ترتیب باید برم....

یه سوال برات مطرح میکنم که ذهنت رو هم کمی باز میکنه. لطفا روش فکر کن و جواب بده:
    چشم...
    راه پله ای بین طبقه ی اول و دوم یک ساختمان وجود دارد که 30 تا پله دارد. قورباغه ای روی پله ی شماره ی 1 ایستاده است. این قورباغه با هر بار پرش به سمت پله های بالاتر، هر تعداد پله ای را که بخواهد میتواند طی کند. به طور مثال حتی میتواند یکضرب و با اولین پرش، روی پله ی 30 ام فرود آید. با این حساب این قورباغه به چند طریق ممکن میتواند از پله ی شماره ی 1 به پله ی شماره ی 30 برسد؟
    خوب چون از پله اول شروع میکنه 29تا پله داریم...اگه اشتباه نکنم و ناامیدت نکنم....میشه !29...؟؟/درسته..؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

نشد که بشه...نگاه کن...خوب درست من حداقل هامو میزارم تو هر جعبه....11 توپ میره....میمونه 9 تا...خوب من نمیدونم باید چطوری بنویسم.....الان میشه 11*9.....یا 11*!9...//؟ترکیب باید برم...؟؟ترتیب باید برم....
    11 تا توپ که رفته. دیگه 11 رو از کجا آوردی؟ الان فرض کن که 9 تا توپ داری و 4 تا ظرف خالی که هیچ محدودیت و شرطی هم برای پر کردنشون وجود نداره. به چند طریق ممکن میتونی این 9 تا توپ رو تو این ظرفها بندازی؟

خوب چون از پله اول شروع میکنه 29تا پله داریم...اگه اشتباه نکنم و ناامیدت نکنم....میشه !29...؟؟/درسته..؟
    20 سوالی که نپرسیدم که شما اینطوری جواب میدی راه حل؟؟

موفق باشین.
    89/9/7

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

11 تا توپ که رفته. دیگه 11 رو از کجا آوردی؟ الان فرض کن که 9 تا توپ داری و 4 تا ظرف خالی که هیچ محدودیت و شرطی هم برای پر کردنشون وجود نداره. به چند طریق ممکن میتونی این 9 تا توپ رو تو این ظرفها بندازی؟
    خوب میشه4 به توان 9...

20 سوالی که نپرسیدم که شما اینطوری جواب میدی راه حل؟؟
    راه حل خوب ذهنی که حساب نکردم...توی بقیه مسایل هم همینطوری بود حساب میکنیم دیگه....راه حل میشه براش گفت 29 تا خونه داریم...توی اولی 29تا..دومی.....28..تا....به همین شکل....

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

چه عجب! بالاخره یکمی امیدوارم کردی

راه حل خوب ذهنی که حساب نکردم...توی بقیه مسایل هم همینطوری بود حساب میکنیم دیگه....راه حل میشه براش گفت 29 تا خونه داریم...توی اولی 29تا..دومی.....28..تا....به همین شکل....
    باز دوباره که داری منو ناامید میکنی alone جان نکن این کار رو ... جان من جوابی رو که میخوای بگی، قبلش یه بار پیش خودت ورنداز کن ببین اصلا معقوله ... توی خونه ی اول 29 حالت داریم ؟؟؟؟؟؟ 29 حالت چی؟؟

موفق باشین
    89/9/8
    Last edited by davy jones; 29-11-2010 at 21:09.

5. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

چه عجب! بالاخره یکمی امیدوارم کردی
    تشویق....یعنی جواب اش همین میشه..؟؟

باز دوباره که داری منو ناامید میکنی alone جان نکن این کار رو ... جان من جوابی رو که میخوای بگی، قبلش یه بار پیش خودت ورنداز کن ببین اصلا معقوله ... توی خونه ی اول 29 حالت داریم ؟؟؟؟؟؟ 29 حالت چی؟؟
    29 حالت چیه...؟؟دارم فاکتوریل رو میگم....29*28*27ووووو

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

تشویق....یعنی جواب اش همین میشه..؟؟

29 حالت چیه...؟؟دارم فاکتوریل رو میگم....29*28*27ووووو
    جواب قسمت الف همین میشه ولی برای قسمت ب باید یکم بیشتر دقت کنی چون اینبار میتونی از همون اول در یکی از ظرفها اصلا توپ نریزی
    ------------
    دوست خوب من!! چرا احساس کردی که ممکنه من تعریف فاکتوریل رو بلد نباشم؟؟ شما نمیخواد به من فاکتوریل رو یاد بدی. لطفا راه حلت رو اصلاح کن. ضمنا جواب قبلیتون هم غلطه.

موفق باشین.
    89/9/8

8. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

جواب قسمت الف همین میشه
    چه عجب یه چیزی رو درست جواب دادم..
    ولی برای قسمت ب باید یکم بیشتر دقت کنی چون اینبار میتونی از همون اول در یکی از ظرفها اصلا توپ نریزی
    برای قسمت دوم....گفته حداقل 3 فعالیت...یعنی از 4 جعبه 3تارو پر کنیم..خوب میتونیم به چنیدن حالت این 3 تارو پرکنیم....چون گفته فعالیت ها 2......2......3.......4..میلیونی.....کدو م رو بزاریم تتو جعبه.؟؟مثلا اگه من 2و2و3 رو انتخاب کنم....با 2و224...خوب فرق داره...------------
    دوست خوب من!! چرا احساس کردی که ممکنه من تعریف فاکتوریل رو بلد نباشم؟؟
    نه بابا من اصلا منظورم این نبود....فکر کردم درست توضیح ندادم..میخواستم کامل توضیح میدادم.
    . لطفا راه حلت رو اصلاح کن. ضمنا جواب قبلیتون هم غلطه.
    نمیدونم.....

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

برای قسمت دوم....گفته حداقل 3 فعالیت...یعنی از 4 جعبه 3تارو پر کنیم..خوب میتونیم به چنیدن حالت این 3 تارو پرکنیم....چون گفته فعالیت ها 2......2......3.......4..میلیونی.....کدو م رو بزاریم تتو جعبه.؟؟مثلا اگه من 2و2و3 رو انتخاب کنم....با 2و224...خوب فرق داره...------------
    خب خودت که داری به جواب اشاره میکنی دیگه. حالاتی که از هم متفاوته رو جدا کن. (چند تا حالت متفاوت ممکنه داشته باشیم؟) روش حل هر کدوم از حالت ها هم شبیه قسمت الف خواهد بود.
    نه بابا من اصلا منظورم این نبود....فکر کردم درست توضیح ندادم..میخواستم کامل توضیح میدادم.
    نمیدونم.....
    میتونم ازت بپرسم جواب قسمت الف رو که بالاخره درست گفتی چه طوری بدست آوردی؟ اگه واقعا با استدلال به اون جواب رسیده باشی، حل این مساله ای که بنده طرح کردم هم مشابه همون استدلال رو لازم داره

موفق باشین.
    89/9/9

11. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

.
    (چند تا حالت متفاوت ممکنه داشته باشیم؟)
    4 حالت دیگه....اما خوب نمیدونم باید ترتیب بریم.؟؟
    میتونم ازت بپرسم جواب قسمت الف رو که بالاخره درست گفتی چه طوری بدست آوردی؟
    فکر کردم خوب.(چه حس غریبی بود).ا
    گه واقعا با استدلال به اون جواب رسیده باشی، حل این مساله ای که بنده طرح کردم هم مشابه همون استدلال رو لازم داره
    نگاه کن.....خوب اون مثلا تعدادی مهره بود تو تعدای جعبه...محدودیت هم نداشت .پس از راه r..به توانn..جواب میداد.......اما این یه قورباغه اس و 30 تا پله...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

.4 حالت دیگه....اما خوب نمیدونم باید ترتیب بریم.؟؟
    فکر کردم خوب.(چه حس غریبی بود).
    نگاه کن.....خوب اون مثلا تعدادی مهره بود تو تعدای جعبه...محدودیت هم نداشت .پس از راه r..به توانn..جواب میداد.......اما این یه قورباغه اس و 30 تا پله...
    اولا که اگه دقت کنی 5 حالته (میتونی هیچ ظرفی رو حذف نکنی. چرا که تو سوال گفته حداقل 3 فعالیت از 4 فعالیت. پس حالت 4 ظرف قسمت الف هم کماکان باید لحاظ بشه) ثانیا در هر قسمت حداقل های لازمه رو مثل قبل ارضا میکنی و با بقیه ی توپها مساله ای بدون شرط رو حل میکنی. دقیقا مثل کاری که ما برای قسمت الف کردیم منتها این دفعه باید 5 مرحله این کار رو با شرایط حداقلی متفاوت انجام بدیم.

-------------------

خب منم میخوام که فکرات رو برام توضیح بدی. چطوری استدلال کردی؟

-----------------

راهنمایی: خودت رو جای قورباغه فرض کن و با خودت بگو الان میخوام از پله ی شماره ی 1 بپرم. برای فرود اومدن در همون پرش اول با خودت بگو: روی پله ی شماره ی 2 میتونم فرود بیام یا نه؟ روی پله ی شماره ی 3 میتونم فرود بیام یا نه؟ و ...

موفق باشین.
    89/9/9
    Last edited by davy jones; 30-11-2010 at 22:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •