تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: IBM Lenovo IdeaPad Y560 یا HP Pavilion DV6-2170 یا HP Pavilion DV6-3052 NR

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    بهترين گزينه lenovo هست هم كانفيگ بالايي داره هم قيمت خيلي مناسبي داره . ارزش نداره به خاطر 2 گيگ رم بيشتر 100 هزار تومن بيشتر هزينه كنيد و همچنين گرافيك ضعيف تري نسبت به رقيب خودش داره .
    شما هروقت بخواين ميتونين رم را ارتقا بدين اما گرافيك را هيچوقت نميتونيين . حالا بازم با خودتون.
    در ضمن اكثر ايراني ها از ويندوز 32 بيت استفاده ميكنند كه سيستم عامل فقط 3 گيگ را ميشناسه عملا همون 4 گيگ هم زياده شما lenovo بگير خيالت راحت باشه توي قسمت بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها ميتونيد به كلوپ lenovo y560 هم مراجعه كنيد و از كساني ك اين مدل را دارن مشاوره بگيريد
    من خودم Asus N61 JQ دارم از لپ تاپم راضي هستم كانفيگ N61 تقريبا با لنووو برابر اما بعضي امكانات را كم داره مثلا : بلوري رام...USB3 .... صفحه نمايش بزرگ تر و ....
    اصلا رو حرف هاي تعصبي ديگران به خاطر تبليغ يك برند خاص توجه نكنيد همه لپ تاپ ها خوبي ها و بدي هايي دارند بهترين گزينه را نسبت به كار خودتون انتخاب كنيد و بخريد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من از برند hp خوشم میاد و لپ تاپ های نسبتا خوبی هم داره ، با HP Pavilion DV6-2170 هم کار کردم!

ولی lenovo y560 یه اسطوره ی واقعیه شک نکنید!

خودمم acer دارم تا الان خوب بوده ، ولی دارم همین مدل (Lenovo Y560-i5) رو در آینده ای نزدیک می خرم !

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •