تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 1137 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ولی اولویت من برای گسسته ،گاج سفیده.به نظر من از فار بهتره
    گسسته من دو تا مبتکران دیدم تا حالا ! یکی محمود نصیری یکی هم موسوی ! گاج ازینا بهتره ؟
    البته تستی بودنش شاید بگید فرق میکنه اما به نظر من این دو تا درس (جبر و گسسته) تستی و تشریحیشون فرقش خیلی کمه .

2. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها راسته که ترم اول سال سوم نهاییه؟ تو کنکور تاثیر داره؟
    نخير اين امتحانات دي ماه براي ما هستن كه بزرگسال درس ميخونيم . يعني از مهر تا دي بايد همه كتاب رو بخونيم و امتحان بديم .
    براي شما همون سال-واحدي هست و همه كتاب ها رو در طول سال طي 2 ترم ميخونين

4. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

3

گسسته من دو تا مبتکران دیدم تا حالا ! یکی محمود نصیری یکی هم موسوی ! گاج ازینا بهتره ؟
    البته تستی بودنش شاید بگید فرق میکنه اما به نظر من این دو تا درس (جبر و گسسته) تستی و تشریحیشون فرقش خیلی کمه .
    گاج سفید برای گسسته فکر کنم بیشتر طرفدار داره. البته قبول دارم موسوی ، عطاصادقی ، نصیری ،مولفهای خیلی مسلطی هستند اما فکر کنم گاج سفید، کار داوطلبان کنکور رو برای این درس بهتر راه میندازه.

البته من برای جبر و احتمال سوم از کتاب جدا استفاده میکنم . از مبتکران. مولفهاش هم فرهاد ابوالقاسمی و عطا صادقی هستند که من عاشق هرجفتشونم.
    من برای تشریحی خیلی خوب خوندم برای نهایی و معلممون هم خیلی خوب کار کرد برای امتحان نهایی. جبرمو در امتحان نهایی امسال 20 شدم.ولی باید اعتراف کنم که تستهای احتمال منو ترسونده.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

گاج سفید برای گسسته فکر کنم بیشتر طرفدار داره. البته قبول دارم موسوی ، عطاصادقی ، نصیری ،مولفهای خیلی مسلطی هستند اما فکر کنم گاج سفید، کار داوطلبان کنکور رو برای این درس بهتر راه میندازه.

البته من برای جبر و احتمال سوم از کتاب جدا استفاده میکنم . از مبتکران. مولفهاش هم فرهاد ابوالقاسمی و عطا صادقی هستند که من عاشق هرجفتشونم.
    من برای تشریحی خیلی خوب خوندم برای نهایی و معلممون هم خیلی خوب کار کرد برای امتحان نهایی. جبرمو در امتحان نهایی امسال 20 شدم.ولی باید اعتراف کنم که تستهای احتمال منو ترسونده.
    این کتاب هایی که فرمودید من فک می کنم که آبی قلمچی بهترین گزینه باشه به جای این کتاب ها

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salam belakhare ye tajrobiam omad injaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doste aziz va bachehaye gole tajrobi man ghablantara ham beheton gofte bodaam ke genetic e takhte siah alieeeeeeee bod ama TA GHABL AZ CHAPE IN SHAHKARE RAMZINE vaghean hich ketabi ro dastesh nist fogholade kamel o por mohtava o ravvvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooon neveshte shode plz berid aval pdf e in ketab o ya khodesho bebinin to ketabforoshy bad entekhab konin
    taze alave bar mitoz o mioz o dna o hale masael e ziste 2 hame masaele genetic e jamiatha ro ham dare ba ye raveshe tooooooooooooooooop
    baghiye zistasham ke mishe zist 1 o 2 hatman bebin
    dr pedram e farhadian mikhamettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttt
    age khondi o kaf kardi ham nazar bede ham be baghie moarefi kon ham bego dast marizad farhadian
    boro genetic e ramzina ro begir taze mifahmi zist o genetic chyeeeeee
    فکر کنم اغلب بچه ها متن شما رو نخوندن چون اینجا فنگلیش نوشتن ممنوعه
    ولی من خودم به شخصه بررسی کردم بین رمزینه و تخته سیاه تنها مزیت تخته سیاه کتاب کلاس بودنشه در بقیه حالات پا به پای هم هستن این دو کتاب البته نباید از اسم دکتر آرامفر هم به این راحتی گذشت
    (شوخی کردم کتاب خوب رو فقط اساتید مشهور نمینویسن اینو خودمم قبول دارم)

8. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

9

این کتاب هایی که فرمودید من فک می کنم که آبی قلمچی بهترین گزینه باشه به جای این کتاب ها

من که از کتابهای ابی کانون خوشم نمیاد.البته برای فیزیک 1 و زبان تخصصی میخواهم ابی کانون رو کار کنم.

برای جبر و احتمال در این سایت فکر کنم پرطرفدارترین کتاب ،کتاب مبتکران باشه .همون که عکس هندونه روشه.

و گاج سفید هم برای گسسته کتاب به دردبخوریه. بالاخره هرکی با یه کتابی حال می کنه دیگه

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کسی پیک های ده گانه فیزیک راه اندیشه رو دیده (علیرضا عربشاهی) ؟ من سفارش دادم پشتیبان (کانون )گفت خودمم تعجب کردم نگفت کتاب 30 سال کانون رو بخر 10 پیکش شد 27100 تومان بیاد ببینیم چه جوریه ! خود پشتیبانمون 3سال از من که پشت کنکوریم بزرگتره اونم سال اول 3000 منطقه3 اورد سال بعدش 400 اورد میگفت من فیزیک اندیشه سازان خوندم + 10 پیک راه اندیشه میگه سوالاش بدجور شبیه کنکوره .

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من کلا نه با عطا حال میکنم نه با فرهاد
    برای جبر نظر شخصی من جواد ترکمن هست اما بچه ها میگفتن طولانیه زیاده . واسه همین خوشخوانم چیز خوبیه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

227 صفحه منم دیروز خریدم رشته ام ریاضیه جاهایی که واسه انسانیه نوشته ویژه علوم انسانی خوب تو توضیح داده ولی تستاش کمه ولی در کل خوبه؟
    این کتاب ارایه های ادبی رمزینه چنده قیمتش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

کسی پیک های ده گانه فیزیک راه اندیشه رو دیده (علیرضا عربشاهی) ؟ من سفارش دادم پشتیبان (کانون )گفت خودمم تعجب کردم نگفت کتاب 30 سال کانون رو بخر 10 پیکش شد 27100 تومان بیاد ببینیم چه جوریه ! خود پشتیبانمون 3سال از من که پشت کنکوریم بزرگتره اونم سال اول 3000 منطقه3 اورد سال بعدش 400 اورد میگفت من فیزیک اندیشه سازان خوندم + 10 پیک راه اندیشه میگه سوالاش بدجور شبیه کنکوره .
    من دینی شو دارم فقط تستای تالیفیش در حد هلو ئه.!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •