تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 413 از 2365 اولاول ... 3133634034094104114124134144154164174234635139131413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,121 به 4,130 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اين پايونير شاپ هم ديگه شورش رو در آورده،آخه من موندم وقتي جنسي رو نداره،چرا قيمت ميزنه.كجا اين پخش رو الان با اين قيمت ميفروشند.اون موقع كه به ووفور بود،براي دوستم خريدم 320 تومن،فروشش 370 بود
    خيالتون رو راحت كنم،اين پخش آكبندش رو جائي نميتونيد گير بياريد.با اين قيمتها،ولي اگر بخواهيد من براتون جور ميكنم.البته بايد هزينش رو هم بپردازيد.
    خدا رو گواه ميگيرم،همين ديشب رفته بودم ساب بگيرم براي يكي از دوستان،مشتري اومد 6975 اصلي رو خواست(كاري ندارم كه خز شده و ....از اين حرفها)،قيمت داد بهش 195 پول داد،هرچي هم چونه زد يك ريال هم تخفيف نداد.بهش گفت خب بابا بيا V2 ببر،چه اصراري داري رو اين جنس،در اخر هم 195 داد و جنس رو گرفت.
    كلا از برندهاي قديمي اگر چيزي مد نظرتون بود فقط در صورتي كه خريدار هستيد استدعا ميكنم فقط در صورتي كه خريدار هستيد،به من PM بديد نه اينكه مثلا قيمت آمپ كرون JBL چنده يا نميدونم ليميتد چنده،چون ميدونيد كه وقتي جنسي كمياب ميشه،قيمتش ميره بالا،حالا من بايد سفارش كنم كه من اين جنس رو براي خودم ميخوام تا بتونم براي كسي كه اون رو خواسته تخفيف خوب بگيرم.
    ببخشيد اگر كمي تند حرف زدم.
    والا حمیدجان بنده شرمنده هستم اگه قیمت چیزی رو گرفتم و خرید نکردم.به عنوان برادر بزرگتر ما منو عفو کن
    در مورد پایونیرشاب هم بازم شرمنده ام.قیمت حدودیش رو میخواستم به دوستان نشون بدم.(البته خطاش زیاده)

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه ظبط وباند ببندم در حدود 200 تا 250 فقط میخوام ظبط حتما dvd وتصویری باشه دوستان فکر کنم ظبط jvc مناسب باشه دوستان لطفا نظر بددید فقط سریع

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه ظبط وباند ببندم در حدود 200 تا 250 فقط میخوام ظبط حتما dvd وتصویری باشه دوستان فکر کنم ظبط jvc مناسب باشه دوستان لطفا نظر بددید فقط سریع
    سلام
    مبلغی که میخوای هزینه کنید کمه..
    با کل این مبلغ فکر نکنم یه پخش DVD , LCD دار از برند خوب بشه تهیه کرد..
    واسه چنین پخشی حول هوش 370 و واسه باند 70-80ت تقریبا" باید هزینه کنید..

4. 2 کاربر از saman1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ببخشید میتونم بپرسم چونکه این باند ها فروش زیادی داشتن خز هستن یا اینکه چون صداشون بده خزن؟
    درسته که تنوع مارک زیادی داریم اما حتما این باند ها یه چیز خوبی دارن که اینقدر مشتری دارن
    منم بهتون گفتم که اسپیکر کدنس هم هست که 200 تومنه و خیلی عالیه اما چون قیمتش بالاست مشتری زیادی نداره

ببين كلا بستگي به سليقه داره ولي خوب وقتي ادم ميتونه با همون هزينه يه چيز بهتر بگيره چرا چيزيو بگيره كه همه دارن ميگيرن ؟ منم شهرستانم اينجام فقط باند پايونر هست و كنوود 718 تو هر مغازه اي هم بري 2 ساعت ازشون تعريف ميكنن همه هم اينجا همينا رو ميبندن ولي من بعد از كلي تحقيق از تهران jbl p963 خريد كردم (تلفني ) واسم فرستاد الانم هرچي بگيرم سعي ميكنم بهترينشو بگيرم كه زحمتش واسه اقا حميده
    پس نتيجه اخلاقي = فروش زياد هر جنسي دليل بهترين بودنش نيست

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ببخشید میتونم بپرسم چونکه این باند ها فروش زیادی داشتن خز هستن یا اینکه چون صداشون بده خزن؟
    درسته که تنوع مارک زیادی داریم اما حتما این باند ها یه چیز خوبی دارن که اینقدر مشتری دارن
    منم بهتون گفتم که اسپیکر کدنس هم هست که 200 تومنه و خیلی عالیه اما چون قیمتش بالاست مشتری زیادی نداره
    اتفاقا کدنس به خاطر قیمتش نیست که طرف دار نداره ,فقط به دلیل کیفیتشه

ببين كلا بستگي به سليقه داره ولي خوب وقتي ادم ميتونه با همون هزينه يه چيز بهتر بگيره چرا چيزيو بگيره كه همه دارن ميگيرن ؟ منم شهرستانم اينجام فقط باند پايونر هست و كنوود 718 تو هر مغازه اي هم بري 2 ساعت ازشون تعريف ميكنن همه هم اينجا همينا رو ميبندن ولي من بعد از كلي تحقيق از تهران jbl p963 خريد كردم (تلفني ) واسم فرستاد الانم هرچي بگيرم سعي ميكنم بهترينشو بگيرم كه زحمتش واسه اقا حميده
    پس نتيجه اخلاقي = فروش زياد هر جنسي دليل بهترين بودنش نيست
    منم مثل اقا سعید 963 خریدم البته هنوز سیستم بسته نشده
    که بتونم در موردش نظر بدم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا حمیدجان بنده شرمنده هستم اگه قیمت چیزی رو گرفتم و خرید نکردم.به عنوان برادر بزرگتر ما منو عفو کن
    در مورد پایونیرشاب هم بازم شرمنده ام.قیمت حدودیش رو میخواستم به دوستان نشون بدم.(البته خطاش زیاده)
    اين حرفها چيه علي جان،شما و همه بچه هاي p30 سرو هستيد،منظورم به هيچ كس نبود.فقط ميخواستم اينو بگم كه من نه سيستم فروشم و نه مغازه دار،فقط ميخوام براي دوستاني كه ميخوان سيستمي چيزي رو ماشينشون باشه در حد مقدوراتم اجناس رو با قيمت كمتر تهيه كنم.
    اميدوارم اگر كسي مثل علي آقا براش سوء تفاهم شده بنده رو عفو كنه.

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    مبلغی که میخوای هزینه کنید کمه..
    با کل این مبلغ فکر نکنم یه پخش DVD , LCD دار از برند خوب بشه تهیه کرد..
    واسه چنین پخشی حول هوش 370 و واسه باند 70-80ت تقریبا" باید هزینه کنید..
    ببخشید من کی گفتم یک پخش lcd ,dvd میخوام من گفتم یک پخش که قابلیت پخش dvd و فرمتهای تصویری را دارا باشد همین نمیخوام lcd داشته باشه[COLOR="Silver"]

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خوب اینکه پخشتون قابلیت پخش فرمت های تصویری رو داشته باشه تا اینکه پخشتون تصویری باشه خیلی فرق میکنه..
    از پخش مدل Pioneer DVH-P3150UB
    قابلیت پخش فرمتهای WMA/AAC/MP3/DVD/Divx
    و یه باند Sound Stream LS.692
    با اون مبلغ گفته شده میتونید بگیرید..
    اگه کمی بیشتر هزینه کنید باند MTX693 میتونه انتخواب بهتری باشه..
    در مورد پخشم اگه گیرتون نیومد آقا حمیدشاید بتونه براتون گیر بیاره یا یه مورد بهتری رو بهتون پیشنهاد بده..
    موفق باشید
    Last edited by saman1367; 28-11-2010 at 23:38.

11. این کاربر از saman1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب اینکه پخشتون قابلیت پخش فرمت های تصویری رو داشته باشه تا اینکه پخشتون تصویری باشه خیلی فرق میکنه..
    از پخش مدل Pioneer DVH-P3150UB
    قابلیت پخش فرمتهای WMA/AAC/MP3/DVD/Divx
    و یه باند Sound Stream LS.692
    با اون مبلغ گفته شده میتونید بگیرید..
    اگه کمی بیشتر هزینه کنید باند MTX693 میتونه انتخواب بهتری باشه..
    در مورد پخشم اگه گیرتون نیومد آقا حمیدشاید بتونه براتون گیر بیاره یا یه مورد بهتری رو بهتون پیشنهاد بده..
    موفق باشید
    دوست عزیز با تشکر از شما درسته من توپست قبلی منظورم رو درست نرسوندم و یک سوال ایا این پخش میتونه vcd و avi هم اجرا کنه یا نه بد من چون وقت ندارم یعنی فردا باید ببندم اگه ممکنه دو سه تا مدل معرفی کنید که هر کدوم نبود اون یکی را بگیرم راستی چون فعلا بودجه امپ ندارم اگه بعدا بخوام اضافه کنم این باند جواب میده
    باتشکر

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر از شما درسته من توپست قبلی منظورم رو درست نرسوندم و یک سوال ایا این پخش میتونه vcd و avi هم اجرا کنه یا نه بد من چون وقت ندارم یعنی فردا باید ببندم اگه ممکنه دو سه تا مدل معرفی کنید که هر کدوم نبود اون یکی را بگیرم راستی چون فعلا بودجه امپ ندارم اگه بعدا بخوام اضافه کنم این باند جواب میده
    باتشکر
    سلام دوست عزیز
    به نظر من تصویری نگیری بهتره!
    به خاطر اینکه با این قیمت ها چیزه به درد بخوری نصیبتون نمیشه و کلا عزیزان نیروی انتظامی ارادتشون بهت زیاد میشه!
    دنبال یه پخش حرفه ای باش.

14. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •