چه جالب بود. اسکریپتش رو هم بگذاری ممنون میشم. کلیپپه تکست ها تاثیر گذار بود واقعا.
چه جالب بود. اسکریپتش رو هم بگذاری ممنون میشم. کلیپپه تکست ها تاثیر گذار بود واقعا.
Godfather عزیز....
مرسی بابت زحماتت....
در مورد اسکریپت هایی که مینویسی بیشتر توضیح بده....بعدشم فایل اسکریپت رو قرار بده...
حالا شد...!
درمورد اسکریپت نویسی و شروع به کار توی همین تایپیک توضیح داده شده...
توی سایت ae.tutsplus چندتا آموزش اسکریپت نویسی گذاشته... (در 4day)
http://ae.tutsplus.com/tutorials/workflow/introduction-to-writing-scripts-for-ae-expressions-day-1
---------------------------------------------------------
این اسکریپتی که من نوشتم حدود 17کیلوبایت شده تقریبا 300 خط کد (اگه بصورت استاندارد دربیارم نزدیک 1000 خط کد )
طریقه استفاده:
متن، آبجکت یا نور مورد نظر را انتخاب می کنید و اسکریپت را اعمال می کنیم(توی یک کامپوزیشن خالی این کار را انجام دهید)
یه کادر باز می شه که تعداد تکثیر از لایه را می پرسه که می تونید عدد دلخواه را بهش بدید.
یه دوربین یه نور و دو تا نال آبجکت + لایه های تکثیری به تعداد انتخاب شده ایجاد میشه...(روی یکی از لایه ها enter بزنید تا اسم لایه ها درست بشه)
کلیه تنظیماتی که می تونید روی این کامپ انجام بدید توی لایه godfather و wiggle قرار دارد...
لایه godfather: تنظیمات کلی در این لایه کنترل میشند که از روی اسمشون یا دست کاری میتونید بفهمید مثلا :
opacity total=اپاسیتی کل لایه ها fade depth=اپاستتی بصورت عمقی
یا تنظیمات حرکتی مثل: random posision که با امتحان کردن می تونید بفهمید...
لایه Wiggle: تنظیمات درون این لایه انواع ویگل را انجام می دهد که هر کدام دو مقدار دارد مانند خود ویگل wiggle(x,y)
توی ورژن بعدی سعی می کنم اینها بیشتر را از هم تفکیک کنم.
یک گزینه که نیاز به توضیح داره گزینه -1 0 1 هست!(توی هر دو لایه وجود داره)-1 = -100 0=0 1=100 این ویژگی که آخرین گزینه در دو لایه godfather و wiggle هست و مقدار پیشفرض آن 100 می باشد اگه اونو 0 کنید باعث میشه تاثیر تمامی لایه های بلایی صفر بشه بدون اینکه بخواهید دونه دونه اونها صفر کنید...
مثلا زمانی پیش میاد که یه سری ویگل روی لایه ها ایجاد کردید و میخواهید یه شی دیگه را با اون مچ کنید(خودم هم نفهمیدم چی گفتم) مثل تیتر آموزشام.
خودتون امتحان کنید...http://www.mediafire.com/?a4a26icrycuit61
نظر یادتون نره!
کسی نظری، پیشنهادی چیزی نداشت!؟
میخوام blur و random color را هم به اسکریپت اضافه کنم !
به جون خودم کارت درسته...!!
اون بالایی رو هم اضافه کنی از twich کرمر هم بهتر میشه!!
آفرین.......
یکم سنگینه...یکمم اگه سازماندهی بهتری واسش درست کنی ایوله!
اوولوشن کرمر هم تو همین مایست فک کنم!
دمت گرم!
Last edited by albertoperanc; 05-12-2010 at 18:33.
افتر افکت یا افکت بعدی(آخر) یا به قول شما:
بعد افکت!
بعد=After
قبل=Before
![]()
سلام
ورژن جدید threeDLayer Light
یکم ساماندهی کردم و چند تا امکان جدید از جمله random color و blur ... هم اضافه کردم
http://www.mediafire.com/?s2p8t8t2y3jtb37
کلیپ زیر را ببینید. من نساختم ولی با اسکریپت بالا براحتی میتونید بسازید.
http://www.mediafire.com/?m9xrqt9az6jyc77
مرسی...
بازم میگم..یه زحمتی بکش یه آموزش فیلم یا نوشتاری به صورت مثال بزن...مثلا همین فیلم رو بزار مثه کرمر و اسکریپتت رو اینطوری معرفی کن.
خیلی ممنون از نظرتون...
باشه سعی میکنم آموزش هم درست کنم
اتفاقا 2-3 ماه پیش یه آموزش کامل درست کردم ولی با اینکه فشرده کردم حجمش خیلی بالا رفت 120مگ... منهم منصرف شدم
ولی سعی میکنم آموزش های 2-3 دقیقه ای مفید و کاردرست ارئه کنم...
سلام>> عیدتون مبارک
یه نکته تکراری
اگه شما با اصول برنامه نویسی ++C آشنایی داشته باشید یا اونو یاد بگیرید می تونید توی افتر افکتز expressionهای حرفه ای بنویسید.
اگر هم expressionهای کوچیک و عادی مینویسید می تونید با چندتا آموزش افتر که دراین رابطه هست یاد بگیرید.
و اگه میخواهید Script برای افترافکتز بنویسید که یکم متفاوت و سخت میشه (بحثی که من توی فروم داشتم دراین رابطه بود) ++C یا java script یاد بگیرید و از نرم افزار Toolkit که با adobeMaster نصب میشه استفاده کنید. چندتا آموزش در این زمینه میتونید توی سایتپیدا کنید((سرچ کنید Introduction To Writing Scripts)). توی سایت aescript.com اسکریپت های خیلی بدردبخوری در حد پلاگین پیدا میشه حتی کاربردی تر که مجانی هم نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته اینکه اسکریپت نویسی مقدمه ای هست برای پلاگین نویسی!
پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)