یعنی چی یعنی اومده؟من دو ماه پیش با میثم صحبت کردم گفت نیومده که یا من قاطی کردم؟؟!!![]()
یعنی چی یعنی اومده؟من دو ماه پیش با میثم صحبت کردم گفت نیومده که یا من قاطی کردم؟؟!!![]()
خوب داری می گی دو ماه از دو ماه تا الان داشبورد هم اومده آپدیت ه.ک واسه AP 2.5 هم اومده LT+ هم اومده کم مونده بود ایکس باکس 720 هم بیاد که نیومد(شوخی)
بله...
من که اون دوتا آپدیت هارو ریختم اگه نخوام به لایو وصل بشم میتونم راحت تا سال دیگه همه ی بازی های جدید رو بازی کنم ؟
ببین من خیلی تو این زمینه چیزی نمی دونم فقط یه ایکس باکس دارم دارم و می دونم نمی تونم فعلاً با این نرم افزاری که روشه نمی تونم لایو بازی کنم.میثم جان خان بهم گفت
سلام
من شنیدم ac brother hood حتی اگه با LT+ و بازی پچ شده هم بریم بن می کنه.درسته؟
سلام
اقا من هر بار با پست يكي روحيه ميگيرم برم اپديت كنم...پشتش يكي مياد باز اه و ناله مي كنه.
الان من گريم گرفته بگوييد چه كنيم .؟ تو را به جان هر كي دوست داريد ...
والا دانلودهام تموم شد از بس لينك دادين منم دانلود كردم ولي هيچ كدوم رو نريختم.
يكي بگه من الان چه كنم..؟
فعلا کاری نکن منم جو گیر شدم از آخر آپدیت جدید رو ریختم رو سیستم ولی بازم جواب نداد باید دستگاه رو ببری تا lt رو نصب کنن بعدش میتونی بازی های جدید رو هم اجرا کنی البته میگن هنوز lt جدید هم نیومده
سلام
با خیال راحت برو اپدیت کن البته قبلش LT + رو بریز اگه بلدی که هیچ اگر نه ببر برات بریزن بعد بیا اپدیت داشبورد رو بریز و برو حال کن دیگه تمومه و میشه راحت بازی کنی. من دل و زدم به دریا و همه رو انجام دادم. الان دارم راحت بازی می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
دوستان من LT+ ریختم!الان می شه راحت لایو بازی کرد؟ (فیفا 11)
من شنیدم این ubisoft سیستم امنیتی جدید ریخته رو brotherhood که به سیستم های امنیتی مایکروسافت ربطی نداره(منظورم اینه که فقط رو همین بازیه) و باعث بن می شه با اون سیستم امنیتی هم که برای 2 روی pc گذاشته بود اینکار بعید نیست.
البته من که بازی کردمآب از سرم گذشته فقط می خواستم مطمئن بشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)