تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 31 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 309

نام تاپيک: Gran Turismo 5

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این خبر lag توی بخش تک نفره رو شنیدین !!!!

این دیگه خیلی جالبه به نقل از سایت خبری دنیای بازی :

سونی هشدار داد:

تاثیر ترافیک اینترنتی بر بخش تک‌نفره‌ی گرن‌توریزمو5

خبری که در ادامه مطالعه خواهید کرد در نوع خود بسیار جالب توجه است. بر اساس گزارشی که امروز در خروجی سرویس خبری کوتاکو قرار گرفته است، ترافیک شدید بازی چندنفره‌ی آن‌لاین در قسمت پنجم از مجموعه بازی‌های گرن‌توریزمو، می‌تواند بر روی روند بازی سایر بازی‌کننده‌ها که در بخش تک‌نفره مشغول بازی کردن هستند، تاثیر بگذارد!

بر اساس اطلاعات منتشر شده چنان‌چه حتا بازی‌کننده‌ها در بخش چندنفره‌ی آن‌لاین بازی حضور نداشته باشند، ترافیک بالای این قسمت بر روی روند بازی آن‌ها تاثر خواهد داشت و حتا در منوهای بازی نیز شاهد لگ و تاخیر خواهند بود.
    راه حل این نقص عجیب و غریب چیست؟ هنگامی که قصد دارید از بخش تک‌نفره‌ی بازی استفاده کنید یا از حساب کاربری خود در شبکه‌ی پلی‌استیشن خارج شوید، یا ارتباط کنسول پلی‌‌استیشن3 خود را بطور کامل از شبکه‌ی اینترنت قطع کنید.

بر اساس اطلاعات منتشر شده مسوولان بخش تفریحات و سرگرمی سونی از روز سه‌شنبه هفته‌ی جاری سرورهای قسمت پنجم از مجموعه بازی‌های گرن‌توریزمو را به راه انداخته‌اند. امیدواریم اعضاء تیم فنی استودیو بازی‌سازی پلی‌فونی‌دیجیتال هرچه سریع‌تر نسبت به رفع این نقص اقدام نمایند، چون این موضوع دقیقا مثل آن است که نباید هنگام انجام بخش داستانی ندای‌وظیفه به اینترنت متصل بود، زیرا ترافیک بخش چندنفره باعث ایجاد اختلال در آن می‌شود!

مطمئنا وجود چنین ایرادی در عنوانی که پروژه‌ی ساخت و تولید آن بیش از شش سال بطول انجامیده قابل توجیه نیست و مسوولان مربوطه در بخش تفریحات و سرگرمی سونی و استودیو بازی‌سازی پلی‌فونی‌دیجیتال باید هرچه‌ سریع‌تر نسبت به رفع آن اقدام نمایند.
    قسمت پنجم از مجموعه بازی‌های گرن‌توریزمو در روز سه‌شنبه‌ی هفته‌ی جاری بطور انحصاری در اختیار بازی‌کننده‌های کنسول پلی‌استیشن3 قرار گرفته است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این دیگه نوبرش بود خدایی !!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by kortol; 26-11-2010 at 11:20.

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

X360 انحصاریش کجا بود که سایت ها بخوان بهش نمره بدن و بقیه روش قضاوت کنند .

واقعا جای تعجب داره که می گید Heavy rain ارزش 9 نداشته . تنها مشکل این بازی مشکلات گیم پلی بود که کمی رو Nerve می رقت .

Sony هم انقدر انحصاری با امتیاز بالای 9 و حتی 10 داره که اگر GT 8.5 هم بگیره طرفداراش چیز خاصی بهش نگن .

یادمه زمان جاهلیت که X360 خریده بودم . Alan wake که 8.5 گرفت همه پریشون شدن . بازیش بد بود ؟ برعکس عالی بود به طوری که سرترین انصحاری X360 بعد از Gears of war هستش .

من اشتباه کردم توی این بحث شرکت کردم چون انقدر X360 fan boy توی تاپیک هستند که نمی دونی باید با کدومشون مقابله کنید . نگید نه چون :

اقا خودتو اذیت می کنی چرا ! خوب بازیه شاخی نبوده من نمی دونم چرا بعضی دوستان کنسولشونو مثله ناموسشون دوست دارن !! از اون طرف کلا با کنسول مقابل مشکل دارن !!
    +
    یامائوچی کبیر !!!! گفته بود که همین بازیو میتونن نسل بعدی عرضه کنن !!با همین شکل و شمایل !! االان که توی همین نسل هم مونده !بعد از افتضاح انلاین بازی ، گرافیک ضعیف محیط و texture های بازی ، و از همه مهم تر ، مهمل ها پولی فونی و یامائوچی که انتظاراتو خیلی بالا برده بود ، الان دیگه نمیشه این بازی نمره ای حتی نزدیک همون ماشین سواری بقول یامائوچی مصنوعی و مزخرف کنسول مقابل بگیره

4. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

بازی کنید بچه ها اگه بد بود ، بیاید بگید بد بود.
    اینی که من میبینم محشره .

6. 3 کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

وقتی این آقا میاد این رو می گه در صورتی که من دیدم فقط X360 داره و تو تاپیکش فعالیت می کنه چی بگم . کافی بود یه فحشی چیزی هم تنگش بذاره به بازی بده . در صورتی که اگر Forza رو بهش بدی اگر از سبک بدش بیاد تا آخر بازی می کنه .
    دیگه GT توی گرافیک و فیزیک چیزی کم نذاشته چون من خودم 5 تا تریلش رو فقط 2 روز پی دیدم .
    توی زاتورن برای GT غرفه مخصوص زدند ، من دیروز اونجا بودم و بازی کردمش . از نظر گرافیک عالی بود . ولی از نظر گیم پلی به نظر من فرقی با نسخه های قدیمی GT نداشت به نظر من حتی فرقی با Forza هم نداشت . البته شاید از دید من این طوری باشه چون من کلا با بازی های Racing حال نمیکنم . این GT رو هم بس که تبلیغ شد براش پی اش رو پرفتم .

8. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

هر چی بازی میکنم میبینم بیشتر خوبه
    خیلی حال میده ، گرافیکش جای هیچ حرفی نداره .
    فعلا بعد از نصب 50 دقیقه ای افت فریم نداریم لودینگم خیلی سریع تر شده . ولی باز 30s میشه تقریبا .
    Last edited by foxyjanam; 27-11-2010 at 09:32.

10. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بلاخره چیزی که همیشه پشت بازیهای معروف کار درست هست انتقادهای الکی یا درست هست!دوستانی که بازی رو می خوان بگیرن بهتره هیچ کدوم از این انتقادها رو نخونند و برن بازیو خودشون بگیرن لذت ببرن...

12. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من خودم xbox360 دارم ولی همیشه سری GT رو بهترین درایوینګ میدونم
    واقعا این بازی روح کنسول پلی استیشن هست از نظر من
    الان که وارد این تاپیک شدم از انتقادات دوستان خیلی تعجب کردم
    به نظر من GT هر نمره ای که بګیره ارزش بازی کردن رو داره و جزو افتخارات هر ګیمر هستش که GT اون نسل رو بازی کرده باشه
    یا حق

14. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اقا کسی بازی رو خریده قیمت دستش باشه ؟من امروز خواستم بخرم گفتن قیمتش فعلا حدود 120 هستش ما نیز بیخیل شدیم فعلا ولی اگه از forza 3 که با 5 تومان ناقابل 1 سال پیش تهیه کردیم ضعیف تر باشه دیگه کلا بیخیال این کنسول میشم ایشاللاه تا U3 و KZ3 بعدش دیگه کلا میفرستیمش بره

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اقا کسی بازی رو خریده قیمت دستش باشه ؟من امروز خواستم بخرم گفتن قیمتش فعلا حدود 120 هستش ما نیز بیخیل شدیم فعلا ولی اگه از forza 3 که با 5 تومان ناقابل 1 سال پیش تهیه کردیم ضعیف تر باشه دیگه کلا بیخیال این کنسول میشم ایشاللاه تا U3 و KZ3 بعدش دیگه کلا میفرستیمش بره
    من امروز همينجوري رفتم بپرسم نميدونم طرف رو چه حسابي فكر كرده بود مشتري هستيم!110 ميگفت.توي مغازه هم PS3‌گزاشته بود داشت بازي ميكرد.گرافيك خوبي داشت بازي ولي درختا خيلي بد كار شده بودن+احساس ميكردم ماشين روي زمين نيست!يعني انگاري لاستيك هاي ماشين روي آسفالت اثري نداشتن!
    ولي ارزش نداره ها!ميريم با 5 تومن Forza ميگيريم حالا مهم نيست كدوم بهتره!مهم اينه با اون 100 تومن ميشه 50 تا بازي ديگه گرفت برا X360.

17. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

من خریدم 96 تومن ، تو توپخونه

توي مغازه هم PS3‌گزاشته بود داشت بازي ميكرد.گرافيك خوبي داشت بازي ولي درختا خيلي بد كار شده بودن
    اگه درختای این بازی بده ، هیچ بازی ای وجود نداره که درختش خوب باشه

احساس ميكردم ماشين روي زمين نيست!يعني انگاري لاستيك هاي ماشين روي آسفالت اثري نداشتن!
    موافق نیستم ، بعضی چیزا سلیقه ای هستن . نظر من با شما فرق می کنه .

کلا به نظر من باید حتما فرمون باشه ، با دسته میشه ولی نمیچسبه ، باید نما هم از داخل باشه ، تا حس کنی سرعتو هیجان داشته باشه اولاش بازی واست هیجانی نداره ، یه GamePlay عجیب + گرافیک + کلی جاده

19. 6 کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •