تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 224 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالاخره ما هم بازی رو گرفتیم ( بدون هیچ گونه لگ و مشکلی کار کرد )

بازی فوقالعادس ، فقط یه مشکل اساسی به نظر من داره که از بقیه مشکلات سطحیش بیشتر به چشم میاد اونم اینه که مثلا وقتی با یه ماشین 320 میری ، بازی 320 تا رونشون نمیده ومثل این میمونه که 200 تا میری ، یا شایدم به این دلیل باشه که وقتی ماشین سرعت میگره مثل ماست وانتد افکت فضایی که توسط ماشین شکافته میشه نشون داده نمیشه. اگه این عیب رو نداشت خیلی عالی بود.

2. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

بازی فوقالعادس ، فقط یه مشکل اساسی به نظر من داره که از بقیه مشکلات سطحیش بیشتر به چشم میاد اونم اینه که مثلا وقتی با یه ماشین 320 میری ، بازی 320 تا رونشون نمیده ومثل این میمونه که 200 تا میری ، یا شایدم به این دلیل باشه که وقتی ماشین سرعت میگره مثل ماست وانتد افکت فضایی که توسط ماشین شکافته میشه نشون داده نمیشه. اگه این عیب رو نداشت خیلی عالی بود.
    اگه منظور شما motion blur باشه که در Settings بازی دیده میشه ولی Effect blur که در این بازی به کار رفته با کارت گرافیکای بالا قابل مشاهده هستش همچنین آپ درایور کارت گرافیک ولی مثل MW و Carbon نمیشود

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آقا ما تازه فردا این بازی میاد دستمون، یعنی اینم مثله Cod:BO الکی افت فریم داره ؟ :(
    بگیر نگیر داره یعنی یک داشته یکی نه...دیگه بسته به شانسته!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه منظور شما motion blur باشه که در Settings بازی دیده میشه ولی Effect blur که در این بازی به کار رفته با کارت گرافیکای بالا قابل مشاهده هستش همچنین آپ درایور کارت گرافیک ولی مثل MW و Carbon نمیشود
    lمن که motion blur رو تو تنظیمات بازی ندیدم !!!
    اون effect blur رو ایا از دوستان کسی تو بازیش دیده یا نه ؟؟

من گرافیکم 5670 هست واز دایرکت ایکس 11 هم پشتیبای میکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما خودت اينو نصب كردي ؟ آخه پچ ها فايل exe اصلي رو جايگزين مي كنن و باعث ميشه كركتون بپره و تا موقعي كه كرك مخصوص پچ نياد نميشه كاري كرد .
    بله نصب کردم. البته با یکی از کرکهایی که داشتم به مشکل برخورد وبازی بالا نمیومد. اما وقتی کرک دیگه رو ریختم بالا اومد . از چیزهایی که این پچ داشت وخودم دیدم افکت باران بود که قبل پچ،بارون نداشت( جاده خیس بود ورعد و.برق میزد ولی بارون نمیومد ) ولی وقتی پچ رو ریختم بارون هم اضافه شد.اون مشکلات سی پی رو های 4 هسته ای و دوهسته هم با این پچ حل میشه.

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

lمن که motion blur رو تو تنظیمات بازی ندیدم !!!
    اون effect blur رو ایا از دوستان کسی تو بازیش دیده یا نه ؟؟

من گرافیکم 5670 هست واز دایرکت ایکس 11 هم پشتیبای میکنه
    روی settings کلیک کن بعد روی Display Setting بعد 4 تا از بالا بیا پایین اونجا چی نوشته!!بعد on کن
    پچو من ریختم ولی افکت بارون اضافه نشد!!!!

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی settings کلیک کن بعد روی Display Setting بعد 4 تا از بالا بیا پایین اونجا چی نوشته!!بعد on کن
    پچو من ریختم ولی افکت بارون اضافه نشد!!!!
    دقیقاً برای من هم اضافه نشد. حتی تو همون مپی هم که یکی از دوستان عکس گرفته بود رفتم ولی بارون نیمد !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تایید میشه...اصلا حس سرعت به آدم منتقل نمیشه... به نظر مقیاس سرعت به خوبی رعایت نشده تو بازی...اگه سرعت ماشین رو روی 100 کیلومتر ثابت کنید کاملا میشه فهمید که سرعت ماشین خیلی کمتر از اونی هست که باید باشه...mw از این نظر عالی بود و همچنین DIRT2 که بی نظیر بود(البته این مقایسه فقط از جهت مقیاس سرعت بود، باز نگید که DIRT2 بازیه رالیه )

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیدمش و روی on بود ولی اون یکی که گفتین برای گرافیک های قوی هست رو مطمئن هستین ؟؟ تو جایی دیدین ؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از کپی کردن پچ در فولدر نصب بازی باید روش کلیک کنید تا نصب بشه. بعد باید کرک خوبی هم بریزید تا بالا بیاد ( با یکی از کرک ها برای من بالا نمییومد تا اینکه کرک دیگه ریختم ) بعدش باید بازی رو حتما ازطریق launcher بالا بیارید نه از طریق کرک.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سرعت سنج رو روي كيلومتر بر ساعت گذاشتي ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •