تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 31 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 309

نام تاپيک: Gran Turismo 5

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اما هر چي كه هست كاملا مشهود هست كه مخالفان اين ريسينگ كه هميشه در صدر بود از فرط هيجان و دست پاچگي حتي نام
    ريسينگ محبوب خود را هم درست ننوشته كه نشان از فرط هيجان در رفته را مي دهد.
    من خودم خیلی از بازیهای سیمولیتینگ ریسینگ خوشم نمیاد..بیشتر ارکید خوشم میاد در نتیجه خیلی به جزییات این بحث وارد نمیشم....... .

ولی از این نظر که تو فرومای دیگه(خدا رو شکر فروم ما همچین جوی نداره)خیلی ها منتظر بودن تا gt5 کمی خراب کنه و مسخرش کنن حق دارن(یکی دو تا فروم خارجی هم همینطور).........

یامایوچی چپ میرفت راست میومد فورزا رو مسخره می کرد(یه سر بری فروم همسایه متن انگلیسی مصاحبه هاش هست)
    وقتی فورزا منتشر شد درست همون روز انتشارش با وجود نمرات بالاش همه می گفتن این دیگه چه بازیه گرافیکش شبیه آبرنگه .وایسین gt بیاد تا نشون بده گرافیک چیه............ .

ولی وقتی اومد و اونی شد که نباید میشد اون طرفدارای متعصب و آقای یامایوچی باید منتظر برگشتن همون انتقادات و لودگیها به سمت خودش باشه..............

این حقیقته زندگیه...... .

پس حتما هم طبق گفته خودت مي دوني كه اون شوتر 2 سال قبل از اين شوتر بودش مرادي....
    هیلو رو تو یک ونیم سال ساختن کلیزون رو هم تو یک ونیم سال و هر دو سازنده هم قبل انتشار هایپ بیخود و عکسهای فضایی و غیر واقعی به مردم نشون نمیدادن............در نتیجه یه رقابت مساوی بینشون ایجاد شد

ولی اینجا یکیش تو 2 سال بازی ساخته یکیش تو 6 سال.........یکیش می گفت از چند درصد ps3 استفاده شده و داره فرت فرت می گفت فورزا اینطوریه و اونطوریه............. .عکسایی هم که الان می بینیم با اونایی که نشون دادن ........

تازه شما اصلا reach رو با شماره 3 بازی کیلزون مقایسه کن........reach امتیازش 92 هستش و فوق فوقش کیلزون 3 هم میشه 94 اینا(البته اگه بالاتربگیره) که بازم واسه هردوشون خوبه.......چون هیچکدوم هایپ الکی رو بازیشون راه ننداختن که آدم منتظر امتیازای فضایی باشه.

در کل حامد جان این بحث سر دراز داره و به نتیجه هم نمیرسه.............اگه کسی به امتیاز عقیده داشته باشه باید قبول کنه در حد رقیبش ظاهر نشده.......... .
    ولی بهرحال باز هم اگه طرفدارش باشه باید بازی رو انجام بده ....چون به نظر خودم من از نظر سیمولیتینگ و هندلینگ و اینا از فورزا 3 بهتر خواهد بود......... .

.
    Last edited by halflife g; 25-11-2010 at 13:10.

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من تنها چیزی که تو این تصاویر دیدم برتری gt5 نسبت به forza3 بود (تو همه موارد از جمله داخل و نحوه قرار گیری دوربین پشت فرمون ماشین و سایه های روی داشبورد..!)اتفاقآ کار خوبی کردی شما که لینک این سایت رو گذاشتین تا بقیه هم با چشمای خودشون تفاوت رو ببینن هر چند زیاد به چشم نیاد..
    البته بازم میگم اشتباهه از روی فقط عکس بخوایم مقایسه بین 2 بازی با گرافیک رو انجام بدیم...

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من الان تریلر گیم پلی بازی رو دیدم ، همچین بازی شاخی نبود! تصادفاش مصنوعی بودن گرافیکشم خیلی مشت نبود!

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوستانی که می گن امتیاز های بازی بده . Alan wake بازی بدی بود . پس چرا میانگین امتیازاتش 8.5 شده ؟ ؟ ؟ اونم 5 سال ساختش طول کشید .

IGN و Games pot هم مشکل عصبی دارند و کلا تو مایه های Fool می زنن . وقتی میان به God of war ghost of spartan می دن 8 یا به بازی Heavy rain میان 8.5 می دن چی می شه بهشون گفت .

کلا تو قید نمره نباشید . مخصوصا Games pot که پاچه خوار X360 هستش .

6. 3 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستانی که می گن امتیاز های بازی بده . Alan wake بازی بدی بود . پس چرا میانگین امتیازاتش 8.5 شده ؟ ؟ ؟ اونم 5 سال ساختش طول کشید .

IGN و Games pot هم مشکل عصبی دارند و کلا تو مایه های Fool می زنن . وقتی میان به God of war ghost of spartan می دن 8 یا به بازی Heavy rain میان 8.5 می دن چی می شه بهشون گفت .
    برادر من نمره بالاي 8 نمره خيلي خوبي حساب ميشه!

به نظر من تنها چيزي باعث شد بازي يه عنوان بي نظير نباشه قدرت كنسول هاي حاضر هست!
    وقتي قدرت كنسول نميكشه چه انتظاري ميشه داشت؟!
    تنها بردي كه فورزا كرد اين بود زودتر منتشر شد... اگه جاي انتشار اين دو بازي عوض ميشد الان اين وضع برا فورزا پيش ميومد. پس خودتون رو ناراحت نكنيد و بازي كنيد شايد در نسل بعد جبران بشه

8. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

تنها بردي كه فورزا كرد اين بود زودتر منتشر شد.
    خوب همین خودش یک امتیازه ! البته فورزا خیلی مزخرفه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

برادر من نمره بالاي 8 نمره خيلي خوبي حساب ميشه!

به نظر من تنها چيزي باعث شد بازي يه عنوان بي نظير نباشه قدرت كنسول هاي حاضر هست!
    وقتي قدرت كنسول نميكشه چه انتظاري ميشه داشت؟!
    تنها بردي كه فورزا كرد اين بود زودتر منتشر شد... اگه جاي انتشار اين دو بازي عوض ميشد الان اين وضع برا فورزا پيش ميومد. پس خودتون رو ناراحت نكنيد و بازي كنيد شايد در نسل بعد جبران بشه
    من دارم می گم GT بازی بدی نیست و از روی نقد ها و امتیاز ها قضاوت نکنید .

من خودم می دونم نمره بالای 8 خیلی خوبه ولی دو بازی ذکر شده لیاقت 9 و 9.5 رو داشتند و همینطور GT که تازه عرضه شده .

11. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

کلا تو قید نمره نباشید . مخصوصا Games pot که پاچه خوار X360 هستش .
    باو حالا بزار گیم اسپات به بازی امتیاز بده شاید نظرت عوض شد !
    در ضمن شما یه دلیل برا من بیار که باران سنگین حقش بیشتر از 8.5 بوده !
    به قول دوستان هر سایت و مجله ای به عناوین انحصاری سونی زیر 9 بده میشه مضخرف و جیر خوره ماکرو تمام بازی های پلی 3 باید میانگینشون بالای 95 بشه

من دارم می گم GT بازی بدی نیست و از روی نقد ها و امتیاز ها قضاوت نکنید .
    عجب موقعی که دارن به بازی های 360 امتیاز میدن باید از رو امتیازها قضاوت کرد ! امتیاز یکی از راه های قضاوت در مورد یه بازی هستش راه دیگه میشه خود گیمر که باید بازی رو تهیه کنه و لذت ببره

من خودم می دونم نمره بالای 8 خیلی خوبه ولی دو بازی ذکر شده لیاقت 9 و 9.5 رو داشتند و همینطور GT که تازه عرضه شده .
    همون طور که گفتم انتظار دارین تمام بازی های انحصاری سونی مخصوصا پلی 3 بالای 9 بگیرن .

13. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

X360 انحصاریش کجا بود که سایت ها بخوان بهش نمره بدن و بقیه روش قضاوت کنند .

واقعا جای تعجب داره که می گید Heavy rain ارزش 9 نداشته . تنها مشکل این بازی مشکلات گیم پلی بود که کمی رو Nerve می رقت .

Sony هم انقدر انحصاری با امتیاز بالای 9 و حتی 10 داره که اگر GT 8.5 هم بگیره طرفداراش چیز خاصی بهش نگن .

یادمه زمان جاهلیت که X360 خریده بودم . Alan wake که 8.5 گرفت همه پریشون شدن . بازیش بد بود ؟ برعکس عالی بود به طوری که سرترین انصحاری X360 بعد از Gears of war هستش .

من اشتباه کردم توی این بحث شرکت کردم چون انقدر X360 fan boy توی تاپیک هستند که نمی دونی باید با کدومشون مقابله کنید . نگید نه چون :

من الان تریلر گیم پلی بازی رو دیدم ، همچین بازی شاخی نبود! تصادفاش مصنوعی بودن گرافیکشم خیلی مشت نبود!
    وقتی این آقا میاد این رو می گه در صورتی که من دیدم فقط X360 داره و تو تاپیکش فعالیت می کنه چی بگم . کافی بود یه فحشی چیزی هم تنگش بذاره به بازی بده . در صورتی که اگر Forza رو بهش بدی اگر از سبک بدش بیاد تا آخر بازی می کنه .
    دیگه GT توی گرافیک و فیزیک چیزی کم نذاشته چون من خودم 5 تا تریلش رو فقط 2 روز پی دیدم .

15. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چند روز اینقدر صحبت از GT5 هست که دیروز از روی کنجکاوی دوباره نشستم یک ساعتی فورزا 3 بازی کردم ، خدایی با این که یک سال پیش عرضه شده خیلی عالی کار کردن . ولی GT5 رو نمیدونم چی شده . خیلی مایلم یک کمی با گیم پلی بازی آشنا بشم .

17. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •