تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 755 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ،
    در حال حاضر پرینتر مناسب با قیمت مابین 150 تا 300 که پرینتر پردوام و با کیفیتی باشد را می فرمایید ؟
    من در هفته 250 برگ پرینت دارم ؟

با تشکر
    حمید رضا

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

ليزري يا جوهري؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

يه چيزي داريم كه بهش ميگيم استاندارد ولي اينجا كسي بهش محل نميذاره،استانداردش اينه كه بعد از تمام شدن تونر كارتريج نو بخريد و قاعدتا رول درام و فوم رول هم عوض ميشه.
    اما شما كه شارژ مي كنيد زماني كه چاپ مطلوب نباشد عوض كنيد،
    معمولا سايه انداختن و سياه كردن برگه از فوم و كمرنگ زدن از درام است. خراب بودن اين قطعات هيچ مشكلي براي دستگاه ايجاد نمي كند،پودر مناسب استفاده كنيد احتمال خرابي كمتر مي شود
    مرسی
    آخه یه مورد جلبی پیش آمده آن هم اینه که بعد از 5 تا برگ پرینت یه دفعه سفید میزنه گفتم شاید باید درام عوض کنم در حالی که درامش خیلی خوب و واضح پرینت میگیره.
    و اینکه نمیدونم یک کارتریج دیگم چرا هر چند رج یه خط کم رنگ میشه تو پرینت .
    یعنی تو یه صفحه A4 4 یا 5 خط کم رنگ پرینت گرفته میشن دلیلش میتونه چی باشه
    بازم ممنون

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی
    آخه یه مورد جلبی پیش آمده آن هم اینه که بعد از 5 تا برگ پرینت یه دفعه سفید میزنه گفتم شاید باید درام عوض کنم در حالی که درامش خیلی خوب و واضح پرینت میگیره.
    و اینکه نمیدونم یک کارتریج دیگم چرا هر چند رج یه خط کم رنگ میشه تو پرینت .
    یعنی تو یه صفحه A4 4 یا 5 خط کم رنگ پرینت گرفته میشن دلیلش میتونه چی باشه
    بازم ممنون
    از روي محيط درام ميشه نتايج خوبي گرفت!
    فرض كنيد محيط دايره درام 5 سانت باشه و يك بخش ازش خراب باشه پس هر 5 سانت يكبار روي برگه مشكل خودش رو نشون مي ده
    چون دائم داره مي چرخه،
    درام هم خاصيتش رو به مرور زمان از دست مي ده و در اثر تابش ليزر باردار نميشه تا پودر رو جذب كنه، اما كمرنگ زدني كه با تكون دادن تونر رفع بشه از تموم شدن پودره
    اون اولي كه گفتيد احتمالا نرم افزاريه

5. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از روي محيط درام ميشه نتايج خوبي گرفت!
    فرض كنيد محيط دايره درام 5 سانت باشه و يك بخش ازش خراب باشه پس هر 5 سانت يكبار روي برگه مشكل خودش رو نشون مي ده
    چون دائم داره مي چرخه،
    درام هم خاصيتش رو به مرور زمان از دست مي ده و در اثر تابش ليزر باردار نميشه تا پودر رو جذب كنه، اما كمرنگ زدني كه با تكون دادن تونر رفع بشه از تموم شدن پودره
    اون اولي كه گفتيد احتمالا نرم افزاريه
    اینو یادم رفت بگم هم درام هم فوم رو عوض کردم ولی باز هم مشکل هر چند رج کم رنگ زدن وجود داره میگم نکنه درام آفتاب خورده و یه قسمتش خراب شده این ممکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینو یادم رفت بگم هم درام هم فوم رو عوض کردم ولی باز هم مشکل هر چند رج کم رنگ زدن وجود داره میگم نکنه درام آفتاب خورده و یه قسمتش خراب شده این ممکنه ؟
    گفتم استاندارد قطعات همون اندازه شارژ هست،مخصوصا درامي كه تعويض مي كنيد عمرش كمتره، در مورد علت نميشه نظر داد ولي حدس بنده درام هست و از فوم يا مگنت نيست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان برنامه ای اداری روسیستم نصبه که تحت داس بالا میاد دراین برنامه پرینتر پرینت نمیگیره باید چکار کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان برنامه ای اداری روسیستم نصبه که تحت داس بالا میاد دراین برنامه پرینتر پرینت نمیگیره باید چکار کرد؟
    برنامه های تحت داس یا قسمتی برای تعیین و انتخاب پرینتر دارند یا برنامه نویسشان پرینتری را برای آن تعریف کرده است شما باید این مطلب را کنترل کنید و به خاطر داشته باشید که معمولا از محیط این برنامه ها فقط پرینتر هایی که پرت LPT دارند کار می کند .

10. 2 کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض یه پرینتر میخوام تا 200 تومن .

سلام
    یه پرینتر میخوام تا 200 تومن .
    کاربرد اصلیم متن سیاه سفیده ....ولی شاید سالی ماهی یه بار هم رنگی بخوام!!
    کیفیت چاپ تصویر رنگی با پرینتر های لیزری رنگی یا جوهرافشان تو این محدوده قیمت در حدی هست که بخرم یا صرفه با این هست که عکسهای رنگیم رو که سالی یه بار هست رو بدم بیرون و یه پرینتر تک رنگ بگیرم؟!؟!........اختلاف قیمت لیزری رنگی با تک رنگ برای هر برگ چقدره؟!؟
    اگه اینجوریه لیزری تک رنگ چه مارکی خوبه؟!
    Last edited by m_sport; 25-11-2010 at 19:18.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه پرینتر میخوام تا 200 تومن .
    کاربرد اصلیم متن سیاه سفیده ....ولی شاید سالی ماهی یه بار هم رنگی بخوام!!
    کیفیت چاپ تصویر رنگی با پرینتر های لیزری رنگی یا جوهرافشان تو این محدوده قیمت در حدی هست که بخرم یا صرفه با این هست که عکسهای رنگیم رو که سالی یه بار هست رو بدم بیرون و یه پرینتر تک رنگ بگیرم؟!؟!........اختلاف قیمت لیزری رنگی با تک رنگ برای هر برگ چقدره؟!؟
    اگه اینجوریه لیزری تک رنگ چه مارکی خوبه؟!
    شما مشخص كن براي چه كاربردي مي خواي پرينتر رو.
    يعني چند برگ مي خواي چاپ كني هفته اي؟
    اگه براي خونه مي خواي و هميشه چاپ نداري و چند روز يك بار يه 10 چاپ مي كني يا كمتر!
    يه جوهر افشان سه كاره بگير حدود 100 تومن از اين فوتواسمارت هاي hp كه عكس 3*4 هم بتوني بزني.
    اگه نه چاپت بيشتره و دنبال يه چيز بي دردسر مي گردي كه 2000 تا باهاش بزني تازه شارژ بخواد ليزري تك كاره 2140 برادر بگير زير 150 تومن.
    خلاصه اينكه مشخص كن چي مي خواي چاپ كني مثلا بگم عكس رو كاغذ گلاسه رو كه نمي توني بدي چاپگر ليزري برات بزنه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •