داداش شما دایرکت ایکس رو از محل نصب بازی نصب کن یعنی ریخته شده تو محل نصب بازی که از اونجا باید اینستال کنی
داداش شما دایرکت ایکس رو از محل نصب بازی نصب کن یعنی ریخته شده تو محل نصب بازی که از اونجا باید اینستال کنی
مشکل همینه که دایرکت ایکس نصب نمیشه. این ارور هم واسه همونه. وقتی میخوام دایرکت ایکس رو نصب کنم این ارور رو میده
سلام
من یه مشکلی دارم !
مرحله یکی مونده به آخر , همونجایی که دستت در از روی صندلی باز میکنه ائن کچله بعد میاد میگه عدد هارو بگو , وقتی باز میکنه میزنیدش فرار میکنید ولی جلوتر به شما میرسه , اونجا که من رو میگیره یه دفعه بازی هنگ میکنه فقط زیرنویس هست ولی صدا نیست تصویر هم هست , ممنون میشم کمک کنید .
از چه ویندوزی استفاده می کنید
اگه از 7 استفاده می کنید اینو دان کن ببین حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by neon_91; 25-11-2010 at 21:59.
دقیقا منم همین جا گیر کردم.بازی همین طوری میمونه.سلام
من یه مشکلی دارم !
مرحله یکی مونده به آخر , همونجایی که دستت در از روی صندلی باز میکنه ائن کچله بعد میاد میگه عدد هارو بگو , وقتی باز میکنه میزنیدش فرار میکنید ولی جلوتر به شما میرسه , اونجا که من رو میگیره یه دفعه بازی هنگ میکنه فقط زیرنویس هست ولی صدا نیست تصویر هم هست , ممنون میشم کمک کنید .
از ویندوز xp sp3
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
ویرایش: چه همزمان!![]()
این کارارو انجام بدین ببینید درست میشه.آنتی ویروسم موقع نصب غیر فعال کنید.
- Right-click on My Computer
- Click on Manage
- Expand Services and Applications
- Click on Services
- Right-click on Cryptographic Services
- Click on Properties
- Set the Startup type to Automatic
- OK and close your way back out.
بازم درست نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)