تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 140

نام تاپيک: Kane & Lynch 2: Dog Days - نسخه Console

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان تو كنسول 360 با چه دكمه اي اسلحه رو عوض ميكنه؟
    من همرو زدم اما نشد.
    ممنون
    با Y............

2. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

گرافيك بازي به نظرم بدك نيست اما به قول يكي از دوستان نداشتن بافت(مثلا آب در بازي احساس نميشه) آدم رو يكم دلسرد ميكنه چون ديگه تو اين زمانكمتر گيمي اينطور ساخته ميشه.اما كاري ندارم از حق نگذريم بازي خوبي بود.نكته ي خيلي خوبش به نظرم مبارزه ي اين دشمناتون هستند كه خيلي خوب ميجنگن اما نكته ي بدش يا شايد طبيعيش اينه كه دقت تير و شليك خيلي پايين هست و به سختي بايد آدم بكشيد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ما هم وقتی گیر اوردیم نشستیم بازی رو تمام کردیم
    Overall ّسی لذت بردیم از بازی

روند استانی و level design بازی خیلی باحال بود به خصوص مرحله اخر بازی
    صدا گذاری خیلی خوبی داشت و کلا سبک باحالی بود

گرافیک بازی هم که نقطه قوت بازی بود خیلی خوب کار شده بود اما نه تو جزییات بلکه بیشتر تو lighting effect و shadow

نقطه ضعف بازی هم که روی اعصاب بود سیستم های تیر اندازی و مبارزات بود که واقعا ادیت میکرد و دردسر ساز بود
    هوش مصنوعی هم بعضی جاها واقعا تعطیل بود

با وجود اینا باز هم در کل از بازی خوشمان امد و پایانش هم که نوید شماره 3 رو داد

اینم رفت تو archive

5. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض در ناامیدی بسی امید است...پایان شب سیه سپید است: دی

بالاخره موفق شدم این بازیو بتمومم!
    من کلا باید با این بازی مدام داستان داشته باشم...
    شماره یکشو داشتم رو ایس باس میرفتم که اشتباهی پروفایلم پایکد بعدم دوباره داشتم میرفتم که باز ایندفه هاردم پرید: دی دفعه بعدیم ایس باسه سه چراغ گردید: دی
    این سری شماره دو رو چند ماه پیش داشتم رو پی سی میرفتم که وقتی میخواس بره چپتر دوم تو لود گیر میکرد.....

دیروز بالاخره شماره دو رو رو ایس باس شروعیدم و یه ربع بازیدم و بد چند ساعت co-op رفتیم با رفیقمان و... ادامه سینگلشو امروز صبح رفتم که سر جمع تو 4ساعت یا کمتر کلکش کنده شد...
    بازی همونی بود که انتظار داشتم یعنی فوق العاده مستند!
    عمرا استودیویی جز IO Interactive بتونه چنین دوربینی طراحی کنه که تا این حد گیمر رو درگیر کنه...
    اکشن های بازی سینمایی و پر زد و خورد و تخریب پذیری کاملا مناسب بود و همیشه باعث میشد کاورت امن نباشه و آدرنالین خون رو بالا نگه میداشت

نورپردازی فوق العاده زیبا بود و از آخرین افکت های نور سینمایی هم که امروزه تو سریال ها و فیلم های امریکایی زیاد دیده میشه استفاده شده بود.

موتور بازی کلا خوب از پس بازی براومد بجز در دو صحنه ی خیلی پر زد و خورد که یکیش همون مرحله ی سوار بر هلیکوپتر بود.

با این شطرنجی کردن خیلی حال کردم...بازیو شبیه فیلم های واقعی تعقیب و گریز پلیس و خلافکارا میکنه که طرفدارای زیادی دارن

هوش مصنوعی از شماره یک بهتر بود ولی خوب هنوز سوتی کم نداره مثل قدم زدن یه مامور فرودگاه وسط تیر اندازی: دی . پلیس های هوششون بهتر سایر دشمنا بود و حمله های خوبی میکردن و بیشتر غافل گیرت میکردن تا سایر دشمنا. کین هیچوقت نمیمیره که البته بهتر چون کی حوصله داره وسط اون درگیریا بره و کینو نجات بده...تو بخش co-op وقتی کسی زیاد تیر میخوره میشه نجاتش داد که البته زمانش مثل مثلا gears زیاد نیست و اگه دیر بجنبی کلکش کندس...

انیمیشن ها دیگه قدیمی شدن و هنوز همه مثه هیتمن راه میرن: دی(تو یکی از مراحل هم تو یه فروشاه فروش cd بازی های هیتمن تو قفسه بود تا بازم یادی از هیتمن شده باشه: دی) اما لینچ و کین از بقیه بهترن بخصوص لینچ... شل زدنشون یا خوردن زمین یا کشیدن خودشون روی زمین خیلی خوب کار شده.

تو این مواقع وقتی میفتی و میتونی تیراندازی کنی صحنه های خیلی جالبی خلق میشه!

کاور گیری از حد فاجعه ی شماره یک درومده و دیگه مثل قبل رو مخ نیست ولی خوب با بازی هایی مثل GeoW قابل مقایسه نیست. البته بهتر چون باعث میشه هی تیر بخوری و بازی درگیر تر باشه: دی

اسلحه های خوبی تو بازی بود و کشتن با هرکدومشون لذت خاص خودشو داشت و برد و صداهای متفاوت و متنوعی داشتن. صداهای اسلحه توی شماره یک هم عالی بود و باعث میشه بیشتر حس بودن تو یک زد و خورد خیابونیِ خرتوخر رو القا میکنه!

در کل بشدت با بازی حال کردم... شماره یک آدم رو یاد فیلم مخمصه و چند فیلم اشکن دیگه مینداخت و این یکی بیشتر منو یاد فیلم اسلحه مرگبار(Lethal Weapon) انداخت بخصوص اون چپتر که کین و لینچ گیر افتادن و شکنجه شدن مشابه یکی از صحنه هایی بود که دنی گلاور و مل گیبسون گیرمیفتن و مل گیبسون با دیوونه بازی های خاص خودش، نجات میده جفتشون رو...
    چپتری که کین و لینچ با اون وضع کاملا برهنه و بدنی پاره پاره و پر از خون فرار میکردن به نظرم یکی از به یاد ماندنی ترین مراحل در بین تمامی بازی هاست و IOیی ها تونستن با موفقیت صحنه های بشدت خشن و غیر معمول رو وارد این بازی کنن تا بازی پیش از پیش جدی تر و با ابهت تر بشه!

تا قبل از تجربه این سری بازی هیچ زوج جدی که تا این حد با هم مچ بشن و گیمر با اونا هم ذات پنداری کامل داشته باشه رو در دنیای بازی های ویدئویی ندیده بودم!
    این دو کاراکتر فوق العاده ان...از چهره ها و استایلشون تا نوع بیان و دیالوگ هایی که بینشون رد و بدل میشه و حتی فوش های رکیکشون همه و همه منو به وجد میاره...

داستان این یکی با وجود کوتاه تر بودن ولی جذبه ی بیشتری داشت و به نظرم داستان سریع این یکی که اتفاقات درش ناگهانی و کاملا ناخواسته اتفاق میفتاد بیشتر با تم بازی هماهنگ بود.

به نظر خوده من که شدید با بازی حال کردم این بازی یکی از اتفاقات این نسل بود و به نظرم حتی میشه با CodMW مقایسش کرد...MW روایت داستانی فوق العاده ای رو برای اولین بار در یک بازی شوتر روایت کرد و dog days همین کار رو در مقیاس کوچک تر و در یک شوتر سوم شخص انجام داد.

محتوای مخفی: داستان!خیلی وقته از عرضه بازی میگذره ولی خوب شاید بعضیا هنوز بازیو تموم نکرده باشن 
    داستان همون اول شمارو با سوتی که کین میده میخکوب میکنه. کینی که از لینچ کمک خواسته بود و اونو به شانگ های فراخونده بود تا گره از مشکلش وا کنه حالا مشکلشو که حل نکرده هیچ گره رو کورتر هم کرده! اینجا با خودتون میگید اوه حالا چی میشه!!!
    در ادامه بازم شاهد تغییر روند داستانیم و میبینیم همون یک اشتباه کین چقدر روی اتفاقات و سرنوشت دو کاراکتر داستان تاثیر میذاره...
    واقعا روایت داستان معرکه بود...این که لینچ یه محموله رو گم کنه بعد همراه با کین به دنبال اون بره تا پیداش کنه اما ناخواسته دختر shangsi(دوست دختر brady) توسط کین کشته بشه... البته ابتدا اونها نمیدونن چرا بعد از کشته شدن دوست دختر بردی، بردی خودش رو میکشه ولی بعد از طریق glazer(رییس لینچ) میفهمن که دختری که کین کشته دختر shangsi یکی از خطرناک ترین و گنده ترین روسای مافیای شانگهای هستش و حالا این دو خودشون رو در وسط معرکه ای میبینن که نه راه پیش دارن و نه راه پس!
    لینچ نگران انتقام shangsi و کشته شدن دوست دخترش هست. در لودینگ ها میشنویم که لینچ با دوست دخترش تلفنی حرف میزنه که به ما ثابت بشه لینچ چقدر دوسش داره و نگرانشه تا جاییکه سراسیمه به خونه میره و میبینه xiu در خطره ولی تلاشش برای نجاتش بی فایده میمونه...
    کین کسی رو که xiu رو گروگان گرفته نشونه میره ولی لینچ اینبار اجازه ی شلیک به کین نمیده و هر دو تسلیم میشن... ولی بعد از اینکه خودشون رو نجات میدن، لینچ با جنازه ی بشدت به فنا رفته ی xiu مواجه میشه و لینچ شدیدا به هم میریزه...
    کین و لینچ به سراغ glazer میرن تا راهی برای خروج از کشور پیدا کنن اما در راه دستگیر میشن. کین با همکاری لینچ هلیکوپتر رو میدزدن و با اون به سمت ساختمان shangsi میرن... هر دو تصمیم میگیرن تا کلک shangsi رو بکنن چون میدونن بیخیالشون نمیشه و از طرفی لینچ انتقام xiuرو بگیره... پس دست میکنن توی لونه زنبور و کار رو یه سره میکنن...این چپتر واقعا زیبا کار شده و شما رو یاد فیلم های اکشن درجه یک میندازه... بخصوص تیراندازی از هلیکوپتر به درون ساختمان... در ادامه در بالاترین طبقه shangsi رو گیر میارن و لینچ یه تیر حرومش میکنه... حالا اونا در کل چین تحت تعقیب هستن و راهی جز فرار ندارن!
    نوبت به کینه تا خودشو در این بازی نشون بده، شما در نقش کین اینبار لینچ رو راهنمایی میکنید تا با پیدا کردن هواپیمای خصوصی glazer از شانگهای فرار کنید اما نیروهای امنیتی همه جارو پر کردن پس کین و لینچ مجبور میشن با ریسک کردن به سراغ یه هواپیمای مسافربری برن و به زور واردش بشن و فرار...

توصیه میکنم اگر بازی رو یک نفره رفتید حتما یک بار هم دو نفره تمومش کنید که تجربه ی بسیار به یاد ماندنی خواهد بود... تو این نسل بازی های co-op زیادی رو رفتم ولی این یه چیزه دیگش... لذت co-opش کم از gears نیست!+اینکه کلی توش میخندین و به کسی که دارین باش بازی میکنین بد و بیراه میگین: دی

+
    عکس زیر یه شوخیه جالبه با بازی و بروس ویلیس
    Last edited by Sam Fisher 11; 20-11-2010 at 13:23.

7. 8 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ما هم وقتی گیر اوردیم نشستیم بازی رو تمام کردیم
    Overall ّسی لذت بردیم از بازی

روند استانی و level design بازی خیلی باحال بود به خصوص مرحله اخر بازی
    صدا گذاری خیلی خوبی داشت و کلا سبک باحالی بود

گرافیک بازی هم که نقطه قوت بازی بود خیلی خوب کار شده بود اما نه تو جزییات بلکه بیشتر تو lighting effect و shadow

نقطه ضعف بازی هم که روی اعصاب بود سیستم های تیر اندازی و مبارزات بود که واقعا ادیت میکرد و دردسر ساز بود
    هوش مصنوعی هم بعضی جاها واقعا تعطیل بود

با وجود اینا باز هم در کل از بازی خوشمان امد و پایانش هم که نوید شماره 3 رو داد

اینم رفت تو archive
    پدرام جان میشه کمی بیشتر توضیح بدی...من خیلی مشتاقم بدونم کجای این بازی باعث شده تا این طور از بازی
    راضی باشی...؟
    و اگه ممکنه یه امتیاز هم به بازی بدی...
    ممنون

9. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

منم از مخالفین سرسخت این بازی هستم برعکس شماره 1 که خیلی باهاش حال کردم اما این اصلا نچسبید
    البته هر بازی رو Coop بری لذتش 2 برابر میشه اما حداقل بخش Single برای من یه جورایی فاجعه بود : دی

11. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

نوید اسپم نده وگرنه میام تو تاپیک دارکسایدرز هر چی از دهنم درمیاد میگما: دی

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نوید اسپم نده وگرنه میام تو تاپیک دارکسایدرز هر چی از دهنم درمیاد میگما: دی
    غصه نخور .
    جفتشون بازیهای بی خودی بودن ...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

البته به نظر من بدک نبود ولی نه در اون حدی که پدرام و حسین گفتند
    بازی رو میشد فقط برای سرگرمی روش حساب باز کرد وگرنه دیگه در اون حد واندازه ای نبود که بخوای اینقدر جذبش بشی که حین بازی یه جورایی توی عالم بازی غرق شی!!

15. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

شماها بازیو دست بالا گرفتین.به نظرمن بازی کاملا متوسطی است که واقعا داستانش هم قابل بحث نیست دوتا آدم که به خاطر یه اشتباه باید از دست آدم و عالم فرار کنن.گیم اسپات هم به این بازی 6 داده.فقط نکته مثبتش به نظرم سبک نو بود که ارائه داد که یه جورایی خوب بود

17. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •